Silkki

Jos etsit ainutlaatuista lankaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Silkkilanka on aivan fantastinen lankatyyppi, joka sopii kesähuiviin, huiveihin ja reikäkuviollisiin vaatteisiin. Monet ihmiset uskovat virheellisesti, että silkki ei ole lämmin, mutta monien yllätykseksi se voi myös pitää kehon lämpimänä kylminä talvipäivinä. Sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia vaatteita tämän tyyppisestä langasta niin suurille kuin pienillekin. Ja jos etsit lankatyyppiä, jossa voit todella hemmotella vartaloasi, silkkilanka on täydellinen valinta sinulle.

8 arvostelua
3 arvostelua
0 arvostelua
EUR7.07
EUR10.66
Säästät: EUR3.59
4 arvostelua
EUR7.81
EUR8.56
Säästät: EUR0.75
0 arvostelua
9 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR9.18
EUR12.52
Säästät: EUR3.34
0 arvostelua
25% alennusta
EUR4.27
EUR5.69
Säästät: EUR1.42
Offer expires 31/03/2023
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
25% alennusta
EUR12.71
EUR16.95
Säästät: EUR4.24
Offer expires 31/03/2023
0 arvostelua
20% alennusta
EUR4.19
EUR5.25
Säästät: EUR1.06
Offer expires 31/03/2023
0 arvostelua
0 arvostelua

Silkkilangalla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia

Silkki, toisin kuin monet muut langat, on 100 % luonnonkuitua, joka on kehrätty mulperiperhosen toukan kotelosta. Se saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta se on itse asiassa tarpeeksi hyvä. Silkki on erittäin kiiltävä ja kaunis materiaali, joka on sekä pehmeä että imukykyinen. Silkki voi itse asiassa sisältää jopa 30 % kosteutta ilman, että se tuntuu kostealta.

Silkki on myös lämpöä ja kylmää eristävä, mikä tarkoittaa, että kehosi pysyy lämpimänä kylminä talvikuukausina. Vaikka silkki voi heti tuntua erittäin huokoiselta, se on itse asiassa uskomattoman kestävää, ja voit helposti yhdistää tämäntyyppistä lankaa kaikenlaisiin tarvikkeisiin, kuten nappeihin , jotka piristävät mitä tahansa mallia. Kaiken kaikkiaan silkillä on kaikki ne hyvät ominaisuudet, joita lankatyypeistä usein halutaan.

Hemmottele itseäsi tai perhettäsi

Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia hemmotella itseäsi tai lastasi, lapsenlastasi, siskoasi tai kokonaista neljäsosaa kotineulotulla puserolla tai jollain pehmeimmällä ja kauneimmalla silkkilangalla. Itse asiassa löydät myös laajan valikoiman silkkilankoja yhdistettynä muun muassa alpakkaan, joka antaa vielä pehmeämmän langanlaadun, joka sopii täydellisesti erityisiin vauvanvaatteisiin. Joten voit etsiä kaikenlaisia vauvanvaatteiden reseptejä täältä .

Jos sinulta puuttuu hieno lahjaidea, on aina varma voittaja neuloa tai virkata ainutlaatuinen vaatekappale, joka auttaa rakastajasi pysymään lämpimänä.

Tämä sinun pitäisi tietää

Kun napsautat alla olevia eri lankavaihtoehtoja, tutustut langaan, sen eri väreihin ja ei vähiten vinkkeihimme ja temppuihimme parhaan neulekokemuksen saamiseksi. Kerromme sinulle muun muassa, mitä neulepuikkoja suositellaan käytettäväksi sekä langan neulevoima- ja pesuohjeet. Pyrimme aina tekemään ostokokemuksesta sinulle mahdollisimman helpon ja kivuttoman. Ja uskomme, että saat sen, kun kerromme avoimesti kunkin tuotteen ominaisuudet.

Helppo ja nopea toimitus suoraan kotiovellesi

Vuonna 2016 olimme ehdolla Tanskan kauneimpaan lankakauppaan, ja olemme siitä tietysti erittäin ylpeitä. Tämä nimitys johtui muun muassa salamannopeasta toimituksestamme, mikä tarkoittaa, että tilauksesi on käsissäsi 1-2 arkipäivän sisällä. Jos tilaat ennen 16.00, voit jopa olla melkein varma, että pääset aloittamaan uuden neuleprojektisi jo tilauksen tekemisen jälkeen.