Virkattu kuvion kirjanmerkki

Tarvitsetko hauskan pienen projektin aloittaaksesi? Heittäydy sitten kirjanmerkkiin. Virkatut kirjanmerkit voivat olla monissa eri muodoissa, kuten kukkia, eläimiä, peikkoja tai kenties vain täysin neutraali paikka kirjalle. Onneksi vaihtoehtoja on monia, kun kyse on virkatuista kirjanmerkeistä.

Katso valikoimamme virkattuja kirjanmerkkejä täältä

Virkatut kirjanmerkit ovat erittäin hauskoja, koska ne voidaan muokata oikean lukuhevosen mukaisiksi. Virkkaa kiva kukka koristeeksi yöpöydälle tai kiva pääsiäiskana pääsiäiseksi – mahdollisuuksia on monia.

Tee lukemisesta jännittävää virkkaamalla siihen sopiva kirjanmerkki. Oletko aloittamassa kammottavaa trilleriä? Aloita siis noidan tai kummituksen kanssa, jotta kirja voi olla jännittävämpi siihen liittyvän kirjanmerkin kanssa.

Virkattu kirjanmerkki voidaan virkata useista eri langoista. Mitä ohuempi lanka, sitä paremmin se muotoutuu kirjassa. Virkattu kirjanmerkki sopii mainiosti myös joidenkin ylijäämien käyttämiseen, sillä sen voi virkata raidoin käyttääkseen edellisen projektin viimeisiä jäämiä. Jos kirjanmerkki annetaan lapselle, suosittelemme valitsemaan konepestävän langan. Onnettomuus voi sattua, ja sitten on mukavaa, että pesukoneen kirjanmerkkiä voi käyttää uudelleen kuin uutta.

Katso laaja valikoima konepestäviä lankoja

Kirjanmerkit ovat myös hieno projekti, jos et halua ostaa isoja. Sen lisäksi, että ylijäämät voidaan käyttää, tarvitset vain virkkuukoukun. Tietysti turvasilmät voidaan lisätä, jos päätät virkata eläimen muotoisen kirjanmerkin, mutta muuten se on hyvin minimaalinen projekti.

Jos sinulla ei ole ideoita, mihin voit käyttää lankajäämiäsi, voimme suositella useita erilaisia projekteja. Virkatut nallet, kiekot ja nallet ovat itsestäänselviä valintoja, sillä ne ovat kaikki pieniä projekteja, jotka vaativat vain vähän langan ja virkkuukoukun lisäksi.

Napsauta artikkelia, jota haluat tarkastella napsauttamalla haluamasi kohteen nimeä.

Virkatut Scrunchies - Virkatut Nallekarhut - Virkatut pyöreät nallet

Toivomme, että olet valmis aloittamaan virkkauksen kirjanmerkkisi.