Virkkuukoukut

Meillä LindeHobbyillä on runsaasti virkkuukoukkuja kaikenlaisissa eri väreissä ja -muodoissa. Olitpa kokenut virkkaaja tai haluat vain oppia sen, haluamme virkkuukoukkuja sinun projektiisi. Virkkuukoukkujen laatu on hyvä ja huomaat nopeasti, kuinka koukut helpottavat virkkausta.

Tältä sivulta löydät virkkauskoukut aina 0,75 mm ja 20 mm asti. Pienemmät koukut eivät anna niin paljon liikkumisvapautta, mutta tunnet todella kuinka ranteesi säästyy virkkaamisen aikana. Suuret virkkuukoukut mahdollistavat useiden ompeleiden kerralla, mikä sopii erinomaisesti virkkauskuvioihin, kuten kuplaompeleihin. Siksi sinun tulee ottaa huomioon yksittäisen projektin tarpeet, kun valitset virkkuukoukkujen kokoa.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR18.23
EUR28.15
Säästät: EUR9.92
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR16.86
EUR28.15
Säästät: EUR11.29
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR12.65
EUR21.08
Säästät: EUR8.43
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR19.72
EUR35.34
Säästät: EUR15.62
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR63.61
EUR87.67
Säästät: EUR24.06
0 arvostelua
0 arvostelua

Virkkuukoukut eri materiaalista

Tarjoamme virkkuukoukkuja eri materiaaleista. Tämä antaa sinulle hyvän valinnanvapauden valita juuri makuusi parhaiten sopiva virkkuukoukku. Valitse tarvittaessa muovia, bambua tai kierrätysmuovia. Mitä tahansa valitsetkin, virkkuukoukut ovat välttämättömiä seuraavassa virkkausprojektissasi.

Bambuista valmistettujen virkkuukoukkujen avulla tunnet, kuinka materiaali on pehmeää ja helppokäyttöistä. Lisäksi puumateriaalit ovat hiljaisia työskennellä, mikä on monien mielestä edullista. Jos toisaalta perinteinen naksahdus on sinulle pakollinen, kannattaa valita muovista tai kierrätysmuovista valmistetut virkkuukoukut. Se on siis makuasia, ja voit kokeilla erilaisia materiaaleja löytääksesi omaan virkkaustyyliisi sopivimman.

Virkkuukoukkusetti - silloin et menetä mitään

Jos olet kokenut virkkaja, on epäilemättä hyvä idea ostaa yksi monista virkkuukoukkusarjoistamme . Täältä saat virkkauskoukkuja monessa eri koossa, joten olet valmis mihin tahansa virkkausprojektiin. Hanki kaikki 3 koukkukoosta aina 12 kokoon yhdessä sarjassa ja aloita virkkaus.

Parhaiden työolosuhteiden luomiseksi on tärkeää, että työvalo on hyvä. Jos sinulla on usein vaikeuksia löytää oikeaa valaistusta projektiisi, suosittelemme, että ostat virkkuukoukkusarjan valolla . Valittavana on monia erilaisia virkkuukoukkukokoja, mutta myös mukava ja optimaalinen valaistus työhön.

Tunisialaiset virkkuukoukut kauniisiin projekteihin

Jos et ole vielä hypännyt tunisialaiseen virkkaukseen , on aika kokeilla sitä. Tunisialaisessa virkkauksessa tavallinen virkkauskoukku yhdistetään neulepuikkaan. Tässä virkkauskoukun ominainen koukku säilyy, samalla kun se kootaan tunnetulla neulepituudella.

Pitkällä, tunisialaisella virkkauskoukulla saat todella mahdollisuuden saada tilaa monille ompeleille. Joten et työskentele vain yhden maskin kanssa, vaan useiden. Lisäksi voit kokeilla erilaisia tekniikoita ja tyylejä, jolloin saat ainutlaatuisen ja persoonallisen tuloksen. Onneksi sinun ei tarvitse hallita kaikkia virkkauksen ja neulomisen tekniikoita - ja tämä tekee tunisialaisista virkkuukoukuista erittäin hyödyllisiä.

Ergonomiset virkkuukoukut, jotka istuvat hyvin käteen

Jos virkkaat paljon, suosittelemme ostamaan laadukkaat ergonomiset virkkuukoukut. Ergonomiset virkkauskoukut on suunniteltu tarkasti makaamaan mukavasti kädessä. Tämä tapahtuu kaarevan pään ja erikoismuotoillun varren avulla, mikä erottaa ergonomiset virkkuukoukut tavallisista koukuista.

Jos sinua vaivaa jännetulehdus tai niveltulehdus, on erityisen hyvä valita ergonomiset virkkuukoukut. Täällä ranteesi ja kätesi säästyy - mutta sinun ei tarvitse kärsiä jännetulehduksesta tai niveltulehduksesta nauttiaksesi kepistä. Lisäksi huomaat kuinka ergonomiset virkkuukoukut nopeuttavat virkkaustasi.

Pitäisikö minun valita pyöreä vai litteä akseli?

Markkinoilla on monia erilaisia virkkuukoukkuja, ja siksi niiden valitseminen voi olla vaikeaa. Varsinkin akselin valinnassa on monia asioita, jotka on otettava huomioon. Jos valitset pyöreän varren, sinulla on joustava työnkulku, koska peukalolle ei ole asetettu erityistä tilaa. Pyöreät akselit voivat kuitenkin rullata, mikä voi vaikeuttaa niiden ohjaamista.

Litteät kahvat ovat ihanteellisia sinulle, joka pitää virkkuukoukkua kuin kynää. Täällä on tehty tilaa peukalon lepäämiseksi tasaisen kappaleen päällä. Jos toisaalta pidät virkkuukoukusta kuin veitsestä, litteästä kahvasta ei ole hyötyä. Tässä sen sijaan hieman pyöreä ja osittain litteä kahva sopii parhaiten työasentoon.

Virkkuukoukun kaula ja pää ovat myös tärkeitä

Kun katsot laajaa virkkuukoukkuvalikoimaamme, voit kokea, kuinka virkkuukoukut eivät ole samankokoisia. Lisäksi pään muoto voi myös vaihdella - se voi olla joko pyöreä tai terävä ja koukku tai upotettu. Kaikki nämä näkökohdat vaikuttavat ompeleiden muotoiluun ja siihen, kuinka lanka jää kiinni virkkuukoukuun.

Virkkuukoukun koukku määrittää, kuinka helppoa on saada hyvä ote langasta. Jos huomaat usein, että virkkuukoukkusi halkaisee langan, kannattaa valita koukku, jossa on pyöreämpi pää ja pienempi koukkuleuka.

Osta virkkuukoukkuja verkosta ja toimita ne nopeasti

Kun teet ostoksia LindeHobbyissä, ostosten tekeminen ei juuri helpota. Valitse haluamasi virkkuukoukut tältä sivulta ja tutustu laajaan valikoimaamme muita välttämättömiä tee-se-itse-tuotteita. Lisää kaikki suosikkituotteesi ostoskoriin ja maksa niistä helposti ja turvallisesti.

Heti kun olet ostanut tuotteesi, varmistamme, että lähetämme ne sinulle mahdollisimman pian. Itse asiassa saat tavarasi äärimmäisen nopeasti - vain yhdestä kahdesta päivässä toimittamalla pääset jatkamaan virkkausprojektiasi hetkessä. Jos ostat yli 499 kruunua, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Jos ostat halvemmalla, toimituskulut vain alkaen 29 kruunua.