Virkatut lahjat

Pitäisikö sinunkin olla tekemässä virkkauslahjaa jollekulle, jonka tunnet, mutta sinun on vaikea keksiä, mikä sen tarkalleen pitäisi olla. Sitten olemme koonneet tänne suuren määrän ideoita, jotta voit aloittaa täydellisen lahjan tekemisen onnekkaalle vastaanottajalle. Tutustu artikkeliin täällä tai löydä lisää inspiraatiota erityisiin vuosipäiviin sivun alalaidasta.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Virkattuja lahjoja voi olla lukemattomia värejä ja muotoja riippuen siitä, kuka vastaanottaja on. Se voi olla mitä tahansa pienistä, virkatuista hiuskuminauhasta puseroihin ja huiviin. Virkattujen lahjojen suhteen on siis monia mahdollisuuksia, ja siksi oikean löytäminen voi olla vaikeaa. Tässä artikkelissa autamme sinua lähentämään sitä, mikä sopii vastaanottajallesi.

Nopea lahja

Seisotko viime hetkellä ja tarvitsetko lahjan valmiiksi? Olemme kaikki olleet siellä, mutta älä pelkää, sillä ei tarvitse kestää kauan ennen kuin lahja on valmis.

Hiuskumit ja -pehmusteet ovat täydellisiä lahjoja, kun kyse on nopeasta etenemisestä. Pienet hienot koriste-esineet ovat hauskoja ja helppoja projekteja - testaa itsesi ja katso, kuinka monta voit tehdä kahdessa tunnissa. Lisäksi tämän tyyppiset lahjat sopivat ihanteellisesti edellisen projektin viimeisten lankajäänteiden käyttöön.

Lue lisää scruncheista täältä.

Haluatko tietää enemmän virkatuista levyistä? Napsauta sitten tästä ja lue virkatuista pyöreistä.

Toinen nopea lahja voisi olla pieni nalle. Pienten nallekarhujen ei tarvitse olla vain lapsille, vaan niitä voidaan tehdä myös aikuisten koristeiksi. Pienillä eläimillä on siis monia vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä lapset ja lapselliset sielut hyvin tyytyväisiksi kotitekoisella lahjalla.

Lue lisää virkatuista nallekarhuista täältä

Henkilökohtainen lahja

Henkilökohtainen lahja voi olla todella monia eri asioita, koska se riippuu vastaanottajasta. Olemme kuitenkin löytäneet joitain ehdotuksia, joista useimmat pitävät varmasti hyvin henkilökohtaisia.

Virkattu matto voi tuntua hallitsemattomalta projektilta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Se voi alkaa jo vauvankääreestä täysikasvuiseksi sohvamatoksi, jota voidaan käyttää moniin eri toimintoihin. Matoissa parasta on, että se on lahja, joka kestää vuosia oikein käsiteltynä.

Lue lisää virkatuista matoista täältä.

Tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia virkkausmattoja.

Lukevalle hevoselle virkattu kirjanmerkki on aivan ihanteellinen. Tee henkilökohtainen kirjanmerkki, joka kuvastaa henkilön lukutottumuksia - onko se fantasiaa tai kauhua, ja heittäydy sitten noidan tai haamun yli. Jos se on sen sijaan suuri rakkausromaani, kaunis kukka voi muodostaa kirjanmerkin. Meillä on laaja valikoima reseptejä erilaisiin virkattuihin kirjanmerkkeihin, ja se on jopa täysin ilmainen.

Katso täältä virkattujen kirjanmerkkien reseptivalikoimamme

Käytännön lahja

Mikään ei ole parempaa kuin saada lahja, jota voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tässä käytännölliset lahjat ovat aivan ihania, sillä ne voivat olla sekä kauniita että koristeellisia, mutta myös erittäin hyödyllisiä kotona.

Virkatut kankaat ovat ehdoton suosikki. Pienet luomukset voidaan tehdä juuri sen värisenä, joka sopii vastaanottajan kotiin - kirjavaksi tai mykistyneeksi. Hienot liinat ovat myös ympäristötietoinen valinta, sillä ne kestävät useita vuosia ja niitä käytetään uudestaan ja uudestaan.

Lue lisää virkatuista kankaista täältä

Virkattu verkko on myös kiva lahja, jota voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Virkattu verkko käy niin ostoksille kuin laukkuunkin. Verkko voidaan valmistaa juuri käyttötarkoitukseen sopivan kokoisena - joten se on täydellinen lahja sekä hänelle että hänelle.

Katso laaja valikoimamme virkattujen verkkojen reseptejä

Pidätkö enemmän lahjojen neulomisesta? Onneksi olemme myös keränneet paljon inspiraatiota, jotta voit aloittaa seuraavan lahjasi neulomisen

Lue lisää neulekuvioistamme täältä.

Alta löydät valikoiman artikkeleita, jotka on suunnattu merkkipäiville, jotta voit löytää täydellisen lahjan. Klikkaa artikkelia lukeaksesi lisää.