Neulekuviot Poncho & Shawlissa

Kaunis huivi tai lämmin poncho on kaikkien aikojen neuleprojekti. Tällä sivulla voit tutustua moniin ilmaisiin resepteihimme ponchoille ja huiveille. Valikoimasta löydät sekä pienet että isot huivit sekä ponchot ja ponchopuserot.

Kaikki reseptit kutsuvat viihtyisyyttä ja lämpöä, mutta ovat myös todella tyylikkäitä hienoineen yksityiskohtineen. Tarvitsetko huivia tai ponchoa arkeen tai juhlaan, sisä- tai ulkokäyttöön, tältä sivulta löytyy jotakin jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen makuun.

LindeHobbyistä löytyy lankaa mm. DROPSin, Järbon, Go Handmaden ja Du Store Alpacan malleihin. Meillä on myös laaja valikoima pyöreitä tikkuja. Siksi voit helposti ja nopeasti aloittaa seuraavan luovan projektisi.

Kaikki reseptit ovat ilmaisia ja ne voidaan ladata suoraan sivustolta. Nauttia :-)

Katso uusimmat ilmaiset poncho- ja huivimallit täältä.
Katso kaikki naisten neulemallimme täältä.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR110.96
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR25.44
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR27.60
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Kotona neulotut huivit

Huivien neulominen on erittäin suosittua, ja tietysti ymmärrämme sen hyvin. Huiveissa on useita etuja. Kyseessä on edullinen neulontaprojekti, joka tarjoaa myös hyviä käytäntöjä erilaisiin neuletekniikoihin, ja itsetehty huivi voi kestää useita vuosia - ehkä useita sukupolvia. Lisäksi tarjolla on suuri määrä erilaisia huivireseptejä, joten joukosta löytyy mukavaan ja arkikäyttöön sopivia sekä juhlavampiin tilaisuuksiin sopivia. Viimeistelynä on myös monia huiveja, jotka sen lisäksi, että ne voivat lämmittää olkapäitä, voivat toimia myös lämpimänä ja herkullisena huivina.

Siksi, kun aiot aloittaa huivin neulomisen, voit harkita, mihin haluat käyttää huivia. Pitäisikö sitä käyttää sisällä vai ulkona? Pitäisikö sen toimia lämpimänä ja mukavana huivimattona sohvassa? Pitäisikö sitä käyttää jokapäiväiseen asuun? Vai pitäisikö sitä voida käyttää kauniina ja eleganttina elementtinä juhlatilaisuuksissa? Riippumatta siitä, minkä huivin haluat neuloa, löydät taatusti täydellisen mallin tältä sivulta.

Tapaa talvikausi

Kotineulotulla poncholla tai ponchopuserolla voit päivittää vaatekaappisi ja saada sen valmiiksi tulevaa syys- ja talvikautta varten. Poncho on ihana asu, jota voi yhdistää erilaisiin asuihin, esimerkiksi mekon päälle tai housuihin. Sääennusteesta riippuen ponchoja voidaan käyttää sekä lämpimänä puserona että siirtymätakkina. Yksi asia on kuitenkin varma: kotona neulottu poncho on aina täydellinen lämmittämään kylminä päivinä.

Ilmaisten reseptiemme joukossa on ponchoja useissa eri sävyissä. Jotkut sopivat täydellisesti ulkokäyttöön, kun taas toiset sopivat täydellisesti sisätiloihin. Lisäksi joissakin ponchoissa on kiva ja värikäs kuviointi, kun taas toiset neulotaan yksivärisinä yksinkertaisemmalla kuviolla. Jokaiselle löytyy jotakin. Kyse on vain oikean reseptin valitsemisesta.

Jokaiselle neulojalle jotakin

Huivin tai poncho voidaan neuloa monella eri tavalla. Jos sinulla on suosikkikuvio tai joitain lempivärejä, joita haluaisit koota, niin sinulla on hyvä tilaisuus toteuttaa se neulomassasi huivissa tai ponchossa. Mallivalikoimastamme saat myös mahdollisuuden oppia uusia ja erilaisia neulontatekniikoita. Jotkut huivit ovat neulottuja, esim. ainaoikeaa ja reikäkuviota, kierteillä, patentoidulla tai joustinneulella. Ja jotkut ponchot on neulottu kierteillä ja reikäkuvioilla, ainaoikeinompeleilla tai raidoilla.

Voit neuloa huivin tai ponchon useilla väreillä, esimerkiksi kauniilla kuvioneuloksella tai vain yhdellä värillä, mikä antaa selkeämmän ja yksinkertaisemman ilmeen. Mallivalikoimastamme löydät huivit ja ponchot, jotka on neulottu eri väreissä, eri kokoisina ja eri tekniikoilla ja kuvioilla. Yksi asia on varma: ilmaisista resepteistämme on paljon valinnanvaraa.

Etsi lanka ja neulat huiviin tai ponchoon

Kun olet valinnut neulekuvion, jolla haluat aloittaa, kuviosta käy selväksi, mitä lankaa haluat käyttää. Monet huiveistamme ja ponchoistamme on neulottu lämpimistä ja pehmeistä langoista, kuten villasta, alpakasta, merinovista ja mohairista. Tarjoamme erityisesti monia kauniita huivikuvioita DROPSilta. Tässä on käytetty lankoja valtavasta DROPS lankavalikoimastamme . Tutustu valikoimaan ja tutustu moniin kauniisiin lankaväreihin täällä .

LindeHobbyistä löydät laajan valikoiman neulepuikkoja . Useimmissa kuvioissa on ihanteellinen neuloa pyöröpuikoilla, koska ne sopivat täydellisesti suurempien projektien neulomiseen. Pyöröpuikoilla voit helposti seurata ompeleitasi ja varmistaa, että niille kaikille on tilaa. Kaikki pyöreät tikkumme ovat hyvälaatuisia ja meiltä löytyy eri materiaaleja, paksuuksia ja pituuksia. Joten jokaiseen makuun ja jokaiseen neuletarpeeseen löytyy jotakin.

Kun olet löytänyt oikean langan ja puikot, voit nopeasti aloittaa huivin tai ponchon neulomisen. Kaikki tämän sivun neulemallimme ovat ilmaisia ja verkossa, ja ne voidaan ladata suoraan. Napsauta vain valittua reseptiä ja napsauta isoa sinistä linkkiä ladataksesi reseptin ilmaiseksi.