Virkattu kuviolevyt

Pidätkö myös itsesi hemmottelusta? Kyllä, söpöt virkatut kiekot ovat vain projekti sinulle. Ne ovat erittäin nopeita valmistaa, ja kun taikasormuksen takana oleva tekniikka on opittu, ei ole paluuta aloittaaksesi omien virkattujen levyjesi kanssa.

Katso reseptimme virkatuista pyörteistä täältä

Virkatut kiekot voidaan virkata eri tekniikoilla riippuen siitä, mitä haluat. Jotkut ovat enemmän klassikoille kiinteitä ompeleita varten, kun taas toiset heittävät itsensä tanko- tai kuplaompeleihin. Riippumatta siitä, mistä tekniikasta pidät, meillä on sinulle virkkauskuvio.

Katso laaja valikoima ilmaisia virkkauskuvioita täältä.

Jos haluat virkata tyynyn kuplaompeleilla, on mahdollista saavuttaa pehmeämpi ja paksumpi vaikutus, joka voi muistuttaa tavallista vanulappua. Kuplanaamarit auttavat luomaan pehmusteen paksuutta ja leveyttä, jolloin pienet tyynyt ovat paksumpia ja herkullisia ihoa vasten.

Jos toisaalta haluat tyynyn, jota voidaan käyttää kuorimiseen ja hankaamiseen, niin suosittelemme heittämään sinut tyynyjen päälle joko tangossa tai kiinteissä ompeleissa. Näiden tyynyjen pinnassa on enemmän rakennetta, mikä voi auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja hoitamaan ihoa.

Katso valikoimamme virkattuja levyjä täältä.

Kun valitset lankaa kiertoradalle, on tärkeää valita lanka, joka voidaan pestä koneessa korkeissa lämpötiloissa. 60 asteessa pestäessä bakteerit kuolevat ja paljon likaa voidaan poistaa. Lisäksi on tärkeää valita luonnollinen lanka, joka imee vettä ja nestettä, jotta puhdistusaine ja vesi pääsevät imeytymään meikinpoistoon ja kasvojen puhdistamiseen.

Tässä on kaksi lankatyyppiä, jotka ovat ihanteellisia kiekkoille: puuvilla ja bambu . Puuvillaa on käytetty kiekkoina jo vuosia, sillä se täyttää sekä konepesun vaatimukset että hyvän imukyvyn. Jos haluat vieläkin pehmeämmän vaikutelman, niin on hyvä valita puuvillan ja bambun sekoituslanka, joka on uskomattoman pehmeää hienoista bambukuiduista. Sekoituslankaa voi suositella erityisesti kiekkoille, joilla meikin voi poistaa iholta hellävaraisesti.

Löydät kaikki puuvillalangat täältä

Katso laaja bambulankavalikoimamme täältä

Voimme tarjota myös malleja neulottuihin pehmusteisiin, jos pidät enemmän neulepuikkojen heilutuksesta. Pienet meikkityynyt ovat nopeasti taittuvat päälle, ja ne voidaan neuloa hyvin ja paksuina, jotta ne tuntuvat yhtä hyvältä kuin virkattu pyöreä.

Täältä näet reseptimme neulotuille meikkityynyille.

Pienet levyt ovat myös mukava lahja lahjaksi. Yhdistä se liinasarjaan ja saippuaan ja saat täydellisen emäntälahjan. Lue lisää virkatuista kankaistamme täältä ja löydä kaikki virkattujen kankaiden reseptimme.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan virkatun pyöreän kanssa :-)