Mikä on käsinvärjätty lanka?

Vau - tämä on yleensä ensimmäinen reaktio, kun silmä osuu suureen käsin värjättyyn avainlankaan. Tiedätkö ne isot, pitkät, kauniit ja kierretyt lankaavaimet, joissa langan intohimo ja laatu tuntuu heti? Pyörtyy helposti kauniista sävyistä ja värimuutoksista - olipa kyseessä yksivärinen tai monivärinen lanka.

Käsinvärjätty lanka on lankaluokka, joka - kuten nimi paljastaa - on värjätty käsin. Kategoria menee läpi ja on valmistettu monista erilaisista kuitumateriaaleista - sekä luonnollisista että synteettisistä.

Käsin värjäämällä lanka saa aivan erityisen värileikin ja melodiat, jotka ovat ainutlaatuisia lankaavaimesta lankaavaimeen. Lopputulokseen vaikuttavat muun muassa sää, veden laatu, langan sekoitus ja vuodenaika.

Katso laaja valikoima käsinvärjättyjä lankoja täältä

Viehättävä kaunis luksuslanka

Olemme täysin suuttuneet LindeHobbyin käsinvärjätyistä langoista, koska se antaa kauniita, vastustamattomia tuloksia, jotka pärjäävät uskomattoman hyvin uusimmassa muotineuleessa. Siksi meillä on verkkokaupassamme paljon näitä ehdottomasti parhaassa laadussa.

Käsinvärjätyistä lankavalikoimastamme löydät esimerkiksi alkuperäisen Malabrigo Worsted -langan , joka teki Malabrigon kansainvälisesti tunnetuksi neulemaailmassa. Se on uskomattoman pehmeä ja loistava huopaprojekteihin. Meillä on myös erittäin kaunis Manos del Uruguay Alegría , joka on superpesukäsitelty ja saatavana uskomattoman kauniina väriyhdistelminä.

Käsinvärjätty lanka on valmistettu langasta, joka on ehdottomasti parasta luksuslaatua. Se koostuu yleensä kahdesta erilaisesta kuidusta - joko kahdesta luonnonkuidusta tai synteettisestä langasta ja luonnonkuitulangasta. He kaikki hyväksyvät värjäyksen eri tavalla, kun taitavat käsityöläiset värjäävät langan käsin pienissä kehräämöissään.

Laadukkaissa langoissa, kuten merinovillassa ja silkissä , löydetyt hyvät ominaisuudet tekevät neulomisesta ja virkkaamisesta värien muuttuessa entistä jännittävämpää ja loihtivat joka kerta lähes upeita ja ainutlaatuisia luomuksia.

On kuitenkin yksi pieni asia, joka sinun on oltava tietoinen (ihastuaksesi), kun käytät käsinvärjättyä lankaa. Jokainen lankaavain on värimaailmaltaan ainutlaatuinen.

Taiteellinen ammattitaito tarkoittaa, että käsin värjätty avainlanka ei ole samanlaista. Jokainen niistä on yksilöllisen värinen. Jopa kaksi saman käsinvärjätyn langan avainta ovat erilaisia. Siinä käsinvärjätyn langan viehätys. Tietysti se sopii muutenkin todella hyvin yhteen, sillä värinvaihdot ovat tasaisia ja pehmeitä. Tuloksena on ehdottoman vastustamatonta luksusta!

Tutustu laajaan käsinvärjättyjen lankojen valikoimaamme.

Käsinvärjättyä lankaa ainutlaatuiseen muotineulomiseen

Pidätkö kauniista muotineuleista, joissa on hyvin erikoinen katseenvangitsija ja persoonallinen värirakenne ja jotka on valmistettu herkullisimmista luonnonkuitulangoista ? Silloin voi hyvinkin olla, että sinun pitäisi kokeilla seuraavan käsinvärjätyn langan neulomista.

Se, mitä saat käsinvärjätyllä langalla lakkatyöstäsi, riippuu koostumuksesta ja siitä, onko se superwash-käsitelty.

Meillä on esimerkiksi LindeHobbyissä käsin värjätty sukkalanka - nimittäin Malabrigo Sock . Malabrigo Sock on superwash-käsiteltyä merinovillaa. Superwash-käsittely vahvistaa lankaa ja tekee siitä sopivan kaikenlaisten sekä aikuisten että lasten vaatteiden, asusteiden ja kodin tarvikkeiden neulomiseen, joiden tulee kestää jokapäiväistä käyttöä - esim. lämpimiä sukkia. Ja sitten se voidaan pestä koneessa , mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen ja käyttökelpoisen.

