Neulekuvio pääsiäinen

Pääsiäinen on ihana loma, jossa voit kerätä ystäviä ja perheenjäseniä hyvälle pääsiäislounaalle ja/tai hauskalle pääsiäis- tai munametsästykseen puutarhassa. Samalla se on ilmeinen tilaisuus sisustaa koti kauniilla pääsiäiskoristeilla, jotka tekevät vaikutuksen vieraasi!

Siksi olemme koonneet sinulle ilmaiset pääsiäisreseptimme. Tarkista ne kaikki täältä.

Jos haluat nähdä monia muita neulekuvioita, katso tämä sivu . Tänne olemme koonneet kaikki ilmaiset neulemallimme.

Pääsiäiskuvioiden valikoimasta löydät joukon neulekuvioita, jotka sopivat täydellisesti pääsiäiskotiin. Aloita mukavilla pääsiäispattilailla tai nauti pääsiäiskoristeista, jotka voidaan koristella lounaspöytään tai ripustaa lamppuihin tai ikkunalaudoille.

Joten vaihtoehtoja on monia kotitekoisten pääsiäiskoristeiden suhteen. Jos pidät myös virkkaamisesta, voit nopeasti laajentaa pääsiäisvalikoimaasi hienoilla virkatuilla pääsiäismunilla, pääsiäispupuilla, pääsiäiskanoilla jne. Voit siis tutustua myös pääsiäiskoristeiden virkkausresepteihimme.

Katso laaja valikoima pääsiäisvirkkauskuvioita täältä.

On mukavaa olla mukana neulomassa pääsiäiskoristeita tai sisustusta. Haaveiletpa uusista patanteistä tai pääsiäiskoristeista, nämä ovat nopeita ja pieniä projekteja. Siksi ei ole väliä olla vähän myöhässä. Jos valitset projektisi huolella, sinulla on runsaasti aikaa sisustaa kotisi perinteisissä pääsiäisväreissä. Laajasta lankavalikoimastamme löydät laajan valikoiman kauniita pääsiäisenkeltaisen sävyjä.

Tarjoamme myös reseptejä kauniisiin pääsiäissukkkiin. Nämä sisältävät pohjoismaisessa kuviossa ja jänisillä ja sydämillä. Täällä voit sovittaa sukkien värin juuri niin kuin haluat. Ja jos sinulta ei puutu sukkiparia, tiedät varmasti jonkun, joka haluaisi saada parin pääsiäislahjaksi!

Pääsiäinen tarjoaa mahdollisuuden koota perhe luoviin projekteihin. Siten sekä lapset että aikuiset voivat kokoontua tekemään kauniita pääsiäiskoristeita. Jos sinä ja perheesi et niin paljoa pidä neulomisesta tai virkkaamisesta, voit myös tehdä luovia koristeita pääsiäisen harrastusvalikoimamme tuotteilla. Täältä löydät sekä koristeellisia ja maalattavia munia, pahvia ja tarroja sekä höyheniä, glitterliimaa ja erilaisia ripustimia.

Tutustu pääsiäisen harrastusuniversumiimme täällä.

Pääsiäinen liitetään usein muniin. Pehmeä muna aamiaispöydässä on monille lisäylellisyyttä. Jos olet kyllästynyt munien kylmenemiseen ennen kuin osut aamiaispöytään pääsiäisaamuna, niin munanlämmittimet ovat juuri sinua varten. Kauniit munanlämmittimet kauniissa väreissä ja hienoilla kuvioilla sopivat myös pääsiäispöydän koristeluun. Hauskat ja erilaiset munanlämmittimet voivat saada hymyn huulille jo aamusta ja tuoda vielä enemmän iloa mukavaan pääsiäisen aikaan.

Katso monet makeat reseptit klikkaamalla yllä olevia kuvia.

Toivomme, että olet valmis lähtemään kotiin tänä pääsiäisenä.

Nauttia :-)