Virkattu kuviollinen joulukoriste

Epäiletkö millä koristeella aloittaa joulun? Sitten meillä on onneksi laaja valikoima reseptejä kauniisiin koristeisiin, jotka koristavat kotisi.

Katso laaja valikoimamme täältä

Ornamentti tarkoittaa tasaista koristetta, eivätkä joulukoristeet ole tässä poikkeus. Virkatut 2-ulotteiset sydämet, tähdet, joulupukin hatut ja paljon muuta kuuluvat joulukoristeiden luokkaan. Itse asiassa koristeet on erittäin helppo tehdä, koska ne on usein virkattu taikarenkaasta tai pyöreästä ketjupistorivistä. Siksi on hyvä koriste virkata, kun olet oppinut virkkaamaan taikasormuksen.

Joulukoristeilla on uskomaton määrä käyttötarkoituksia. Sen lisäksi, että hienot koristeet toimivat kodin koristeena, ne voivat koristella myös joulukuusen tai lahjan. Esimerkiksi virkattu joulutähti on todella kevyt eikä paina puun oksia kuin isompi pallo tai rumpu. Siksi ne sopivat täydellisesti joulukuusen koristeluun sen muodon ja keveyden säilyttämiseksi.

Virkatut tähdet, sydämet tai pienet lumiukot sopivat myös lahjan koristeluun. Aseta ne löysästi nauhan ympärille, jotta koriste voidaan helposti poistaa ja käyttää uudelleen. Näin voit virkata ilmastoystävällisiä lahjakoristeita, joita voit käyttää yhä uudelleen.

Koristeilla voi olla monia eri malleja. Virkatut nukka ja tähdet antavat uskomattoman kevyen ja tyylikkään ilmeen. Virkkaa joulusydän, joka on hieman kompaktimpi, jotta koristeluun saadaan hyvä vaihtelu. Yhdistä tämä rumpusarjaan tai lumiukon kanssa saadaksesi perinteisemmän ilmeen joulukuuselle. Virkatuilla joulukoristeilla on monia mahdollisuuksia.

Lue lisää virkatuista joulukoristeista täältä

Kun olet virkannut koristeesi, jotkut huomaavat sen joko romahtavan tai painuvan hieman. Tämä voidaan korjata estämällä valmiin tuotteen. Tämä tehdään lyhykäisyydessään kostuttamalla virkattu koriste ja sitten venyttämällä sitä. Kun koriste on kuivattu, se säilyttää muotonsa pitkään. Jos se romahtaa uudelleen, toista vain nopea toimenpide.

Lue lisää estämisestä täältä (linkki odotetaan pian)

Toivomme, että olet nyt täysin valmis aloittamaan kotivirkatun koristeesi.