Virkattu kuviollinen joulukoristeita

Haluatko myös tehdä joulukoristeistasi persoonallisempia? Kyllä, virkatut joulukoristeet ovat oikea valinta, sillä niitä on uskomattoman monissa eri sävyissä. Olipa kyseessä peikkoja, lumiukkoja tai pieniä hienoja ripustimia, meillä on varmasti sinulle sopiva virkattujen joulukoristeiden resepti. Meillä on reseptejä innovatiiviseen, nostalgiseen, hauskaan ja enimmäkseen tuttujen joulukoristeiden ystäville.

Sukella virkattujen joulukoristeiden resepteihimme täällä

Tekemällä omia joulukoristeita voit luoda yhteisen säikeen kotiin. Voit valita, mistä väreistä, ilmeistä ja materiaalista joulukoristeet tehdään. Joulukoristeet säilytetään tyypillisesti punaisena, kullan ja vihreän värisenä, mutta kun teet itse joulukoristeita, voit tehdä juuri haluamasi väriteeman.

Kun päätät ostaa joulukoristeitasi, voit valita pohjoismaisen, perinteisen ja monien muiden tyylien välillä. Itse tekemällä joulukoristeet voit myös halutessasi pysyä yhdessä tyylissä harmonian saavuttamiseksi kotona. Jos haluat tehdä enemmän kaikkia kauniita joulukoristeita, saavutat perinteisemmän ja kodikkaamman tunnelman.

Se voi olla hyvä yhteinen projekti, jossa perhe kokoontuu tekemään itsetehtyjä joulukoristeita. Opeta perhettäsi virkkaamaan helppoja peikkoja tai leikkaamaan ja liimaamaan peikkoja ja seppeleitä. Voimme tarjota runsaasti luovia harrastuksia, jotka eivät rajoitu virkkuukoukkuihin tai neulepuikoihin.

Katso laaja valikoima joulutarvikkeita täältä

Joulukoristeille on yhteistä, että ne luovat kotiin viihtyisyyttä, lämpöä ja iloa. Lisäksi hienot joulukoristeet voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Monilla meistä on jo joulukoristeita isovanhempiemme sukupolvelta tai sen jälkeen. Auta välittämään kauniita ja ainutlaatuisia joulukoristeita seuraaville sukupolville tekemällä ne itse. Se on myös ympäristöystävällinen, sillä joulukoristeita voidaan käyttää vuosia eteenpäin.

Mitä lankaa käytetään joulukoristeisiin, vaihtoehtoja on monia. Kaikki riippuu siitä, minkä vaikutuksen haluat. Jos haluat sitkeän ja ohuen langan, voit suositella puuvillaa. Tässä merseroitu puuvilla sopii erityisen hyvin, koska se on kiiltävämpää ja kiinteämpää. Jos toisaalta se on vaaleampi ja villainen ilme, niin mohairlankaa on hyvä käyttää mahdollisesti yhdistettynä jatkolankaan.

Tutustu lankoihin täällä

Kun olet valinnut projektiisi parhaiten sopivan langan, tutustu laajaan tarvikevalikoimaamme tarkemmin. Lisää kello antaaksesi hauskan vaikutelman tai anna glitterlangan seurata virkattuihin joulukoristeisiin lisätäksesi hieman kimalletta. Onneksi mahdollisuuksia on monia.

Aloita joulukalenterin 24 oven virkkaaminen. Täällä voit leikkiä hauskoilla muodoilla ja väreillä, jotta jokainen ovi on täysin ainutlaatuinen. Drops on antanut esimerkin, jossa voit virkata kaikki 24 ovea melko monella elementillä. Joulukalenteri on virkattu Drops Safran -langasta, joka on pitkäkuituista, kampattua egyptinpuuvillalankaa. Se tekee puuvillalangasta kiiltävän ja erittäin pehmeän - täydellinen suloiseen joulukalenteriin.

Löydä virkatun joulukalenterin resepti täältä

Puuttuuko sinulta inspiraatio siihen, mitä laittaa virkattujen ovien taakse? Mikäpä sen täydellisempää kuin kotitekoiset lahjat, jotka voivat ilahduttaa kaikkia. Olemme ilolla antaneet paljon hyviä tarjouksia siitä, mitä voit tehdä lahjan ansaitsevan kodin virkkauksesta.

Katso täältä hyviä joululahjojamme

Haluatpa sitten enimmäkseen joulupöytäkoristeita, upeita koriste-esineitä, joulusukkia tai seppeleitä, voimme auttaa reseptin kanssa. Artikkelin alareunasta täältä voit lukea lisää virkatuista joulukuusen joulukoristeista, virkatuista koristeista ja virkatuista tontuista. Täällä esittelemme myös useita reseptejä, jotta voit olla entistä varmempi virkkauskuvion valinnassa.

Aloita laajasta joulureseptivalikoimastamme ja löydä joulutyyliisi sopiva.