Helmilevyt - luova universumi

Tervetuloa luovaan helmiuniversumiimme! Täällä LindeHobbyilla rakastamme kehittyä luovasti ja teemme kaikkemme saadaksemme sinut aallolle. Tällä sivulla saat yleiskatsauksen helmilautasvalikoimastamme ja värikkäistä helmistämme ja saat inspiraatiota seuraavaan luovaan projektiisi.

Katso laaja helmilevyvalikoimamme täältä.

Helmilevyjen tekeminen voi olla nostalgista monille aikuisille ja antaa hyviä muistoja lapsuudesta. Mutta helmilevyt eivät ole vain jotain, joka kuuluu menneisyyden näytelmään. Siinä määrin helmilevyt ovat edelleen hitti kaiken ikäisten lasten keskuudessa. Helmien ja matalien helmilevyjen kanssa leikkiminen on ihanaa uppoutumista ja luovuutta lisäävää toimintaa, ja täällä saat todella mahdollisuuden leikkiä eri väreillä, muodoilla ja aiheilla. Helmilevyt voivat siinä määrin muodostaa kehyksen tuntien pelille.

Meillä on laaja valikoima helmiä ja helmilevyjä . Lautasitamme on useita eri muotoisia ja kokoisia, ja voit ostaa yhden tai useamman lautasen yhdessä. Meillä on sekä klassisia muotoja, kuten tähti, sydän ja neliö, että laaja valikoima lautasia, joissa on mm. prinsessa, auto tai eläin.

Etenkin helmilautasemme eläimillä ovat varsin suosittuja, ja tästä valikoimasta löydät dinosauruksen, perhosen ja ponin aiheita.

Helmilautasvalikoimastamme löydät myös eri kokoja. Meiltä löytyy Hama helmilautasia sekä isossa että pienessä koossa, joten löydät juuri kadonneen lautasen.

Katso suuret helmilevymme täältä.
Katso pienet helmilevymme täältä.

Helmilevyjen tekeminen voi muodostaa puitteet hauskalle toiminnalle sekä lapsille että aikuisille. Täällä vain mielikuvitus asettaa rajat kauniiden helmivärien yhdistämiselle ja motiiveille. Samalla helmilautasten tekeminen on todella mukavaa liikuntaa lapsille, sillä se kehittää heidän hienomotorisia taitojaan ja vahvistaa keskittymiskykyään.

Kun olet tehnyt helmilautasen ja silittänyt sen, voit käyttää helmilautasta moneen asiaan. Helmilevyjen klassinen tarkoitus on käyttää niitä kodin kauniiseen sisustukseen ja koristeluun. Tämä voidaan tehdä vetämällä naru niiden läpi ja ripustamalla ne esimerkiksi ikkunalaudoille, valaisimiin tai kattokoristeeksi.

Osta läpinäkyvää paperia silittämistä varten täältä.

Voit myös tehdä erilaisia kirjaimia helmilevyille ja muodostaa sitten sanoja, jotka voivat toimia kauniina kyltteinä ovissa. Tässä ei ole rajoituksia kirjoittamiselle, ja vain muutamia ideoita voivat olla yhdistetyssä huoneessa asuvan henkilön nimi, "Toimisto" toimiston ovessa tai "Tervetuloa kotiin" etuovessa. Kirjainten tai numeroiden muotoilemiseen on hyvä käyttää yhtä suurista helmilevyistämme ja erityisesti neliönmuotoisista helmilevyistämme.

Koristeena voit myös laittaa silitettävän helmilautasen kauniiseen kehykseen. Tällä tavalla helmilautanen toimii mukavana potkuna muuhun sisustukseen. Hieno helmilautanen - kehyksessä tai ilman - voidaan tietysti käyttää myös täydellisenä, henkilökohtaisena lahjana välittämällesi.

Jos sinulta puuttuu kaunis koru, voit myös päästää luovuutesi valloilleen ja valmistaa aivan omia ainutlaatuisia rannekoruja ja kaulakoruja kauniilla helmillä. Tutki mielikuvitustasi ja tee sinulle ja makuusi sopivat korut.

Helmilautasistamme löydät helmilautasia, jotka sopivat jouluun. Tee esimerkiksi söpö joulupukki ja käytä sitä mukavana joulukoristeena joulukuusessa.

Helmilevyt jouluksi - katso tästä.

Täältä sivuiltamme löydät laajan valikoiman Hama-helmiä . Täältä voit valita useista kauniista väreistä. Meillä on yksivärisiä helmiä sisältäviä pakkauksia, joista voit valita useista eri väreistä, väriyhdistelmäpakkauksia, raidahelmipakkauksia ja läpinäkyvien helmien paketteja.

Voit myös valita 1000 kpl:n paketeista. ja jopa 13 000. Helmet toimitetaan pusseissa, ämpärissä tai säilytyslaatikoissa. Yhdellä Hama-säilytyslaatikollamme saat suuren määrän helmiä sekä erilaisia neulalevyjä, kuviolevyjä, ohjeita ja silityspaperia. Toisin sanoen saat täältä laatikon, jossa on kaikki mitä tarvitset Hama-helmillä leikkimiseen.

Voit myös ostaa jonkin pienemmistä sarjoistamme, joka sisältää sekä helmiä että erilaisia lautaskuvioita.

Hama Beads - Valitse suosikkivärisi tästä.

Ota luovuutesi ja mielikuvituksesi liikkeelle ja odota tuntikausia luovaa leikkimistä koko perheen kanssa laajan helmivalikoimamme ja helmilautasemme avulla.
Nauttia :-)