Kuinka maalata kukkia

On monia tapoja maalata kukkia - vain mielikuvitus asettaa rajan sille, mitä voit maalata kukista. Se voi olla realistisia kukkia tai hieman abstrakteja kukkia - se on makuasia. Kaktuksia on myös todella hauska tehdä ja laittaa kukkaruukuun, ja ehkä pienellä rantakuorella.

Lue lisää kivimaalauksesta täältä

Alla olevat ohjeet osoittavat, kuinka nämä kukat maalataan

Tässä käytetty:
Lyijykynä
Pyyhekumi
kynä
Stenlak
Harjata

Linkki materiaaliin löytyy sivun alalaidasta

Näin teet sen

  1. Löydä hyviä kiviä rannalta - eri kokoisia ja muotoisia
  2. Pese kivet huolellisesti haaleassa vedessä pesuaineella niin, että lika ja hiekka poistuvat ja anna kuivua (joskus käytän fööniä, sitten menee vähän nopeammin).
  3. Tee kukilla sommittelu, eli merkitse tussilla (tai samalla värillä) ne alueet, joihin haluat maalata kukat eri väreillä.
  4. Kun se on kuiva, ota ohut musta muste ja maalaa kukkien ääriviivat (ääriviivat). (pieni bonustieto: tee aina pariton määrä kukkia - se tekee koostumuksesta mielenkiintoisemman).
  5. Kivi on itse asiassa nyt valmis, mutta voit mahdollisesti maalata taustan eri värillä. Tässä valitaan musta tausta, jossa on erivärisiä pisteitä.
  6. Maalaa ensin tausta mustalla musteella. Kuivana voit laittaa paljon pisteitä esim. vaaleanpunaiseen, vaaleansiniseen, keltaiseen ja valkoiseen.
  7. Kun aihe on valmis, voit viimeistellä kivilakkakerroksella. Lakka saa kiven kiiltämään, ja lisäksi kivi voi koristella myös ulkoa sängyssä tai puutarhapöydällä. Mitä enemmän lakkakerroksia levität, sitä kiiltävämmäksi kivi tulee

Oletko kiinnostunut kivasta tervetulokivestä? Napsauta tästä saadaksesi lisää inspiraatiota

VINKKEJÄ:

Jos käytät poscatusia, voit työntää maalia pois poscatusista painamalla kärkeä sisään useita kertoja. Varmista, että pinta, jolle maalaat, ei ole imukykyinen. Kastat huopakynän maaliin tai käytät sivellintä. Se on todella hyvä, kun se on suuri alue, joka pitää värjätä - eikä sinulla ole yhtäkään noista paksuista tusseista.

Lisäksi voit sekoittaa värejä samalla tavalla; jos sinulla ei ole oranssia väriä, voit tulostaa hieman keltaista ja punaista väriä ja sekoittaa siveltimellä (oranssi väri ei ole niin raikas ja vahva kuin oranssissa tussissa).

Voit myös vaalentaa värejäsi; esim. jos haluat vaaleanvihreän, paina ulos valkoinen ja vihreä muste ja sekoita nämä.

Bonustiedot:

Pääset pitkälle valkoisen ja mustan väreillä sekä pääväreillä keltaisella, sinisellä ja punaisella.

Keltainen sekoitetaan sinisen kanssa vihreän värin saamiseksi

Sinistä sekoitetaan punaisen kanssa violetin värin saamiseksi

Punainen sekoitetaan keltaisen kanssa oranssin värin saamiseksi

Nauttia !


Materiaalit

Staedtler

Posca

Lyijykynät (sisältää 3 kynää, pyyhekumi ja kynäkärjet)

Harjata

Kivilakka (linkki tulossa myöhemmin)

Muita tuotteita maalaamiseen ja piirtämiseen voit katsoa täältä