Neulekuvioita lapsille

Tervetuloa tutustumaan jännittävään lasten neulekuvioiden valikoimaamme. Tältä sivulta löydät suuren määrän malleja neuleprojekteihin lapsille kaikkialta maailmasta. Valikoiman monista vaihtoehdoista löydät neulekuvioita kaikkeen neulepuseroista ja -puseroista, mekoista ja hameista, neuletakeista ja takkeista, puvuista ja puvuista joulupuseroihin ja joulupukin hattuihin, sukkia ja tennareita, housuja, koristetyynyjä ja mattoja lastenhuoneeseen ja hienot, koristeelliset kaulukset.

Monet sarjan resepteistä ovat ilmaisia. Loput reseptit myydään kohtuuhintaan. Ilmaiset reseptit ladataan ja avataan suoraan verkkosivustolta, ja voit joko tulostaa reseptin tai lukea sen näytöltä. Myydyt reseptit tulee klikata koriin ja maksaa, minkä jälkeen ne voidaan tulostaa tai lukea näytöltä.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Luo persoonallinen ja ainutlaatuinen tyyli lapsesi vaatekaappiin

Kotona neulotut vaatteet ovat persoonallisia, ainutlaatuisia, viihtyisiä ja erilaisia. Voit luoda persoonallisen ja ainutlaatuisen tyylin lapsesi vaatekaappiin sekoittamalla ja yhdistämällä itse neulottuja esineitä lapsen muihin vaatteisiin. Voit esimerkiksi yhdistää kotineulotun neuletakin pariin cooliin farkkuhousuun, mukavaan T-paitaan ja pariin fiksuihin tennareihin.

Kotona neulotut vaatteet ovat suosittuja lasten vaatekaapissa näinä vuosina, eikä yleensä ole koskaan muodikasta pukea lapsia kotineuleisiin. Voit helposti olla siisti, älykäs, siisti ja trendikäs kotineulomisessa.

Yhdistelemällä ostettuja vaatteita itse tehtyihin vaatteisiin saat erilaisen ilmeen, ja silloin myös lapsellesi on taatusti huikean mukava juosta isoäidin villapaidassa, äidin itsetehdyissä sukissa tai tädin neulomassa hameessa. Kotineulonta huokuu rakkautta ja huolenpitoa.

Jos etsit täydellistä lahjaa perheen nuorimmalle, voit myös harkita henkilökohtaisen lelun neulomista , joka varmasti putoaa hyvään maahan.

Kaikki voivat osallistua: Löydä reseptejä niin aloittelijalle, helppokäyttöiselle kuin kokeneemmallekin

Neuleaaltoon voivat osallistua kaikki, eikä se vaadi vuosien kokemusta, että pystyy neulomaan lapsellesi. LindeHobbyistä löydät neulekuvioita useille neuletasoille, joten oletpa sitten aloittelija, vähän kokemusta omaava tai olet neulonut vuosia, valikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva neuleprojekti.

Ei ole tärkeää, että tulos on täsmälleen sama kuin neulekuvioiden kuvissa. Projektisi tehdään rakkaudella ja sillä on oma persoonallinen ja ainutlaatuinen ilmaisunsa, ja juuri siinä on kotineuloksen viehätys. Jos halusi täydellisen, yhtenäisen ja virheettömän lopputuloksen, voit yhtä hyvin ostaa vaatekauppojen hyllyiltä löytyvät koneneulotut ja -valmistetut tuotteet.

Voit neuloa kuvioita LindeHobbyin laajan valikoiman langoilla ja olla luova lankatyyppien, värien ja sävyjen kanssa. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Neulo kuvion kokooppaan mukaan

Erilaisten lastenvaatteiden neulekuvioissa on neuleohjeita eri kokoisille. Koot on ilmoitettu tänä vuonna ja ne on laadittu kyseisen ikäisen lapsen arvioidun koon perusteella. Tämä on kuitenkin vain ohjeellinen, ja on tärkeää arvioida itse, voisiko jokin muu koko olla sopivampi. Jos neulot esimerkiksi erittäin pitkälle lapselle, suurempi koko voi olla etu. Kokoa valitessasi voit verrata vauvan muihin vaatteisiin.

