DROPS - alpakka

Etelä-Amerikan alpakat eivät pysy lämpimänä ilman syytä. Pehmeän, paksun ja hieman kiharan turkkinsa ansiosta ne sopivat täydellisesti maisemaan, jolle on ominaista äärimmäisyydet sekä tuulen, auringon että sateen suhteen. Nämä tärkeät ominaisuudet ovat tehneet alpakanvillasta maailmankuulun ja vähiten halutun.

Kun käytät alpakkalangasta neulottua huivia, sinun ei tarvitse huolehtia kovasta tuulesta, ilmanvaihdosta tai sateisista päivistä. Joten jos kaipaat uusia neuleprojekteja, alpakka on todella hyvä valinta, joka on mukava suurimman osan vuodesta ja kaikissa sääolosuhteissa. Käytännön lisäksi alpakan villa tunnetaan myös erittäin pehmeänä ja erittäin joustavana.

EUR4.59
15 arvostelua
8 arvostelua
Price from
EUR2.49
4 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR3.48
8 arvostelua
Price from
EUR2.49
7 arvostelua
EUR4.59
0 arvostelua
EUR4.89
2 arvostelua
Price from
EUR2.49
6 arvostelua
Price from
EUR2.69
8 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR4.95
3 arvostelua
EUR3.19
5 arvostelua
9 arvostelua

Alpakalangan ominaisuudet

Tämä tekee villasta sopivan esimerkiksi villatakkien ja muun tyyppisten villapaitojen kanssa. Lisäksi se sopii myös erityisen herkkäihoisille, jotka tarvitsevat pääosin naarmuuntumattoman huivin - mutta se on tietysti myös vain vähän ylimääräistä luksusta, joka tarjoaa sekä lämpöä että mukavuutta kaikille neulomista arvostaville. laatu.

Alpakkaa myydään luonnollisissa väreissä, joita näillä eläimillä on luonnossa. Pelkästään nämä värit merkitsevät huomattavasti laajempaa väripalettia kuin voisi heti ajatella. Lankaa voi ostaa vaaleasta hiekkaväristä täysin mustaan. Lisäksi voit saada alpakan täysin valkoisena tai vaaleanharmaana.

Jos kaipaat vielä lisää väriä neuleeseen, voit ostaa myös värillisen langan. Siinä tapauksessa kaikki on mahdollista - postilaatikon punaisesta auringonkeltaiseen.

Eri värejä ja tyyppejä voidaan myös sekoittaa ja luoda kauniita kuvioita sekä vahvoissa että luonnollisissa väreissä, jotka tuovat mieleen alpakan kotimaat Etelä-Amerikassa.

Vaihtoehtoisia haasteita

Entä jos kaikki aiemmat neuleprojektit ovat päätyneet huiveihin pitkillä kaistalla? Tai jos ystäväpiirissäsi ei yksinkertaisesti ole enää neuleita ja sukkia tarvitsevia? Siinä tapauksessa alpakkaa voidaan käyttää myös vaihtoehtoisiin projekteihin. Pehmeyden ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi hattujen ja hanskojen valmistukseen, jotka muutaman kerran käytettynä voivat todella muotoilla itsensä omistajansa mukaan.

Mutta sitä voidaan käyttää myös erilaisten tyynyjen päällyksenä kotona ja mökillä. Esimerkiksi pehmeytensä ja kestävyytensä ansiosta se on ilmiselvä käyttömahdollisuus, jos tarvitset uuden päällisen sohvatyynyihin.

Jos haluat käyttää lankaa henkilökohtaisempaan lahjaan, esimerkiksi nallekarhun neulomiseen perheen pienelle uudelle, niin alpakka on myös hyvä vaihtoehto. Lanka on niin pehmeää, että pikkuinen voi melkein käyttää nallea pienenä tyynynä päivälliselle.