Kuinka maalata taloja

On monia tapoja asua. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Tässä on esimerkki vinoista taloista, joissa on muutama puu ja muutama pilvi - todellinen kevätpäivä.

Tutustu moniin hienoihin motiiveihin täällä

Tässä käytetty:
Lyijykynä
Pyyhekumi
Stenlak
Harjata
Linkki materiaaliin löytyy sivun alalaidasta

Haluatko tietää lisää kivimaalauksesta? Napsauta sitten tästä

Näin teet sen

  1. Löydä hyviä kiviä rannalta - eri kokoisia ja muotoisia
  2. Pese kivet huolellisesti haaleassa vedessä pesuaineella niin, että lika ja hiekka poistuvat ja anna kuivua (joskus käytän fööniä, sitten menee vähän nopeammin).
  3. Aloita maalaamalla taivas vaaleansiniseksi akryylimaalilla (sekoita valkoinen väri siniseen, saat vaaleamman sinisen värin). Sitten maalaat ruohon vihreäksi (sekoitat valkoisen värin vihreään, saat vaaleamman vihreän värin).
  4. Piirrä talot lyijykynällä, jotta saat käsityksen siitä, missä ja kuinka monta taloa kivellä pitäisi olla. Kynäviivat voidaan pyyhkiä pois tavallisella pyyhekumilla.
  5. Kun olet tyytyväinen aiheeseen, maalaa talojen ääriviivat (ääriviivat) ohuella mustalla musteella. Kun se on kuiva, maalaa talot haluamillasi väreillä. Voit myös maalata ikkunat ja ovet jne. (tässä käytetään 0,7 mm mustetta) - ja mahdollisesti pilviä ja puita - päästää mielikuvituksen valloilleen.
  6. Kun aihe on valmis, voit mahdollisesti viimeistellä kerroksella kivilakkaa. Lakka saa kiven kiiltämään ja lisäksi kiveä voi säilyttää ulkona. Mitä enemmän lakkakerroksia levität, sitä kiiltävämmäksi kivi tulee.

VINKKEJÄ:

Jos käytät poscatussia, voit työntää maalia pois poscatusista painamalla kärkeä sisään useita kertoja. Varmista, että pinta, jolle maalaat, ei ole imukykyinen. Kastat huopakynän maaliin tai käytät sivellintä. Se on todella hyvä, kun se on suuri alue, joka pitää värjätä - eikä sinulla ole yhtäkään noista paksuista tusseista.

Katso täältä laaja valikoima tusseja kivimaalaukseen

Lisäksi voit sekoittaa värejä samalla tavalla; jos sinulla ei ole oranssia väriä, voit tulostaa hieman keltaista ja punaista väriä ja sekoittaa siveltimellä (oranssi väri ei ole niin raikas ja vahva kuin oranssissa tussissa).

Löydä täydellinen sivellin värien sekoittamiseen

Voit myös vaalentaa värejäsi; esim. jos haluat vaaleanvihreän, paina ulos valkoinen ja vihreä muste ja sekoita nämä.

Bonustiedot:

Pääset pitkälle valkoisen ja mustan väreillä sekä pääväreillä keltaisella, sinisellä ja punaisella.
Keltainen sekoitetaan sinisen kanssa vihreän värin saamiseksi
Sinistä sekoitetaan punaisen kanssa violetin värin saamiseksi
Punainen sekoitetaan keltaisen kanssa oranssin värin saamiseksi

Nauttia !

Materiaalit

Staedtler

Posca

Lyijykynät (sisältää 3 kynää, pyyhekumi ja kynäkärjet)

Mahdollisesti. Harjata

Kivilakka (linkki tulossa myöhemmin)

Muita tuotteita maalaamiseen ja piirtämiseen voit katsoa täältä