Neulekuvio Neuletakki

Tarvitsetko mukavan, pehmeän ja lämpimän neuletakin, jonka haluat neuloa itse? Vai tarvitsetko täydellisen lahjan jollekulle, josta välität? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Neuletakit ovat uskomattoman suosittuja, käytännöllisiä ja hyödyllisiä monissa yhteyksissä, ja ne viimeistelevät asusi. Valikoimastamme pääset helposti ja nopeasti aloittamaan neuletakin neulomisen langalla .

Täältä näet laajan valikoimamme ilmaisia neulekuvioita.

Verkkosivuillamme voit tutustua moniin ilmaisiin kuvioihimme ja löytää täydellisen mallin neuletakkiin. Reseptivalikoimastamme löydät muun muassa lyhyitä ja pitkiä neuletakkeja sekä neuletakeita, jotka ovat yksivärisiä tai monivärisiä. Lisäksi voit valita neuletakaisen esimerkiksi raglanilla, graafisella kuviolla, kuplakuviolla, ilmapallohihoilla, halkiolla sivuilla, wrap-around-efektillä, taskuilla tai v-pääntiellä. Siten löydät varmasti makuusi ja tasosi sopivan neuletakin.

Tutustu kaikkiin ilmaisiin neuletakkiresepteihimme täällä.

Jos haluat neuloa neuletakin kesäkäyttöön, suosittelemme neulomista puuvillalangasta, sillä se tuntuu kevyeltä ja saa ihon hengittämään. Voit muotoilla neuletakin kivan kesämekon, hameen tai fiksujen shortsien kanssa. Jos toisaalta haluat neuloa neuletakin talvikäyttöön, suosittelemme neulomista jostakin villalaadustamme, joka pitää sinut varmasti lämpimänä. Täällä voit esimerkiksi muotoilla neuletakki housupuvulla tai käyttää sitä housujen kanssa ja paidan tai villapuseron päällä. Jos tarvitset mukavan lämpimän mukavan neuletakin kotikäyttöön, voit neuloa myös pehmeää ja herkullista villaa.

Katso puuvillalankavalikoimamme täältä.
Katso villalankavalikoimamme täältä.

Napeilla suljettavaa neuletakkia voidaan käyttää farkkujen kanssa ja se antaa viileän ja rennon ilmeen. Neuletakkia voi käyttää myös kesämekon päällä, jos kaipaat hieman lisälämpöä viileisiin kesäiltoihin. Joten mitä ikinä oletkin saadaksesi yksinkertaisen ja klassisen ilmeen yksinkertaisen, tumman värisen neuletakin muodossa tai villimmän ja värikkäämmän ilmeen neuletakissa, joka erottuu joukosta ja koostuu useista väreistä, löydät sen varmasti yksi laajasta neuletakkien reseptivalikoimastamme.

Kun olet löytänyt oikean mallin, voit nopeasti ja helposti löytää oikeat neulepuikot projektiisi nettisivuiltamme. Meillä on laaja valikoima pyöröpuikkoja ja sukkapuikkoja, joita voidaan käyttää neuletakkien neulomiseen. Voit valita koivun, bambun, messingin ja alumiinin tikkujen välillä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Löydät myös sekä kiinteitä että vaihdettavia pyöreitä ja erikokoisia, -paksuisia ja -värisiä tikkuja.

Löydä oikeat neulepuikot neuletakkikuvioosi.

Jos pidät neuletakeista, jotka suljetaan kauniilla napeilla, olet myös tullut oikeaan paikkaan. Meillä on laaja valikoima painikkeita, joita on eri kokoisina, väreinä, kuvioina ja materiaaleina.

Muotoile esimerkiksi kotineuletakkisi kauniilla helmiäisnapeilla, jotka antavat neuletakkiin naisellisen ilmeen. Helmiäisnappulamme ovat litteät ja pyöreät tai kukka- tai sydämenmuotoiset. Voit myös muotoilla neuletakkisi vetonapeilla, puhvelinsarven napeilla tai kookosnapeilla. Nämä voivat antaa neuletakille karkeamman ja erottuvamman ilmeen. Jos haluat napeista neutraalimman ja sulautuvan neuletakaasi, voit tutustua myös muovinappien valikoimaamme. Täältä löytyy nappeja monissa eri väreissä, jotka voidaan yhdistää samanväriseen neuletakkiin.

Tutustu laajaan kauniiden painikkeiden valikoimaamme. Neuletakkien reseptivalikoimastamme löydät muun muassa suuren määrän DROPSin neuletakkeja. Niistä löydät nämä suositut reseptit:

  • Mohairista neulottu ilmava neuletakki. Neuletakki on neulottu ainaoikeaa reikäkuviolla ja ¾ pitkillä ilmapallohihoilla. Löydä resepti täältä.
  • Kaunis lehtikuvioinen ja raidallinen neuletakki, joka on neulottu ylhäältä alas ¾ pitkillä hihoilla. Löydä resepti täältä.
  • Lyhythihainen lyhyt neuletakki, joka on neulottu ylhäältä alas raglanilla. Löydä resepti täältä.
  • Pitkä mukava neuletakki, jossa v-pääntie, lyhyet hihat ja taskut. Neuletakki on neulottu strukturoidulla kuviolla. Löydä resepti täältä.

Kaksi muuta erittäin suosittua neuletakkireseptiä ovat Inga Cardiganen ja Winnie Jakken Molly by Mayflower -kokoelmasta. Ensimmäinen neuletakki on neulottu patentoidusta neuloksesta ja sopii mihin tahansa asuun. Löydä resepti täältä.

Toinen neuletakki on ilmeeltään paksu ja karkea ja neulottu kauniisti. Tätä neuletakkia voidaan käyttää lämpimänä toppina tai takkina kylmiin talvikuukausiin. Löydä resepti täältä.


Katso koko suosittu Molly by Mayflower -kokoelmamme täältä.

Toivomme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi inspiraatio ja apu ennen kuin otat käyttöön uuden kotineulotun neuletakin. Muuten olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää kaavoista, langoista, neuloista tai jostain aivan muusta. Olemme aina valmiita saamaan avaimia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun tai etenemään luovassa projektissasi.

Todella hauskaa aloittaa täydellinen neuletakki :-)