Mikä on bambulanka?

Bambulangasta on tullut yhä suositumpaa viime vuosina. Se ei näytä pysähtyvän, ja hyvästä syystä. Kun neulot tai virkkaat bambukuitulangalla, saat mukavan ja mukavan lopputuloksen.

Samaan aikaan bambulanka on erittäin pehmeää, koska lanka on valmistettu bambukuiduista. Tämä tekee langasta sopivan villavaihtoehdoksi villaherkälle iholle. Lisäksi halvallakin bambulangalla on hyvä kestävyys ja sillä voi neuloa ja virkata vaatteita niin lapsille kuin aikuisille sekä kodin sisustukseen.

Odotamme innolla, että voimme jakaa kanssasi bambulangan uskomattomia ominaisuuksia. Olitpa aloittelija tai kokenut neuloja, bambulanka on ihanaa ja erittäin kiitollista neuloa, koska se on niin monipuolinen ja helppo käsitellä.

Katso suosituimmat bambulankamme täältä

Bambulanka: Hyvä ympäristölle ja villaiselle iholle

Kuten mainittiin, bambulangasta löytyy uskomattoman paljon hyviä ominaisuuksia ja etuja. Saat kuitenkin kaiken irti kaikista parhaista ominaisuuksista, joita bambulla on yhdistettynä toiseen luonnonmateriaaliin. Lankojen valmistamisessa yksinomaan bambukuiduista on tiettyjä haittoja. Bambulanka nähdään useimmiten sisällytettynä sekoitettuihin langoihin yhdessä puuvillan tai yhden tai useamman villatyypin kanssa.

Bambulanka on valmistettu 100 % luonnonkuiduista, jotka ovat peräisin bambupuista. Tämä tarkoittaa, että se uutetaan kasvi-/kasvipohjaisista materiaaleista - eikä eläinten eläinkuiduista, joita löytyy alpakan villasta ja lampaan villasta . Villalla on ilmeisiä etuja, joista voit lukea lisää täältä . Mutta se, että bambulanka on valmistettu kasvipohjaisesti, tekee siitä ympäristöystävällisemmän ja paljon kestävämmän.

Juuri bambulangan kestävyys auttaa tekemään siitä erityisen suosittua, koska se sopii niin hyvin yhteen sen kanssa, että me kaikki olemme keskittyneet luontoon ja ympäristöön. Koska bambulanka on 100 % luonnollista lankaa, se on myös erityisen hellävarainen iholle. Se on 100 % naarmuuntumaton ja erittäin pehmeä ihoa vasten. Lisäksi sillä on antibakteerinen vaikutus, ja samalla se on hyvä valinta allergikoille, jotka eivät siedä synteettisiä kuituja ja villaa.

Käytännön puolella bambulanka on antistaattista ja kuivuu nopeasti. Antistaattinen - ja antibakteerinen vaikutus - tekee tietyistä bambusekoituksista todella hyviä sukkien neulomiseen, kun taas usein kastuvat kodin projektit (esim. liinat ja pyyhkeet) muuttuvat vielä paremmiksi ja käytännöllisemmiksi, kun ne on tehty langasta, joka kuivuu nopeasti ja voidaan pestä pesukoneessa 40 asteessa. Ellei bambu ole osa villasekoitetta. Keittiöpyyhkeitä, astiapyyhkeitä ja pyyhkeitä valmistettaessa kannattaa myös valita bambuseos, joka kestää rumpukuivauksen.

Lopuksi on se etu, että bambulankaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Bambulanka antaa ihon hengittää paremmin kuin useimmat muut lankatyypit. Lämpötilaa säätelevät ominaisuudet tekevät bambulangasta yhtä hyvän kesäprojektiksi vauvalle kuin talvihattuun itsellesi. Katsotaanpa lisää, mihin bambulankaa on hyvä käyttää.

