DROPS - Ainaoikeinneule

Upeita, neulottuja sukkia monet meistä käyttävät iloisesti läpi elämänsä. Neulotut sukat sopivat täydellisesti vastasyntyneen pieniin, kiharaisiin varpaisiin, jotka on pidettävä koko ajan lämpiminä, vanhemmalle lapselle, joka pieraa kotona eikä aina muista tossuja, teini-ikäiselle, jossa kaikki asun elementit - sukat mukaan lukien - ovat aina huolella valittuja ja yhteensopivia muiden kanssa, ja vanhemmalle naiselle, joka itse neuloa ja valitsee värit ja kuviot uusiin sukkiinsa. Lyhyesti sanottuna neulotut sukat ovat jokaiselle jotakin! Siksi meille on myös erityisen tärkeää antaa asiakkaillemme paljon valinnanvapautta sukkalangan suhteen, ja valikoimassamme on monia eri värejä, lankapaksuuksia ja -tyyppejä, joita voit käyttää uusiin neuleisiin. sukat.

Materiale_227: 45% Alpaca / 30% Polyamid / 25% Uld
EUR2.79
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.49
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.29
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.69
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.89
0 arvostelua

Laatua ja monipuolisuutta

Kaikki erilaiset sukkalangamme ovat DROPSista, ja sen laatu paistaa läpi kaikentyyppisissä lankatyypeissä. DROPS Fabel on kestävin sukkalanka, mitä voit saada. Se on 4-lankainen sekä superwash-käsitelty, mikä tarkoittaa, että se voidaan pestä koneessa.

Toisin kuin tavallinen sukkalanka, Fabel kehrätään erittäin pehmeää ja hienoa villaa, mikä takaa uskomattoman herkulliset sukat. DROPS Alaska on täysin klassinen, käsittelemätön lanka 100 % villaa, eikä villaa siksi käsitellä minkäänlaisella kemiallisella käsittelyllä ennen värjäystä. Näin villan parhaat ominaisuudet tulevat parhaalla tavalla esiin. DROPS Nepal on erilainen, paksu luksuslanka, joka koostuu 35 % alpakasta ja 65 % villasta, ja tämä erityinen sekoitus korostaa alpakan silkinpehmeää pintaa ja villan mittapysyvyyttä. Nämä kolme lankatyyppiä ovat vain pieni osa valikoimastamme, ja jos haluat esimerkiksi muita lankasekoituksia, valikoimassamme on varmasti mahdollisuus vastata tarpeisiisi.

Kaikki sateenkaaren värit

Erityyppisiä sukkalankojamme on laaja ja monipuolinen värivalikoima, joka kattaa sekä kauniit ja luonnolliset maanväriset, kirkkaammat värit että moniväriset langat, ja valintasi heijastuu yksittäiseen sukkaan ja saat aina ainutlaatuisia malleja.

Onko jokin sukkalankarullistamme herättänyt kiinnostuksesi ja saanut neulepuikot värisemään? Silloin on onni, että takaamme nopean ja turvallisen toimituksen, aivan kuten olemme aina valmiita neuvomaan, jos sinulla on hyvin konkreettisia toiveita ja visioita tulevista neulesukistasi.