Virkkauskuvioita vauvalle


Onko ystäväpiirissäsi myös pientä uutta tulossa? Vai odotatko edes itseäsi? Kyllä, sitten vain kokeile jotakin monista ilmaisista vauvan resepteistämme. Etsitpä sitten kuviota seuraavaan vauvanpeitoosi, tuttinauhaa tai vaikkapa virkattuja vaatteita pienelle, meiltä löydät juuri sen kuvion, joka kaipaat.

Löydä laaja valikoima ilmaisia virkkauskuvioita vauvalle.

Vauvoille on mahdollista virkata kaikkea, mistä tekisi myös aikuisen. Koko hommasta tekee vain hieman hauskempaa, että projektit etenevät usein melko nopeasti, koska ne ovat pienemmässä mittakaavassa. Esimerkiksi. Esimerkiksi 8/4-puuvillalankaa voidaan käyttää sekä tutinnauhana, pienessä nallekarhussa , suudelmassa että ehkä jopa vuorauksessa. Mahdollisuuksia on monia, kun aloitat virkkaamisen pienelle olennolle.

Ensinnäkin on tärkeää virkata juuri oikean kokoinen. Eikö vauva ole vielä tullut maailmaan? Kyllä, mahdollisuuksia on monia, sillä aina ei ole ihanteellista virkata 0-3 kuukauden iästä, sillä 3-6 kuukauden takki antaa vauvan kasvaa siinä. Samalla voi olla myös mukavaa, että ennenaikaiset vaatteet makaavat, jos vauvan pitäisi olla syntyessään pieni.

Täältä löydät kaikki reseptimme puseroihin ja takkeihin vauvalle

Monet ihmiset virkkaavat mielellään sarjoja, jolloin tutin nauhojen lisäksi annetaan myös niihin liittyvä ruokalappu tai vastaava hattu. Mahdollisuuksia on siis monia, kun aloitat virkkaamisen vauvalle.

Päivitämme jatkuvasti vauvojen virkkauskuvioiden valikoimaamme, jotta voit löytää juuri sen, minkä kanssa haluat aloittaa. Jos et löydä juuri sitä reseptiä, jota ajattelet, ota rohkeasti yhteyttä, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua matkan varrella.

Katso kaikki virkkausmallimme vauvalle täältä

Kun aloitat virkkaamisen vauvalle, on myös tärkeää käyttää oikeaa lankaa. Pienet likaantuvat, ja siksi on välttämätöntä käyttää konepestävää lankaa, olipa kyseessä sitten suudelma tai nalle.

Täältä löydät kaikki konepestävät langat

Useimmat ihmiset virkkaavat mieluummin vauvanvaatteita merinovillasta, kuten suositusta Drops Baby Merino- tai Drops Merino Extra Fine -langasta . Tämä johtuu siitä, että lanka on erittäin pehmeää eikä sisällä lyhyitä kuituja, jotka voivat aiheuttaa herkkää vauvan ihoa. Lanka on myös Öko-Tex-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on testattu haitallisista kemikaaleista vapaana. Merino on myös luonnonkuitu, joka on erittäin hengittävä, mikä tarkoittaa, että vauva pääsee eroon hikoilusta ja kuumuudesta.

Merinolanka on parempi vauvojen vaatteissa, kun taas puuvilla on paljon parempi lisätarvikkeissa, kuten tutin nauhoissa, ruokalapuissa, nallekarhuissa ja vastaavissa. Puuvillan voi pestä jopa 60 asteessa konepesussa. Puuvillalanka imee paremmin nestettä ja on siksi aivan ihanteellinen vauvalle.

Täältä löydät laajan valikoiman puuvillalankoja

Alta löydät lisätietoa vauvan virkkauksesta :-)