Neulekuvio Vaatteet

On erittäin suosittua neuloa omia vaatteita. Ja ymmärrämme sen hyvin! Kotona neulotut vaatteet on mukava aloittaa, ja koska olet neulonut ne itse, olet niihin usein paljon tyytyväisempi kuin kaupoista ostettuihin vaatteisiin.

Täältä verkkosivuiltamme saat inspiraatiota siihen, mitä voit neuloa eri vaatteista. Mahdollisuuksia on todella monia, ja siksi löydät varmasti reseptin, joka sopii sinulle ja makuusi.

Täältä näet kaikki neulemallimme.

Neulottujen vaatteiden mahdollisuuksia on uskomattoman monia: neulepuseroita, puseroita, mekkoja, t-paitoja, toppeja, liivejä, ponchoja, huiveja ja sukkia - vain muutamia asioita, joita voit neuloa itse.

Tämän sivun alalaidasta löydät lisää artikkeleita erilaisista resepteistämme puseroihin, neuletakkeihin, toppeihin jne.

Tarjoamme neulekuvioita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. Jokaisesta kategoriasta löydät runsaasti reseptejä mm. neulepuseroita, takkeja, sukkia ja hattuja. Sinulla on siis mahdollisuus aloittaa suuri neulontaprojekti tai pienempi ja paremmin hallittava projekti. Ja sinulla on myös mahdollisuus neuloa vaatteita koko perheelle tai ystäväpiirille.

Resepteistä löydät kaiken mitä tarvitset aloittamiseen. Kaava kertoo siis mistä langasta voit neuloa vaatteet ja minkä kokoisia puikot tarvitset. Laaja lankavalikoimamme näet täältä ja neula- ja neulavalikoimamme täältä .

Voit helposti käyttää muita kuin reseptissä suositeltuja lankoja. On hyvin yksilöllistä, minkä tyyppisistä langoista ihmiset pitävät ja niistä tykkäävät neuloa. Jos neulot pienemmille lapsille, suosittelemme kuitenkin konepestävää lankaa.

Täältä näet valikoimamme konepestäviä lankoja.

Jos olet neulomassa itsellesi, voit harkita, oletko esim. neuloa herkullisen villalangan, joka antaa upean lopputuloksen varsinkin syys- ja talvikäyttöön tai jos haluat neuloa kevyemmällä ja ilmavammalla langalla. Kesävaatteisiin sopivia lankoja ovat puuvillalangat ja ilmavat mohairlangat. Täältä verkkosivulta löydät laajan valikoiman monia erilaisia lankatyyppejä, joten sinun tarvitsee vain valita sinulle ja tarpeisiisi sopiva lanka.

Puikot valittaessa on hyvä idea tehdä neulenäyte ennen vaatteiden neulomisen aloittamista. Näin voit tarkistaa, pysyykö oikea neulekireys, vai tarvitseeko sinun nostaa tai alaspäin yhden koon neulaa kuvioon nähden.

Jos haluat mieluummin virkata omia vaatteitasi, voit lukea lisää tällaisesta projektista tältä sivulta.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan omien neulottujen vaatteiden kanssa :-)

Lue lisää neulevaatteista valitsemalla kategoria alta.