Jos olet erittäin epävarma, on aina parempi neuloa liian iso kuin liian pieni. Jos vaihdat kahden koon välillä, on siksi aina parasta valita isompi, sillä pahimmassa tapauksessa lapsi kasvaa pitkällä tähtäimellä tähän kokoon. Jos neulot liian pienessä koossa, työ menee pahimmassa tapauksessa hukkaan, ja se olisi sääli.

Valitse lanka toimivuuden, laadun ja käyttötarkoituksen mukaan

Neulottaessa lanka kannattaa valita lopputuloksen tarkoituksen ja toiminnan mukaan. Jos neulot vaatteita, on hyvä valita miellyttävä, pehmeä ja joustava lanka. Tässä yhteydessä DROPS Baby Merino voi olla hyvä vaihtoehto, sillä se on erittäin pehmeää villaa, joka ei naarmuta eikä näytä jäykältä. DROPS Baby Merino kuuluu LindeHobbyin valikoimaan, ja lankaa myydään laajassa valikoimassa kauniita värejä.

Löydät myös, että valikoimastamme löytyvät neulekuviot sisältävät ehdotuksen tietyn langan tyypin ja värin käytöstä. Lankatyyppi on se, jota käytetään neulekuvion kuvassa, joten voit lukea sekä neulekuviossa käytetyn langan tyypin että värikoodin, jotta voit luoda samanlaisen ilmaisun. .

Valinta on tietysti täysin sinun päätettävissäsi, ja voit molemmat valita eri lankatyypin tai eri värin kuin reseptissä käytetyn, aivan kuten voit käyttää, yhdistää ja yhdistää useita värejä projektissasi saavuttaaksesi hauska ja erilainen ilme..

Valitse oikea koko neulepuikoillesi

Valitsemassasi lankaavaimessa on usein opastus siitä, minkä kokoisia neulepuikkoja sinun kannattaa käyttää. Muista kuitenkin, neulotko yleensä erittäin tiukasti vai löysästi.

Jos neulot erittäin tiukasti, lopputulos on tiheämpi ja joissain tapauksissa hieman jäykkä. Tällaisissa tapauksissa on sen sijaan etu valita hieman isompi neulepuikkosarja, jotta saat projektiisi enemmän joustavuutta ja ilmavuutta. Jos neulot erittäin tiukasti, vaarana on, että lopputulos jää huonommaksi kuin mitä neulekuvio osoittaa.

Jos taas neulot hyvin löyhästi, lopputulos on rei'itetympi ja hieman löysempi ilme, ja sellaisissa tapauksissa on eduksi saada neulepuikot hieman pienemmässä koossa. Jos neulot hyvin löyhästi, on vaarana, että lopputulos voi olla parempi kuin neulekuvio osoittaa.

Jos neuloksesi narisee neuloessasi, sinulla on todennäköisesti taipumus neuloa erittäin tiukasti. Jos toisaalta neuleellasi on taipumus pudota helposti kokonaan pois puikoistasi neuloessasi, sinulla on todennäköisesti taipumus neuloa hyvin löysästi.

Pese lopputulos oikein

Valitsemasi lankaavaimen pahvi- tai paperipakkauksessa on usein pesuohje. Näitä pesuohjeita on hyvä noudattaa, jotta lopputulos ei ole vaarassa pilata. Jos aiot antaa kotineuleesi lapselle lahjaksi, on hyvä antaa lahjaksi pieni pahvi- tai paperipakkaus , jotta lapsen vanhemmat osaavat pestä kotineulelahjasi.

Suurin osa esimerkiksi villalangasta tulee pestä enintään 30 asteessa. Mieluiten villaohjelmalla ja mielellään villan pesuun kehitetyllä pesuaineella. Jos peset neuleita kotona villalla liian korkeissa lämpötiloissa, on olemassa vaara, että lanka hiipii. Villaa ei voi myöskään kuivata kuivausrummussa. Se saa myös langan virumaan merkittävästi.