Katso kaikki konepestävät langamme täältä

Voit myös rakastua Manos del Uruguay finoon , joka on absoluuttisen luksusluokan käsinvärjätty lanka, joka koostuu 70 % erikoishienosta merinovillasta ja 30 % silkistä. Se on ohutta ja hienoa lankaa, jolla on erittäin pitkä juoksupituus. Siinä on hienovaraisempi värirakenne, joka on kirjava, koska se koostuu kahdesta luonnonlangasta. Luonnonkuidut hyväksyvät molemmat värit, mutta eri tavoin. Fino-lanka sopii moniin erilaisiin neuleprojekteihin, erityisesti vaatteisiin sekä lapsille että aikuisille.

Katso hienoja reseptejä Manos del Uruguay Finon kanssa.

Oletko kiinnostunut isosta väripelistä seuraavassa neule- tai virkkausprojektissasi? Kokeile sitten heittäytyä Manus del Uruguay Alegrían yli. Tämän käsinvärjätyn langan erikoisuus on, että se koostuu superwash-käsitellystä merinovillasta, joka imee erittäin hyvin värjäystä ja imee paljon väriä, sekä polyamidin synteettisistä kuiduista, jotka eivät ime värjäystä aivan yhtä paljon.

Se antaa langalle aivan fantastisen värien leikin, josta muuten voi vain haaveilla. Samalla lanka on erittäin kestävää. Alegría sopii siksi huopaprojekteihin ja sukkiin, joiden on kestettävä ylimääräistä kulumista. Mutta Alegríaa voi yhtä hyvin käyttää vaatteiden ja asusteiden neulomiseen ja virkkaamiseen: neulepuseroita, vauvanhousuja, neuletakeita, huiveja ja paljon muuta. Sillä on hyvä mittapysyvyys.

Katso hienoja reseptejä Manos del Uruguay Alegrían kanssa .

Tulet rakastamaan seuraavan neuleprojektisi tekemistä sinulle, miehellesi, lapsellesi tai äidillesi käsinvärjätystä langasta. Se antaa erittäin kauniita tuloksia, jotka kestävät pitkään oikealla hoidolla.

Voinko virkata käsin värjätyllä langalla?

Kyllä sinä voit. Koska manuaalinen värjäys ei vaikuta laadukkaan langan alkuperäiseen kuiturakenteeseen, sopii se yhtä hyvin virkkaamiseen. Päästät vain mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen, jotta voit virkata käsinvärjätystä langasta huiveja, vaatteita, peittoja ja käsineitä.
Vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, mitä voit luoda. Katso muiden lankatyyppien kuvauksista, mitä esim. villalanka on.

Lue muista lankatyypeistä täältä

Haluatko tietää lisää virkkauskuvioistamme ? Sitten voit lukea niistä lisää täältä

Voiko käsinvärjättyä lankaa pestä koneessa?

Vastaus on sekä kyllä että ei, koska se riippuu jälleen ostamastasi lankakoostumuksesta. Käsin värjätty superwash-käsitelty lankaavain voidaan pestä koneessa 30 °C:ssa ja säilyttää silti kauniin ja henkeäsalpaavan väripelinsä - kutistumatta.

Lankaa, jota ei ole superwash-käsitelty, tulee käsitellä rakastavalla ja lempeällä kädellä. Se saa pestä vain käsin ja kuivata tasaiseksi, jotta se säilyttää muotonsa eikä kutistu. Jotta voisit nauttia henkilökohtaisesta neulepuserostasi käsin värjätyssä sateenkaarilangassa pisimpään, on tärkeää, että noudatat pesuohjeita, jotka ovat tuotteen verkkosivuilla ja itse lanka-avaimen bannerissa.

Katso laaja valikoimamme konepestäviä lankoja täältä

Ota meihin yhteyttä

Laita lopuksi viestiä, jos istut ja epäilet jotain käsinvärjätyn langan suhteen. Esimerkiksi mikä lanka sopii parhaiten suunnittelemaasi projektiin?
Haluaisimme kovasti auttaa sinua. Meille on lahja tietää, mistä epäilet. Joka kerta kun kysyt, opimme hieman siitä, kuinka voimme tehdä verkkokaupastamme entistä paremman ja helpommin navigoitavan.

Kirjoita meille tästä.