Virkattu kuvioverkko

Etsitkö täydellistä verkkoa myös itsellesi? Tai ehkä etsit verkkoa, joka sopii tyttöystävällesi täydellisesti? Riippumatta siitä, minkä tyyppistä virkkausverkkoa etsit, voimme melkein taata, että löydät oikean virkkausverkkovalikoimastamme. Tänne olemme koonneet joukon reseptejä, lankavinkkejä ja temppuja täydellisen verkon luomiseen.

Katso laaja valikoimamme ilmaisia virkattujen verkkojen reseptejä täältä.

Virkkausverkkoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja siksi ne voivat myös näyttää hyvin erilaisilta. Jotkut ovat pienempiä ja sopivat täydellisesti hedelmäverkoksi lapselle tai ostoksille. Muut verkot ovat suurempia ja paksumpia, joten ne kestävät vasta ostettujen tavaroiden raskaan painon. Muut on tehty jokapäiväiseen käyttöön - kuin iso laukku. Joten virkkausverkkojen suhteen on monia erilaisia vaihtoehtoja.

Yksi virkattujen verkkojen suosituimmista käyttötarkoituksista on rantaverkot. Rantaverkot valmistetaan useimmiten suurilla ilmaverkkokaareilla, joten verkko itsessään ei paina paljoa, mutta voi sisältää paljon pyyhkeitä ja muita rantahoitoja. Rantaverkko on myös erittäin älykäs, koska ne vievät melko vähän sisältöä.

Alla olemme koonneet useita rantaverkostoja. Klikkaa kuvaa päästäksesi suoraan reseptiin.

Jos toisaalta haluat verkon, jota käytetään ostoksille, se on tiheämpi verkko, johon sinun kannattaa mennä. Ostosverkkojen tulee olla mieluiten tiukkoja, jotta pienet tavarat eivät pääse karkaamaan reikien läpi kotimatkalla. Lisäksi tiheys tarkoittaa myös sitä, että ompeleet tukevat toisiaan paremmin, jolloin verkko ei anna periksi painolle. Ostosverkostoissa suosittelemme aina käyttämään kahta lankaa 8/4 puuvillaa , 2 lankaa pellava-/puuvillalankaa tai 1 lankaa 8/8 puuvillaa . Nämä ovat eräitä markkinoiden vahvimmista langoista.

Tutustu puuvillalankaan täällä

Lue lisää pellavalangasta täältä.

Puuvillalanka on äärimmäisen ilmeinen lankavalinta virkkausverkkojen suhteen. Puuvillalanka on äärimmäisen kestävää ja virkatun puuvillan etuna on, että sitä on helppo työstää, sitä on lukemattomissa kauniissa väreissä ja konepestävä. Lisäksi puuvilla on yksi halvimmista lankaominaisuuksistamme, ja usein tarvitset vain yhden avaimen koko kankaan neulomiseen.

Puuvillalanka - katso koko valikoima täältä.

Useat puuvillalangoistamme voidaan pestä koneessa 60 asteessa. Tämä on selvä etu, koska ruudukon bakteerit kuolevat korkeasta kuumuudesta. Kun löydät tältä sivulta puuvillalangan, on langan pesuopas. Meillä on laaja valikoima puuvillalankoja, jotka voidaan pestä vain 60 asteessa, ja niiden joukosta löydät kaksi erittäin suosittua lankaamme Mayflower Junior Cotton 8/4 ja DROPS Paris . Molemmat ominaisuudet tulevat monissa kauniissa väreissä.

Se voi myös antaa verkolle todella hienon vaikutelman, jos virkkaat sen johonkin langoistamme väriä vaihtaen. Täällä saat väriä vaihtavan langan aivan ainutlaatuisen vaikutelman, sillä se todella tulee omakseen virkatussa verkossa.

Katso tästä laaja valikoima lankoja värinvaihdolla.

Toivomme, että olet nyt valmis ottamaan käyttöön oman virkkausverkkosi.

Nauttia :-)