DROPS

Täällä LindeHobbyissä tarjoamme jännittävän ja laajan valikoiman lankoja suositulta DROPS-brändiltä. Siten voit löytää kaikki DROPSin tarjoamat lankaominaisuudet. Vilkaise ympärillesi tällä sivulla ja anna itsesi inspiroitua monista eri ominaisuuksista puuvillalangoista ja alpakkalangoista pellavaan ja silkkiin. Emme kuitenkaan tarjoa vain lankaa LindeHobbyissä DROPSilta. Valikoimastamme löydät myös erilaisia tarvikkeita, kuten koukut, puikot, pyöröpuikot ja napit, joista löydät näin kaiken mitä tarvitset tulevaan neule- tai virkkausprojektiisi.

Lankalaadut kaikkiin tarkoituksiin

DROPS perustettiin jo vuonna 1982, ja siitä lähtien he ovat työstäneet visiota luoda trendejä luovia tuotteita neuleiden ja langojen suhteen. Tämä on merkinnyt sitä, että DROPSin tuotteet ovat aina olleet äärimmäisen suosittuja, mikä on täysin ymmärrettävää, sillä sinulle on taattu laaja ja jännittävä laadukas valikoima. Lisäksi DROPS tunnetaan myös erittäin houkuttelevista hinnoistaan, minkä vuoksi jokaisella on varaa nauttia upeista tuotteistaan. Tämän suositun merkin erikoisuus on myös se, että ne pystyvät tarjoamaan lankaominaisuuksia kaikkiin tarkoituksiin, joten luomiselle ei ole rajoituksia. Katso esimerkiksi laaja valikoimamme puuvillalankoja, jotka sopivat erityisesti lasten vaatteisiin.

Materiale_227: 100% Bomuld
EUR1.45
0 arvostelua
Materiale_227: 53% Bomuld / 33% Viskose / 14% Hør
EUR2.10
0 arvostelua
Materiale_227: 71% Alpaca / 25% Merinould / 4% Polyamid
EUR4.29
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Bomuld
EUR1.59
0 arvostelua
Materiale_227: 70% Baby Alpaca / 23% Polyamid / 7% Merinould
EUR4.59
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Uld
EUR2.41
0 arvostelua
Materiale_227: 65% Uld / 35% Alpaca
EUR2.59
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.35
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Mohair / 25% Silke
EUR4.89
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.39
0 arvostelua
Materiale_227: 65% Uld / 35% Alpaca
EUR2.59
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Uld
EUR1.98
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Bomuld
EUR1.24
0 arvostelua
Materiale_227: 50% Bomuld / 50% Polyester
EUR1.25
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Superfin alpaca
Price from
EUR3.48
0 arvostelua
Materiale_227: 65% Uld / 35% Alpaca
Price from
EUR2.49
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Bomuld
EUR0.99
0 arvostelua
Materiale_227: 77% Alpaca / 23% Mulberry silke
EUR2.79
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Bomuld
EUR1.98
0 arvostelua
Materiale_227: 50% Uld /50% Bomuld
EUR3.48
0 arvostelua

Yli 30 vuoden kokemus

DROPS-langalla takaat äärimmäisen korkealaatuisen tuotteen, minkä vuoksi et varmasti tule pettymään vastaanottaessasi ostoksesi. DROPSilla on yli 30 vuoden kokemus virkkaus- ja neuleteollisuudesta, mikä tarkoittaa myös sitä, että he pystyvät tarjoamaan jännittäviä ja kattavia mallistoja, jotka sisältävät kaikki värit ja ominaisuudet. Ei siis ole mitään syytä, miksi tuleva luova projektisi ei koostu DROPSin langoista tai tarvikkeista, sillä sinulle taataan täydellinen lopputulos, joka vastaa toiveitasi. Juuri tästä syystä DROPS-langalla on niin suuri kysyntä kaikkien virkkauksen ja neuleen harrastajien keskuudessa ympäri maata.

