DROPS - Silkki

LindeHobbyissä meillä on vain parasta parhaista, ja silkkilangan suhteen DROPS Garnstudio ja Du Store Alpaca ovat aivan huippuluokkaa. Silkin ainutlaatuinen ominaisuus on sen erityinen kyky säädellä lämpötilaa, ja tämä tekee silkistä ihanteellisen moniin erilaisiin neuletyyppeihin: huivit, ponchot, topit, mekot, huivit, hatut, vauvan neuleet ja paljon muuta, koska siinä on jäähdytys. vaikutus kuumalla säällä ja lämmittävä kylmällä säällä. Vaikka silkki on yleinen elementti kaikissa erilaisissa silkkilankatyypeissämme, tyypit näyttävät ulkonäöltään hyvin erilaisilta, kuten ne sopivatkin parhaiten erityyppisiin neuleisiin. Kaikille tyypeille yhteistä on korkea laatu, joka takaa aina hyvät tulokset asiakkaidemme kanssa.

Laaja valikoima

Eri malleissamme silkki sekoitetaan muun muassa mohairin, mulperisilkin ja vauvaalpakan kanssa, ja sekoitukset antavat langalle aivan erityisen sekoituksen pehmeyttä ja vahvuutta. Suosituimmat silkkisekoitteemme ovat alpakka ja mulperi sekä mohair, sillä niitä on monissa eri väreissä ja niitä voidaan käyttää useisiin eri vaatteisiin. Esimerkiksi alpakka on yksi maailman hienoimmista kuiduista, ja siksi sitä käyttivät aiemmin vain Perun inkakuninkaat. Sitä paitsi alpakka ei myöskään kutita, ja se on kolme kertaa lämpimämpää kuin tavallinen villa!

Tuotekatsauksestamme näet helposti suositellut sauvapaksuudet eri tyypeille, joten saat aina juuri sellaisen tuotteen, jonka olet kuvitellut. Lisäksi eri lankatyypeille on selkeät pesu- ja kuivausohjeet, joita on erittäin tärkeää noudattaa. Erilaiset silkkityypit eivät reagoi täsmälleen samalla tavalla pesussa ja kuivauksessa, ja siksi on tärkeää noudattaa ohjeita joka kerta.

20%
Materiale_227: 75% Mohair / 25% Silke
EUR3.89
EUR4.89
Säästät: EUR1.00
Offer expires 17/07/2024
0 arvostelua
Materiale_227: 77% Alpaca / 23% Mulberry silke
EUR2.79
0 arvostelua

Luonnosta tuskaan

DROPS Garnstudion ja Du Store Alpacan silkkityypeille yhteistä on monia kauniita värejä, joista valita, ja tämä on toinen asia, joka lisää niiden käyttöä. Useimmista tyypeistä löytyy sekä kauniita maanläheisiä ja luonnollisia värejä että katseenvangitsijampia ja selkeämpiä värejä, ja jokaiseen makuun ja jokaiseen tilaisuuteen löytyy taatusti jotakin.

Jos rakastut yhteen tai useampaan silkkityyppiimme, sen ei tarvitse olla kaukana ajatuksesta tekoon. Lyhyen toimitusaikamme ja turvallisten kauppojen takuumme ansiosta saat uuden suosikkisilkkisi turvallisesti, helposti ja nopeasti käsiisi ja pääset töihin!