Neulekuvio heinäkuu

Joulu on täydellinen loma kotineulemisen suhteen! Joulu tarjoaa mahdollisuuden runsaisiin erilaisiin ja viihtyisiin neuleprojekteihin: joulukoristeisiin, joulukoristeisiin ja jouluvaatteisiin joulupukin hattujen, sukkien ja lapasien muodossa.

Tutustu laajaan neulemallivalikoimaamme täällä.
Katso ilmaiset joulureseptimme täältä.

Jos haluat kotisi täyttyvän persoonallisilla joulukoristeluilla, on selvää, että aloitat omien koristeiden neulomisen lomaa varten. Joulukoristeita on monissa eri sävyissä ja ne voivat tehdä jouluhuoneesta erittäin viihtyisän ja kauniin. Ilmaisista jouluresepteistämme löydät monia kauniita joulukoristeita, kuten enkeleitä, lumiukkoja ja lippuseppeleitä.

Tekemällä omia joulukoristeita voit itse leimata, mitä värejä ja materiaaleja käytät. Joulukoristeita säilytetään tyypillisesti punaisena, kullan ja vihreän värisenä, mutta laajalla lanka- ja lankavärivalikoimalla voit valita juuri makuusi ja kotiisi parhaiten sopivan väriteeman.

Joulukoristeiden tekeminen on hauska projekti, joka voi tuoda koko perheen yhteen. Piditpä sitten neulomisesta, virkkaamisesta, leikkaamisesta, liimaamisesta tai piirtämisestä, löydät taatusti kotisivuiltamme juuri sen, mitä tarvitset joulukoristeisiin. Tarjoamme myös laajan valikoiman ilmaisia virkkauskuvioita joulukoristeisiin sekä paljon jouluharrastuksia .

Jos haluat lukea lisää virkatuista joulukoristeista, katso tämä sivu .

Joulu on myös loma-aikaa, jolloin voi aloittaa suuren sukkatuotannon. Kauniita joulusukkia on kaikenlaisia, ja kukapa ei tarvitsisi lämpimiä sukkia talvikäyttöön? Jouluresepteistämme löydät monia kauniita neulottuja sukkia kauniilla joulukuvioilla ja -aiheilla. Näet valikoiman alta ja ihastut seuraavaan pariisi joulusukkiisi.

Jos pidät villapaitojen neulomisesta, joulu on myös täydellinen tilaisuus aloittaa uusi. Kauniisiin ja mukaviin joulupuseroihin on monia reseptejä. Ilmaisten reseptien joukosta löydät neulepuserot lapsille ja aikuisille. Lisäksi löydät kauniit neuletakit, jotka sopivat myös joulu- ja talvikauteen.

Yhteistä monille neulotuille joulukuvioillemme on, että ne kaikki luovat kotiin viihtyisyyttä, lämpöä ja iloa. Lisäksi hienot joulukoristeet, lämmin joulupusero tai kaunis joulupukin hattu voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Liity aaltoon neulomalla (tai virkkaamalla) omia joulukoristeitasi, joulukoristeita tai jouluvaatteita!

DROPSin joulumallimme ovat erittäin suosittuja. Tässä on suuri joukko jouluprojekteja sinulle, joka rakastat neuloa joulua - joko itsellesi tai perheellesi. Olipa kyseessä patalappuja, sukkia, lasten puseroja tai hienoja joulukoristeita, joiden kanssa haluat aloittaa, DROPSin kuvioista löydät hyviä vaihtoehtoja. DROPSin ohjeen kanssa pääset helposti alkuun, sillä meiltä löydät kaikki DROPS-langat täältä nettisivuilta. Joten rakastu reseptiin ja löydä helposti projektiin tarvitsemasi lanka.

Tutustu kaikkiin DROPS-lankoihimme.

Tykkäätkö neuloa tai virkata koristeita tai pukuja aina, kun loma tai vuosipäivä lähestyy? Sitten kannattaa käydä katsomassa tämä sivu. Täältä löydät laajan valikoiman ilmaisia reseptejä koristeisiin, pukuihin ja erilaisiin sisustuksiin, jotka sopivat laskiaiseen, pääsiäiseen, Halloweeniin ja jouluun.

Reseptien joukosta löydät mm. Laskiais- ja halloween-asut, jalkineet, leipäkorit, pöytämatot, pääsiäis-, halloween- ja joulukoristeet sekä mukavia pieniä pehmoeläimiä.

Nauttia! :-)