Mikä on polyesterilanka?

Polyesterilanka on synteettisesti valmistettu lanka, joka koostuu pehmeistä, sileistä ja hienoista kuiduista. Se antaa lankatyypin, joka on ennen kaikkea erittäin kestävä ja samalla tuntuu sileältä ja pehmeältä. Laatu on niin herkullista, että et huomaa, että se on synteettistä kuitulankaa.

Katso laaja valikoimamme polyesterilankoja täältä

Ulkonäöltään polyesteri on erittäin monipuolinen lanka, jolla voi olla monia leikkisä muotoja ja värejä. Synteettiset kuidut mahdollistavat monia jännittäviä ilmeitä riippuen siitä, kuinka ne on valmistettu. LindeHobbyistä saat polyesterilangan paljeteilla , kultalangan, pörröisen turkisnäköisen polyesterilangan ja veluurilangan, joka on valmistettu 100 % mikropolyesterista.

Toisin kuin monet ihmiset uskovat, polyesterilanka tunnetaan ympäristöystävällisyydestään ja kestävästä kehityksestä. Valikoimastamme löydät monia hyvin erilaisia polyesterilankoja, mukaan lukien erittäin ympäristöystävällinen Svarta Fåret Blue Ocean Alpaca , joka koostuu 70 % kierrätetyn PET-pullojen polyesterin ja 30 % kierrätetyn alpakan seoksesta.

Meillä on myös useita erilaisia turkismaisia polyesterilankatyyppejä, kuten suosittu Go Handmade Bohéme samettitupla , joka on kaunis, pehmeä samettilanka, jota on saatavana useissa väreissä.

Napsauta tästä nähdäksesi jännittävän polyesterilankavalikoimamme

Polyesterilanka: kestävä, hauska ja kutistumaton

Polyesterilangalla on monia hyviä ominaisuuksia, joista tulet mielelläsi luomaan jännittävimpiä ja luovimpia projekteja. Itse asiassa polyesterillä on monia samoja ominaisuuksia kuin polyamidilla ja puuvillalla .

Lue lisää polyamidista täältä

Yksi tärkeimmistä ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista, joka tekee polyesterilangasta mielenkiintoisen, on se, että se on helppo huoltaa ja pitää siistinä pitkään.

Ensinnäkin synteettiset kuidut eivät kutistu pesussa. Toiseksi materiaali ei kulu samalla tavalla kuin luonnonkuidut. Se säilyttää muotonsa useita vuosia eikä puhjeta.

Kuten aiemmin mainittiin, polyesterilanka on ympäristöystävällisempi kuin useimmat ihmiset odottavat. Ensinnäkin polyesterin puhdistaminen vaatii minimaalisen määrän pesuainetta. Ja sitten se sopii erityisen hyvin kierrätykseen. Sitä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan voimansa menettämättä. Jos olet kestävän kehityksen kannalla ja sinulla saattaa olla jopa iho, joka ei siedä villalankaa , polyesteri on juuri sinulle sopiva.

Polyesterilanka kestää helposti yksinään, mutta sitä käytetään myös lankasekoituksissa esim. villan tai puuvillan kanssa kestävän laadun vuoksi.

Se, valitsetko puhtaan polyesterin vai sekoituksen, on ensisijaisesti makuasia, ja sitten se riippuu myös siitä, mihin neuleseikkailuun olet ryhtynyt.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on uskomattoman helppoa työstää synteettistä lankaa neulepuikoissa ja virkkuukoukuissa. Näin saat todella mukavan ja tasaisen lopputuloksen.

Haluatko tietää lisää muista lankatyypeistä? Lue siis lisää täältä .

Polyesterilankaa kodin sisustukseen ja neulevaatteisiin

Kun polyesterilankaa on puikoissasi tai virkkuukoukussa, vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, mihin päädyt, kun lanka loppuu. Polyesterilangalla on uskomattoman paljon jännittäviä mahdollisuuksia, ja voit avata luovuutesi ja leikkiä langan ulkonäöllä. Voit yhdistää monia kauniita värejä, tai ehkä sinulla on idea, jossa voit käyttää useita erilaisia polyesterilankoja samassa projektissa.

