Villa

Rakastamme villaa! Ja teemme sen, koska se sopii erinomaisesti pitämään lämpimänä kylminä talvikuukausina. Villassa ja sen ulkonäössä on kuitenkin suuri ero riippuen siitä, mistä lammasrodusta se on peräisin ja miten sitä käsitellään. Voit kuitenkin lukea lisää kunkin tuotteen teknisistä tiedoista ja ominaisuuksista heti, kun napsautat tuotetta, josta haluat tietää lisää.

Tältä sivulta löydät sekä 100 % villasta valmistettuja lankanäppäimiä, mutta myös yhdistelmiä esimerkiksi alpakasta, puuvillasta ja villasta. Ja voit olla täysin varma, että pääset tutkimaan luovia kykyjäsi, sillä villalla voit neuloa, virkata ja huopaa. Joten vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit luoda oikealla villayhdistelmällä ostoskorissa.

21% alennusta
EUR1.90
EUR2.41
Säästät: EUR0.51
Offer expires 16/04/2023
3 arvostelua
Price from
EUR2.49
4 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR2.49
7 arvostelua
9 arvostelua
Price from
EUR2.49
6 arvostelua
1 arvostelua
21% alennusta
EUR1.70
EUR2.15
Säästät: EUR0.45
Offer expires 16/04/2023
5 arvostelua
Price from
EUR2.69
8 arvostelua
1 arvostelua
0 arvostelua
1 arvostelua
EUR1.98
EUR3.10
Säästät: EUR1.12
2 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR4.95
3 arvostelua
0 arvostelua
EUR5.82
EUR8.31
Säästät: EUR2.49
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR8.56
0 arvostelua

Siksi villa on upea materiaali

Villalla neulomisesta tai virkkaamisesta on monia etuja muun muassa siksi, että se on luonnonkuitu, joka säätelee lämpöä ja voi imeä jopa 35 % kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai kostealta. Tältä sivulta voit ostaa jopa villaa, joka ei ole naarmuuntunut eikä epämukava päällä - tiesitkö sen? Vaihtoehtoja ja tulevia neuleprojekteja on siis monia aloitettavaksi, jos päätät ostaa meiltä oikean villalangan.

Villalla neuloessa tai virkkauksessa, kuten monessa muussakin langassa, on tärkeää, että sinulla on myös oikeat puikot ja neuletarvikkeet, jotta lopputulos on ylipäänsä mahdollisimman hyvä. Kun napsautat tuotetta, jonka harkitset ostamista, saamme jopa suosituksemme minkä kokoisia tikkuja kannattaa ostaa. Löydät ne kaikki täältä .

Sinun täytyy muistaa se

Kun päätät neuloa villavaatteita, on erittäin tärkeää, että kiinnität erityistä huomiota siihen, kuinka saat pestä lopputuloksen. Villa on erittäin herkkä materiaali, koska se on 100 % luonnonkuitua. Se voi helposti muuttaa rakennetta ja muotoa, jos sitä ei pestä kunnolla, ja sinun on myös varmistettava, että se kuivataan tasaisella alustalla. Onneksi tältä sivulta voit lukea yksittäisten tuotteiden pesuohjeista, kun klikkaat eri lankaversioita. Sitten sinulla ei ole epäilystäkään siitä, kuinka se pestään. Jos toisaalta etsit vain lankamateriaaleja, jotka voidaan pestä koneessa , olemme onneksi omistaneet koko sivun vain tälle langalle.

Suojattu ja painettava toimitus

Kun ostat meiltä lankaa, voit aina olla täysin varma, että saat turvallisen ostokokemuksen, jossa voit valita, että tavarat toimitetaan suoraan kotiovellesi. Sinun ei tarvitse mennä alas vierailemaan paikallisessa lankakaupassa, sillä nyt voit tehdä kaiken kotoa käsin samalla hyvällä kokemuksella, jossa olemme aina valmiina ojennamaan auttavan kätesi, jos sinulla on kysyttävää joko valikoimasta tai maksusta. toimitusehdot. Älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.