Virkatut kuviot

Olitpa kokenut virkkaaja tai upouusi virkkuukoukun kanssa, meillä on varmasti sinulle resepti. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi seuraavan virkkausprojektisi.

Tutustu laajaan valikoimaan ilmaisia virkkauskuvioita. Etsitpä reseptejä vauvalle, lapselle, naiselle tai miehelle, voimme auttaa sinua pääsemään alkuun. Lisäksi voimme tarjota meren virkkausreseptejä sisustukseen, nallekarhuja, laukkuja ja jopa reseptejä lemmikkillesi. Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täällä LindeHobbyissä.

Napsauta tästä nähdäksesi kaikki virkkausmallimme

Voimme tarjota reseptejä laajalle valikoimalle lankojamme laajasta Drops-reseptivalikoimastamme Mayflowerin, Dalen, Du Store Alpacan, Hjertegarnin, Järbon ja Go Handmadeen. Valikoimasta löytyy siis paljon malleja suosikkilangallesi.

Varsinkin laajasta Drops-reseptivalikoimastamme voit olla varma, että löydät oman makuusi sopivan. Olipa kyseessä lasten ja aikuisten vaatteet, huivit, peitot, lelut, koristeet tai laukut. LindeHobbyistä voit ostaa kaikki DROPSin langat ja näin pääset nopeasti alkuun seuraavaan virkkausprojektiisi Dropsin langoista.

Virkkausta on usein pidetty ihanteellisena sisustukseen ja nallekarhuihin, mutta se voi tehdä sekä sen että paljon muuta. Virkkaus on hyvin erilainen tekniikka kuin neulonta, mutta sitä voidaan helposti käyttää monissa samoissa projekteissa kuin neulonta. Haluatko esim. Aloita virkatulla puserolla itsellesi, niin meillä on paljon erilaisia valinnanvaraa:

Löydä virkkauskuviot virkattuihin puseroihin täältä

Virkkaatko mielelläsi perheen pienimmille? Sitten voit molemmat pukeutua luoviin puseroihin, söpöihin nallekarhuihin ja pehmeisiin kääreisiin. Monet ihanat ideat voidaan yhdistää yhteensopiviin sarjoihin, joissa kaikkea pienistä, virkatuista vuorista, lapasista, hatuista, haalareista ja peitoista voidaan virkata samalla teemalla tai väreillä, jolloin saadaan ihana setti:

Täältä löydät reseptin suloiseen vartaloon vauvalle

Lisäämme nettisivuillemme jatkuvasti uusia reseptejä, joihin voit sukeltaa. Voit pysyä ajan tasalla kaikista LindeHobbyin uusista resepteistä lajittelemalla "uutisten" mukaan, kun tutustut resepteihimme:

Katso uusimmat virkkausmallit täältä

Alta näet suosituimmat ja ajattomat virkkausmallimme. Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan ilmaiseen reseptiimme:

Pidätkö enemmän lehtien ja kirjojen resepteistä? Silloin se ei ole ongelma, koska meillä on myös suuri valikoima niitä. Jotkut etsivät reseptin mieluummin kirjasta, johon on helppo tehdä omia muistiinpanoja, laittaa merkkejä ja viivoja haluamallaan tavalla. Täältä löydät sekä perusvirkkauskuvioita sisältäviä kirjoja että kirjoja erityisesti söpöille Amigurumille tai kaktuksille:

Löydä laaja valikoima kirjoja, joissa on virkattu kuvioita

Jos kysyt itseltäsi, mitä tarvitset virkkauskuvion aloittamiseen, autamme mielellämme. Ennen kuin aloitat virkkauksen, on tärkeää, että sinulla on oikea virkkuukoukku projektiisi. Tämä pätee tietysti kokoon, mutta on myös tärkeää, että virkkuukoukku istuu hyvin käteen.

Kaikki virkkuukoukkumme näet täältä.

Kun olet löytänyt oikean virkkuukoukun, on hyvä olla myös täydellinen lanka malliin. Katso laaja valikoimamme täältä. Jos haluat käyttää vaihtoehtoista lankaa, suosittelemme aina virkkausnäytteen tekemistä. Virkkausnäyte tehdään virkkaamalla 10x10 cm:n näyte kuvion mukaiseen malliin, joka voi olla kiinteitä ompeleita, joustinneuleita, tankoompeleita tai mitä tahansa kuvion osoittamaa mallia. Kun olet virkattu virkkausnäytteen, voit mitata, onko sinulla yhtä monta pistoa leveydeltään ja pituuksilta kuin kuviossa. Virkkauksen vahvuus ilmoitetaan useimmiten kuvion yläosassa.

Täältä löydät kaikki ehdotuksemme vaihtoehdoista suosituille langoille, kuten Sandnes, Filcolana tai CaMaRose.

Joihinkin resepteihin, kuten virkattuihin pusseihin tai virkattuihin nallekarhuihin, tarvitaan myös hieman lisähoitoa. Se voi olla pussin kahva tai silmäsarja nallekarhulle. Voimme myös auttaa sinua siinä. Meillä on laaja valikoima tarvikkeita projektiisi, jotta saavutat tavoitteesi:

Viimeistele projektisi tarralla, pussin kahvalla tai napilla, jossa on magneettisuljin

Täältä löydät kaikki nallekarhujen tarvikkeet, kuten vanu, turvasilmukat ja valjaat

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan seuraavan virkkausprojektisi.

Pidätkö enemmän neulomisesta? Se ei ole meille ollenkaan ongelma. Voimme myös tarjota laajan valikoiman neulekuvioita kaikille tasoille. Lue lisää neulekuvioistamme täältä

Alta löydät vielä lisää inspiraatiota seuraavaan virkkauseikkailuusi