Mayflower

Halusitpa neuloa tulevaksi talveksi mukavan, lämpimän ja pehmeän villapaidan tai virkata suloisen pehmustetun eläimen esimerkiksi lapsenlapselle, Mayflowerista löytyy kaikki tarvitsemasi langat. Tanskalainen yritys Mayflower on yksi johtavista langantuottajista Pohjoismaissa ja toimittaa lankaa myymälöihin Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Suosittu tuotemerkki keskittyy tarjoamaan korkealaatuista lankaa muodikkaissa väreissä kuluttajille, jotka pitävät neulomisesta tai virkkaamisesta. LindeHobbyillä pyrimme tietysti aina seuraamaan uusimpia kokoelmia. Mayflowerilla on myös laaja valikoima tarvikkeita sekä virkkaus- ja neulekuvioita.

Laaja valikoima laatuja ja värejä

Tällä sivulla meillä on laaja valikoima Mayflowerin laadukkaita lankoja, joita on saatavilla useissa eri suosituissa laaduissa ja jotka myös vaihtelevat laajasti väripaletissa, joten sävyä löytyy jokaiseen makuun. Kuten alta näet, voit valita esimerkiksi akryyli-, villa-, puuvilla- tai luomulangan joukosta, ja kaikkia näitä tyyppejä on saatavana eri väreissä. Lisäksi saatavilla on myös lanka-avaimia, joissa on yhdistetty älykkäitä värejä, joten voit neuloa täysin ainutlaatuisia asioita. Saatavilla on myös lankaa, jossa on pieniä glitterin palasia, mikä on erityisen suosittua, jos haluat neuloa kauniin huivin viileisiin aikoihin, jotka kimaltelevat auringon säteiden osuessa siihen. Löydät myös sekoituslankoja, joissa on yhdistetty erilaisia laatuja eri ominaisuuksilla. Mayflower valmistaa lankaa jokaiseen makuun!

1 arvostelua
1 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
1 arvostelua
4 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
1 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
1 arvostelua
0 arvostelua
1 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR12.65
EUR14.14
Säästät: EUR1.49
0 arvostelua
EUR12.65
EUR14.14
Säästät: EUR1.49
0 arvostelua

Autamme sinua kaikessa mitä tarvitset

Kun napsautat Mayflowerin eri lankatyyppejä, voit lukea paljon enemmän eri laaduista, mitä tikkuja tai virkkuukoukkuja suosittelemme tarvitsemaan valittuun lankatyyppiin, sekä ohjeita valitun langan konepesuun. laatu. Suositeltuja puikkoja ja virkkuukoukkuja voit ostaa myös täältä LindeHobbyistä, josta löydät myös laajan valikoiman muita tarvikkeita. Eri lankatyyppien alta näet myös langan hinnan sekä tarkan värivalikoiman, samalla kun annamme reseptien lisäksi paljon hyviä ideoita mihin valittua lankatyyppiä voi käyttää useimmille näistä ideoista, jotka voit poimia ilmaiseksi. Sivulla näet myös muiden asiakkaiden arviot langoista ja täällä on myös mahdollisuus kirjoittaa arvostelu, olipa sinulla riisiä tai kehuja tuotteesta tai onko sinulla hyvä vinkki toiselle neuletta rakastavalle asiakkaalle.

Turvallinen, helppo ja nopea toimitus

Tanskan upeimman lankamyymälän 2016 ehdokkaana takaamme sinulle LindeHobbyissä helpon ja nopean tilauksen toimituksella vain 1-2 päivässä. Usein kuitenkin saat paketin tilauksen tekoa seuraavana päivänä, sillä lähetämme joka päivä asti 16.00. Helpottaaksesi sinua, voit maksaa MobilePaylla. Voit olla ajan tasalla sivuston uutisista seuraamalla LindeHobbyia Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeemme.
Katso laaja valikoima selkeillä verkkosivuillamme, tilaa haluamasi tuotteet ja toimita ne suoraan osoitteeseesi seuraavana päivänä!