Löydä ilmaisia neule- ja virkkauskuvioita ja aloita seuraavan projektin suunnittelu seuraavan osion avulla.

Bambulankaa vaatteisiin ja kodin sisustukseen

Olitpa neulomassa tai virkkaamassa, on olemassa kuvio, jossa voit käyttää bambulankaa. Langalla on poikkeuksellisen paljon käyttötarkoituksia. Bambulanka tunnetaan parhaiten aikuisten, lasten ja erityisesti vauvojen vaatteissa - sekä neulotuissa että virkattuissa -, koska se on poikkeuksellisen hellävarainen ja miellyttävä iholle.

Bambulanka on siksi erittäin hyödyllinen valmistettaessa kaikenlaisia vaatteita, kuten neuleita, toppeja, huiveja ja sukkia. Jos aiot tehdä sukat bambulangasta, kannattaa valita bambun ja akryylin tai polyamidin seos - esim. Järbo Bambu Raggi - koska sillä on paras kulutuskestävyys ja se sopii siten parhaiten sukkiin.

On ilmeisintä ja yleisintä käyttää bambulankaa vaatteissa, mutta itse asiassa se soveltuu hyvin myös kodin sisustukseen , kuten pyyhkeisiin, kankaisiin , koriin ja keittiöpyyhkeisiin, koska se kuivuu nopeasti käytön jälkeen. Ja sitten voit saada bambulangalla uskomattoman herkullisen torkkupeiton , jota et halua enää ottaa pois.

Bambulankaa on helppo virkata ja neuloa, joten langan avulla voit helposti kokeilla oikean, persoonallisen ilmaisun löytämistä luovissa projekteissasi. Kokeile esimerkiksi yhdistää useita eri värejä, jotka mielestäsi harmonisoituvat hyvin saadaksesi täysin ainutlaatuisen lopputuloksen. Neulo tai virkkaa tiskirätti ja tunne, kuinka sen pehmeys eroaa perinteisestä puuvillakankaasta.

Lue lisää muista lankatyypeistä täältä.

Osta bambulankaa LindeHobbyistä

LindeHobbyillä on todella laaja valikoima sekä ylellisiä että halpoja bambulankoja. Tämä tarkoittaa, että valikoimastamme löydät sekä ohutta että paksua, tavallista ja moniväristä lankaa. On sekä superwash-lankoja, jotka ovat konepestäviä, että muita, jotka eivät kestä.

Katso suosittu Viking Bambino , joka sopii ihanteellisesti lasten ja vauvojen neulomiseen, tai kaunis ja erittäin kestävä Järbo Bambu Raggi , joka kauniilla värileillään antaa aivan ainutlaatuisen lopputuloksen - joka kerta.

Kun olet löytänyt inspiroivimman neulekuvion, muista varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset neuletarvikkeista projektin toteuttamiseen. Viimeistele se muutamalla kivalla napilla neuleessa tai käytä projektia lahjaksi ja laita yksi monista hienoista tarroistamme , jossa on nimi, pesuohjeet tai vain suloinen muistutus, että olet tehnyt neuleen, hatun tai kankaalla. Muista myös tarkistaa langan juoksupituus varmistaaksesi, että vain oma neulontavoimasi vaikuttaa tulokseen.

Katso täältä laaja lisävarustevalikoimamme seuraavaan projektiisi

Tiedämme, että aloitus ei voi mennä tarpeeksi nopeasti, kun olet vihdoin päättänyt neuleprojektin ja löytänyt täydellisen langan kauneimmassa värissä. Se kihelmöi suoraan sormissa. Siksi olemme järjestäneet supernopeat toimitukset kotiisi tai lähimpään pakettikauppaan. Samalla olemme tehneet langan ja neuletarvikkeiden tilaamisen verkkokaupastamme mahdollisimman helpoksi.

Lue lisää virkatuista kiekoista, joihin bambulanka sopii erityisen hyvin, täältä