Virkkauskuvioinen pöytäsäästäjä

Päivitä hieman tylsää korkkia olevaa pöytäsuojaa, johon useimmat ovat luultavasti tutustuneet. Onneksi siihen on helppo, selkeä ja edullinen virkkausprojekti lähteä.Jos olet uusi virkkauskoukku, niin virkattu pöytäsuoja on myös hyvä projekti. Meillä on myös reseptejä kokeneemmalle virkkaajalle, joten voit haastaa sinut kaikilla tasoilla.

Katso laaja valikoimamme ilmaisia virkattujen pöytäsuojien reseptejä täältä

Sisätilojen virkkaamisesta omaan kotiin on tullut erittäin suosittua. Näin olet täysin varma, että saat sen juuri kotiisi sopivassa värissä, tyylissä ja mallissa. Lisäbonuksena se voi olla erittäin ympäristöystävällinen, sillä kotitekoisia sisätiloja, kuten pöytäsuojia, liinoja ja pyyhkeitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen.

Meiltä löydät laajan valikoiman virkattujen pöytäsuojien reseptejä. Täältä voit valita kuvioista eri kuvioissa, muodoissa, väreissä ja eri langoissa. Heittäydy esimerkiksi virkkaamaan pöytälastalla huopalangasta. Sitten päädyt tiheään ja herkulliseen astiaan.

Lue lisää huopalangoistamme täältä

Hauska asia pöytäsuojuksissa on se, että toisin kuin liinat ja patapidikkeet, se ei rajoitu puuvillalankaan. Pöytälastan voi huovuttaa valituissa villalangoissa, jolloin siitä tulee tiivis ja lämpöä hylkivä kuin puuvilla. Siten se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää osan aikaisempien neulonta- ja virkkausprojektien jäämistä.

Katso huovutettavissa oleva lankavalikoimamme täältä

Virkatut pöytäsuojat eivät kuitenkaan rajoitu vain huovutustekniikkaan. Paksu pöytäsuoja herkullisesta puuvillalangasta on vähintään yhtä hyvä. Puuvillasta virkkaamisesta on monia etuja. Sitä on saatavana valtavassa värivalikoimassa, se on konepestävä ja jopa erittäin halpa lankalaatu.

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Suosituimmat puuvillalaadumme ovat Drops Paris ja Mayflower Junior Cotton 8/4 . Molemmat langat voidaan pestä jopa 60 asteessa koneessa, mikä tarkoittaa, että kotitekoisista astioistasi voidaan poistaa lian lisäksi myös bakteerit. Puuvillalangan käyttäminen virkattuun patalaukkuun on siis suuria etuja.

Tutustu laajaan puuvillalankavalikoimaamme täällä

Jos haluat pöytäsuojan, joka antaa lisää väriä kotiisi, niin tämä sateenkaaripöytäsuoja on aivan täydellinen. Täällä voit myös käyttää 8/8 puuvillalangan ylijäämiäsi ja luoda oman, persoonallisen sateenkaaren. Jatka kuvion ja värin vaihtamista, kunnes se on juuri haluamasi kokoinen. Tässä oleva kuvio sopii erinomaisesti myös aloittelijalle, sillä virkkaa vain puolitankoompeleilla. Haluatko yhtenäisemmän pöytäsuojan? Kyllä, tee astiat yhdellä tai kahdella värillä ilman liiallisia värimuutoksia.

Haluatko tehdä koko setin keittiöön? Säilytä tyyli käyttämällä samoja värejä sekä liinassa, pyyhkeessä, pöytäsuojuksessa ja patapidikkeessä yhtenäisen ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

Täältä voit lukea lisää virkkauskuvioistamme.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan oman virkatun pöytäsuojasi kanssa :-)