Neulekuvio Vauvanvaatteet

Vauvanvaatteiden neulominen on erittäin suosittua. Mahdollisuuksia neulotuille vauvanvaatteille on todella monia, ja täällä tällä sivulla annamme sinulle inspiraatiota mihin projektiin voit hypätä.

Täältä näet koko valikoimamme neulekuvioita vauvalle.

Laajasta vauvan neulekuvioiden valikoimastamme löydät kaiken neulepuseroista, neulepuseroista, takeista, neuletakeista, hatuista, pienistä lapasista, vauvan kengistä, housuista, lappuhousuista ja mekoista vauvan tarvikkeisiin, kuten peitoihin ja kääreisiin, matkalaukkuihin, joulupukin hattuihin. , kastemekot ja hienot kaulukset.

Monet malliston neulekuvioista ovat ilmaisia, kun taas muita malleja myydään hyvillä ja kohtuullisilla hinnoilla. Jos haluat lukea kaavoja kirjamuodossa, voit tutustua neulekuvioiden kirjavalikoimaamme täältä .

Suosittu ja ihana projekti on neuloa yksiosainen puku/potkupuku vauvalle. Tällaista pukua voi olla useissa eri sävyissä riippuen siitä, mitä toimintoa sillä on. Jos on talvi ja pukua on tarkoitus käyttää ulkona esim. lastenrattaat, tarjoamme erilaisia reseptejä lämpimiin ja pehmeisiin haalareihin. Jos taas puku on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja lämpiminä kuukausina, tarjoamme myös ilmavampia ja keveämpiä pukuja, joihin vauva voi myös helposti siirtyä.

Toinen hieno neuleprojekti on neulotut vaippahousut. Tämä on hallittavissa oleva projekti, jonka neulomisen ei tarvitse kestää kauan. Samaan aikaan vaippahousut ovat erittäin hyödyllisiä sekä kesällä että talvella. Voit myös hemmotella itseäsi parilla pikkusukilla, tossuilla tai suloisella suudelmalla. Täällä taataan myös hallittava neuleprojekti, josta tulee samalla jotain supersöpöä ja hyödyllistä.

Neulemallivalikoimastamme löytyy myös puserot, neuletakit ja mekot vauvalle. Jokaisessa reseptissä on kauniita yksityiskohtia, ja pääset taatusti harjoittelemaan uusia tekniikoita sekä leikkiä kauniilla väreillä.

Kun aiot neuloa vauvanvaatteita, on tärkeää harkita, minkä tyyppistä lankaa haluat käyttää. Vauvanvaatteiden neulominen merinovillasta on suosittua, koska se auttaa vauvaa säätelemään lämpöä. Lisäksi merinovillamme voidaan pestä koneessa, mikä on selkeä etu vauvan ja lapsen vaatteissa.

Suosituin merinovillamme vauvan neulomiseen on DROPS Baby Merino. Lanka koostuu 100 % erittäin hienosta merinovillasta ja sitä on saatavilla laajassa valikoimassa kauniita värejä. Lisäksi langalla on Öko-Tex-sertifioitu 1 Class, mikä tarkoittaa, että se on testattu täysin haitallisista kemikaaleista vapaana.

Katso DROPS Baby Merino -lanka täältä.

Tärkeää on myös pitää mielessä minkä kokoisia vauvanvaatteita neulotaan. Eikö vauva ole vielä syntynyt? Kyllä, mahdollisuuksia on monia. Voit mm. valitse 0-3 kuukauden neulominen, jotta vaatteet voidaan käyttää heti. Päinvastoin, voi olla etu neuloa esim. Koko 3-6 kuukautta, jotta vauva voi kasvaa vaatteissa.

Monien vauvan neulekuvioiden joukossa voimme ehdottomasti suositella Go Handmaden reseptien tutustumista lähempään. Nämä vauvan reseptit ovat uskomattoman kauniita ja niissä on hienoimpia yksityiskohtia, mm. kierteiden, helmien tai röyhelöiden muodossa.

Täältä näet koko Go Handmaden lankavalikoimamme.

Todella hauskaa kotineulottujen vauvavaatteiden kanssa :-)