Neulekuvioita vauvalle

Vauvan neulominen on parasta mitä on. Odotatko uutta? Vai tuleeko vauva pian perheeseen tai ystäväpiiriin? Sitten voit saada inspiraatiota monenlaisiin söpöihin esineisiin, joita voit neuloa vastasyntyneelle.

Löydä koko valikoimamme vauvan neulekuvioita täältä.

Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse vauvan neulomisesta. Olitpa aloittelija tai kokenut neuloja, löydät takuulla projektin, johon on hauska mennä. Yksi vauvojen neulomisen loistavista asioista on, että projektit vievät usein melko vähän aikaa. Älä käytä samalla liikaa lankaa. Siksi vauvaprojektien ei tarvitse olla erityisen aikaa vieviä tai kalliita.

Päivitämme jatkuvasti laajaa valikoimaamme vauvojen neulekuvioita. Mallit tarjoavat sekä projekteja aloittelijalle, helposti harjoittelevalle että kokeneelle neulojalle. Vauvan neulekuvioiden valikoimastamme löydät eniten vauvojen vaatteiden alalta. Neulepuseroista, neulepuseroista, neuletakeista, hatuista, pienistä lapasista, vauvan kengistä, lappuhousuista ja mekoista vauvan tarvikkeisiin, kuten peitoihin ja kääreisiin, matkalaukkuihin, joulupukin hattuihin, ristiämekkoihin ja hienoihin kauluksiin.

Suosittu lahja vastasyntyneelle on kaunis vauvanpeitto. Vauvan huovan tai kääreen neulominen on ihana ja viihtyisä projekti, joka on siinä määrin myös helpompi neuloa kuin aikuisen peitto . Tältä sivulta voit lukea paljon lisää vauvanpeittojen neulekuvioista.

Jos toisaalta haluat neuloa vaatteita pienelle, on tärkeää neuloa oikean kokoisia. Pitäisikö vaatteita käyttää pian syntymän jälkeen vai pitäisikö vauvan kasvaa niissä? Mahdollisuuksia on monia, ja siksi kannattaa harkita, haluatko neuloa vaatteita ennenaikaisena vai isomman koon, esim. 6 kuukautta.

Alempana voit klikata artikkelia vauvanvaatteiden neulekuvioista ja saada paljon enemmän inspiraatiota siitä, mitä voit neuloa vauvanvaatteista.

Kun aiot aloittaa projektin pienelle olennolle, langan valinta on myös tärkeä. Tässä on hyvä idea valita konepestävä lanka, sillä pienillä on taipumus sikaistua ja kuolaa. Lisäksi monet neulovat mielellään merinovillasta, joka tuntuu mukavalta ja pehmeältä ja jossa ei ole lyhyitä kuituja, joista voisi lähteä vauvan iho.

Kaksi suosituista merinovillamme ovat DROPS Baby Merino ja DROPS Merino Extra Fine . Molemmat langat ovat konepestäviä, ja lisäksi molemmat ovat Öko-Tex-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että ne on testattu haitallisista kemikaaleista vapaiksi. Merino on myös luonnonkuitu, joka on erittäin hengittävä, mikä tarkoittaa, että lapsi pääsee eroon hikoilusta ja kuumuudesta.

Jos haluat aloittaa tutinnauhan, ruokalapun tai nallen neulomisen, niin suosittelemme neulomista puuvillasta. Puuvilla voidaan pestä koneessa, ja se myös imee paremmin nestettä, joten se on ihanteellinen vauvan neulomiseen. Samaan aikaan puuvillalangoistamme on runsaasti kauniita värejä, joten voit luoda kauniita ja värikkäitä tuloksia.

Katso laaja valikoima puuvillalankoja täältä.

Pidätkö myös virkkauksesta ja haluaisit aloittaa virkkausprojektin vauvalle? Joten katso tämä sivu ja inspiroidu.