Neulekuvioinen tiskirätti

Et voi saada liikaa liinoja! Ja onneksi kankaat ovat helppo, suoraviivainen ja edullinen neulontaprojekti aloittaaksesi. Jos olet aloittelija neulemaailmassa, kankaat ovat siksi erittäin hyvä projekti aloittaa. Ja jos olet kokeneempi neuloja, huomaat varmasti, että pystyt hetkessä seisomaan valmiin neulotun liinaparin kanssa - joko itsellesi tai mukavaksi lahjaksi perheelle tai ystäville.

Katso kaikki kangasreseptimme täältä.

Omien kankaiden neulomisesta on tullut supersuosittua ja modernia, osittain siksi, että se on ympäristöystävällistä. Puuvillaneulotut liinat eivät eritä mikromuovia, kuten monet kertakäyttöliinat tekevät. Lisäksi voit käyttää liinoja uudelleen ja uudelleen. Lisäbonuksena voit tehdä oman jälkesi keittiösi suunnitteluun neulomalla liinoja täsmälleen niissä väreissä ja kuvioissa, jotka sopivat keittiön muuhun tilaan.

Täältä verkkosivuiltamme löydät suuren määrän ilmaisia reseptejä liinoja varten . Ne kaikki on neulottu herkullisesta puuvillalangasta. Puuvillaneuloksen etuna on, että sitä on helppo työstää, se on saatavilla lukemattomissa kauniissa väreissä ja se voidaan pestä koneessa. Lisäksi puuvilla on yksi halvimmista lankaominaisuuksistamme, ja usein tarvitset vain yhden avaimen koko kankaan neulomiseen.

Puuvillalanka - katso koko valikoima täältä.

Useat puuvillalangoistamme voidaan pestä koneessa 60 asteessa. Tämä on selvä etu, koska käytetyn kankaan bakteerit kuolevat korkeassa kuumuudessa. Kun löydät tältä sivulta puuvillalangan, on langan pesuopas. Meillä on laaja valikoima puuvillalankoja, jotka voidaan pestä vain 60 asteessa, ja niiden joukosta löydät kaksi erittäin suosittua lankaamme Mayflower Junior Cotton 8/4 ja DROPS Paris . Molemmat ominaisuudet tulevat monissa kauniissa väreissä.

Hyvä neuvo on neuloa liinat hieman löysästi, sillä ne saattavat vetää yhteen pesussa.

Katso tästä puuvillalankamme - täydellinen liinoille!

Jos olet aloittelija, voit aloittaa tällä helpolla kangasreseptillä . Tässä neulotaan 2 krs ja 2 nurin vuorotellen. Tällä reseptillä yhdestä avainlangasta saa jopa kaksi tiskirättiä.

Jos olet uusi neulomisen eri tekniikoilla käyttäessäsi, voit valita laajasta valikoimasta neuletekniikoita laajasta ilmaisten kangaskuvioiden valikoimastamme. Jos tykkäät neuloa kuviollisesti, voit neuloa esimerkiksi kankaita, joissa on tekstuurikuvio, reikäkuvio, aaltokuvio, lehtikuvio tai vohvelikuvio. Voit myös valita kuvion, jossa liinat neulotaan helmityönä, patentoituna, kierrettynä tai raidallisesti.

Jos haluat harjoitella tiettyjä kuvioita ja tekniikoita, kankaiden neulominen on todella hyvä idea. Täällä voit harjoitella ennen kuin ryhdyt isoon neuleprojektiin, ja samalla saat lopputuloksen, jota voit todella käyttää johonkin.


Katso tämä ilmainen resepti vohvelikuvioisille liinoille.

Kun neulot jostain puuvillalangoistamme, voit valita laajasta valikoimasta kauniita värejä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri ne värit, jotka vastaavat keittiösi muita värejä. Ja kauniin värisillä kotineulotuilla liinoilla tuot nopeasti väriä arkeen ja ruoanlaittoon.

Neulottua tiskirättiä voidaan käyttää myös täydellisenä emäntälahjana, syntymäpäivälahjana tai joululahjana. Kukapa ei tarvitsisi mukavia liinoja keittiöön? Lisäksi tiskipyyhkeiden reseptejämme voidaan käyttää hyödyksi myös pesupyyhkeinä. Joten jos sinulta puuttuu herkullinen ja pehmeä pesulappu tai tiedät jonkun, joka tekee sen, niin aloita yhdellä monista ilmaisista resepteistämme.

Kun olet valinnut oikean kuvion kankaille, jotka haluat neuloa, sekä oikean langan, valinta tulee oikeista neulepuikoista. Löydät tältä sivulta helposti ja nopeasti oikeat puikot kankaaseen. Tiskipyyhkeissä voit käyttää pyöreitä tikkuja tai jumpperitikkuja sen mukaan, mistä pidät eniten.

Pyöreitä tikkujamme ja jumpperipuikkojamme on eri materiaaleja, pituuksia ja paksuuksia, joten varmasti löytyy sinulle sopivia.

Katso kaikki pyöreät tikkumme täältä.
Katso kaikki jumpperitikkumme täältä.

Voit edullisesti antaa itsellesi apua matkan varrella valitsemasi kangasreseptin avulla. Tämä johtuu siitä, että usein näkyy, minkä tyyppistä lankaa ja tikkuja suositellaan käytettäväksi kankaissa. Näin langan ja neulojen valinnan ei tarvitse olla tarpeeton, hallitsematon projekti.

Jos olet tai tulet mielelläsi neulomaan tiskipyyhkeitä, mutta haluat myös haastaa itsesi hieman enemmän, tulet varmasti ihastumaan myös muiden kodin sisusteiden neulomiseen. Verkkosivustoltamme löydät ilmaisten liinareseptien lisäksi myös monenlaisia muita sisustuksia. Valikoimasta löydät muun muassa keittiöpyyhkeiden, patakansien, pyyhkeiden, peittojen, tyynyliinojen ja mattojen reseptejä.

Riippuen siitä, mitä sinulta puuttuu kodista, voit valita monenlaisista sisustusresepteistä. Ja useat niistä varmasti piristävät kotisi kattausta tai sisustusta.

Katso kaikki sisustusreseptimme täältä.

Jos haluat oppia virkkaamaan tai osaat jo, sisustusreseptit sopivat myös sinulle. Useat ilmaisista sisustusresepteistämme ovat virkkaajille. Katso esimerkiksi tämä ilmainen kuvio virkatuille lasialustoille, tableteille ja alustalle .

Täältä löydät ilmaisia reseptejä virkattuihin liinoihin.

Haluatko lukea lisää neulekuvioista? Joten katso lisää täältä.
Ja jos haluat nähdä lisää ilmaisia neulekuvioita, voit nähdä koko valikoimamme täältä.

Nyt toivomme, että olet hyvin pukeutunut, jotta pääset aloittamaan tiskipyyhkeiden neulomisen kaikenlaisissa väreissä ja erilaisilla kuvioilla ja tekniikoilla!
Nauttia :-)