Polyesterilangalla on runsaasti mahdollisuuksia kokeilla projekteja, joita kuljet ja epäröit aloittaa. Polyesterilangan hyvät ominaisuudet ja hauskat mahdollisuudet tekevät siitä erityisen sopivan lasten ja vauvojen neule- ja virkkausprojekteihin. Neulo esimerkiksi vauvan ratsastuspuku , pörröinen hupullinen takki tai virkkaa lapsellesi mukava kanin nalle uudesta, superpehmeästä Go Handmade Teddy -langasta .

Jos pidät enemmän virkkaus- tai neuleprojekteista aikuisille, sinulla on myös lukemattomia vaihtoehtoja polyesterilangalla. Jos esimerkiksi haluat virkata tai neuloa vaatteita itsellesi, kannattaa valita polyesterin ja puuvillan sekoitettu lanka, sillä tätä lankaa käytetään useimmiten vaatteissa. Tässä ehdotamme Black Ocean Sheep Blue Ocean Cottonia , joka koostuu 70 % kierrätetystä polyesterista ja 30 % kierrätetystä puuvillasta. Se antaa pehmeän lopputuloksen, joka on erittäin mukava käyttää.

Päällysvaatteet, kuten huivit, hatut, huivit ja hanskat, ovat myös hauskoja kokeiluja käytettäessä pehmeää luksuspolyesterilankaa. Jos onnistut vangitsemaan lapselle oikean koon tai hyvän ulkonäön itsellesi, sinulla on uusi suosikkihattu useiksi vuosiksi eteenpäin.
Kodin sisustus, kuten tyynyt ja torkkumatot, on erittäin suosittua polyesterilangasta valmistettuina. Paksut polyesterilangat turkisena tai velouurina antavat kauniita, kevyitä ja erittäin, erittäin pehmeitä neuletuloksia. Ja sitten paksuus saa sen menemään nopeasti.

Katso kaikki ilmaiset virkkausmallimme täältä

Matalat efektit polyesterilangalla

Polyesterilanka on myös hyvä seuralanka luomaan lisävaikutelmaa neulomiseen. Valitsetko jatkolangan päälangan kanssa samassa sävyssä vai kontrastivärisenä, on täysin sinun päätettävissäsi ja siitä, miltä haluat lopputuotteen näyttävän. Voit esimerkiksi lisätä torkkumattoon mukavan värin leikkiä kullanvärisellä paljetinlangalla reunoilla tai antaa tyttärellesi neulottua puseroa erityisen hienon kosketuksen paljeteilla kehrätyllä paljettilangalla.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja löydä inspiraatiota seuraavaan neuleprojektiisi monien jännittävien ja ilmaisten neulekuvioiden joukosta.

Osta polyesterilankaa LindeHobbyistä helposti ja turvallisesti

LindeHobbyissä voit turvallisesti päästää irti sisäisestä polyesterilankahalustasi. Takaamme aina salamannopean toimituksen, jotta pääset alkuun projektisi kanssa. Tietenkin tietojasi käsitellään luottamuksellisesti, ja verkkokauppamme on tehty huipputurvalliseksi ja helposti navigoitavaksi erillisillä luokilla. Et voi ostaa itsellesi onnea, mutta voit ostaa lankaa, ja se on melkein sama.

Tutustu myös valtavaan lisävarustevalikoimaamme , joka täydentää kotitekoisia projekteja ja tekee niistä erittäin sopivia lahjaksi. Päästä irti napeista, tarroista ja muista lisävarusteista, jotka tekevät neuleseikkailusta paljon hauskempaa ja helpompaa.

Olet tietysti aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai jos olet epävarma siitä, mikä lanka on paras seuraavaan projektiisi.

Nauttia :-)