Lankavaihtoehdot

Onko sinulla kaava ja haluaisit käyttää eri lankaa kuin suositeltu? Voi olla monia syitä käyttää muuta kuin reseptissä alun perin käytettyä lankaa: Hinta, laatu ja allergia voivat kaikki olla vaikuttavia tekijöitä. Siksi olemme yrittäneet kerätä useita erilaisia ehdotuksia siitä, mitä voit käyttää vaihtoehtona.

Tätä ohjetta laajennetaan jatkuvasti ja sitä voidaan käyttää tietyn langan korvaamiseen toisella. Jos sinulla on esimerkiksi malli Sandnes-langasta ja haluat käyttää vaihtoehtoista lankaa, voit käyttää tätä ohjetta.

Kiinnitä aina huomiota lankavaihtoehtojen juoksupituuteen ja neulelujuuteen. On aina hyvä idea tehdä neule- tai virkkausnäyte, kun käytät eri lankaa kuin kuvio kertoo, niin saat varmasti oikean kokoisen neulotun :)

Puuttuuko meiltä lanka, jolle haluaisit vaihtoehdon? Sitten asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua matkan varrella. Ottamalla meihin suoraan yhteyttä voit myös auttaa meitä laajentamaan vaihtoehtovalikoimaamme niin, että entistä useammat voivat hyötyä niistä.

Jos tarvitset vaihtoehtoa Sandnes-langoille, katso täältä:

Sandnesin lankavaihtoehdot - klikkaa tästä

Filcolanan vaihtoehdot löytyvät täältä:

Filcolana lankavaihtoehdot - klikkaa tästä

Ca Ma Rose -vaihtoehdot löydät napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Camarose lankavaihtoehdot - klikkaa tästä

Alta löydät useita erilaisia vaihtoehtoluokkia. Napsauta niitä löytääksesi puuttuvan vaihtoehdon.