Takaa miellyttävä ja pitkäkestoinen lopputulos

Toinen syy, miksi sinun kannattaa käyttää DROPS-lankaa, on se, että sinulle on taattu lankatyyppi, joka toistuvasti antaa sinulle pitkäkestoisen ja mukavan lopputuloksen, joka on myös uskomattoman kaunis katsella. Tutustu tällä sivulla ja inspiroidu monista eri ominaisuuksista, kuten puuvillasta, silkistä ja villasta. Pystymme tarjoamaan myös kaikenlaisia värejä, minkä vuoksi löydät varmasti etsimäsi, olipa kyseessä sitten lanka yhdessä tai useammassa värissä. DROPS-langalla sinulla on siis mahdollisuus luoda juuri haluamasi look, ja siksi jokaiselle löytyy jotakin.

Täydennä tyyliä erilaisilla DROPS-tarvikkeilla

Mikä erottaa DROPS langat kaikista muista merkeistä, on epäilemättä heidän intohimonsa lankaan ja neuleeseen, ja lisäksi he pystyvät aina pysymään ajan mukana. DROPS ei kuitenkaan ole vain langan suhteen erittäin kallis, vaan sama pätee myös neule- ja virkkaustarvikkeisiin. Inspiroidu laajasta DROPS-tarvikevalikoimastamme, joka sisältää muun muassa nappeja. Mitä tahansa ilmaisua etsitkin, voimme taatusti tarjota etsimäsi, sillä meillä on napit muovista, puusta, helmiäisestä ja paljon muuta. Siten ei ole rajoituksia sille, mitä voit luoda jännittävällä DROPS-langa- ja tarvikevalikoimallamme.

DROPS-langalla ei ole rajoja

DROPS-langalla saat laatua edulliseen hintaan, ja täällä LindeHobbyissä tarjoamme laajan valikoiman DROPSin lankalaatuja, mitä ikinä etsitkin mohairista, villasta, silkistä, merinovista, pellavasta, alpakasta tai puuvillasta. Jännittävässä valikoimassamme luomiselle ei ole rajoja, ja lisäksi myymme jopa DROPSin lankoja ja asusteita houkutteleviin hintoihin, jotta voit aloittaa upeiden projektien luomisen ilman, että se maksaa omaisuuksia. Tutustu tällä sivulla ja anna itsesi inspiroitua monista DROPSin tarjoamista mahdollisuuksista. Tarjoamme myös salamannopean toimituksen vain 1-2 päivässä, kun teet ostoksia täällä LindeHobbyissä, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan ostostasi.

Laadukasta lankaa netistä edulliseen hintaan

Täällä LindeHobbyissä olemme tehneet langan ostamisen mahdollisimman helpoksi, sillä olemme koonneet kaikki parhaat merkit yhteen paikkaan, jolloin saat nopeasti yleiskuvan monista tuotteistamme. Lisäksi tarjoamme vain laadukasta lankaa edulliseen hintaan, joten sinulla on mahdollisuus säästää paljon rahaa. Lisäksi sinun ei tarvitse raahata itseäsi fyysiseen kauppaan, vaan voit tehdä ostoksesi kotona sohvalla. LindeHobby antaa siis mahdollisuuden ostaa lankaa ja asusteita rauhallisessa ympäristössä, joten sinun ei tarvitse stressata ihmisten keskellä.

Saat nopean toimituksen ja turvallisen kaupan

Olemme LindeHobbyillä äärimmäisen intohimoisia virkkaukseen ja neulomiseen, mikä tarkoittaa, että meillä on tarvittava tietämys tällä alalla. Voit siis aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset opastusta, minkä tyyppistä lankaa sinun tulisi käyttää seuraavassa projektissasi tai jos sinulla on kysyttävää valikoimastamme. Meille on uskomattoman tärkeää tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, ja lisäksi olet kanssamme taattu salamannopea toimitus juuri haluamaasi osoitteeseen. Lankojen ostaminen ei ole helpompaa, kun teet ostoksia LindeHobbyissä, ja meillä on taatusti kaikki, mitä tarvitset tulevan neuleprojektisi suorittamiseen.

Toimitamme kaikille tanskalaisille neule- ja virkkausharrastajille korkealaatuisia tuotteita, mitä tahansa lankaa tai tarvikkeita etsitkin. Tutustu tällä sivulla ja inspiroidu jännittävästä ja laajasta valikoimastamme.