Neulekuvioita vauvalle

Tervetuloa LindeHobbyin vauvojen neulekuvioiden valikoimaan. Täältä löydät laajan valikoiman neulekuvioita sekä aloittelijalle, helposti harjoittelevalle että kokeneemmalle neulekoneelle. Vauvan neulekuvioiden valikoimastamme löydät eniten vauvojen vaatteiden alalta. Neulepuseroista, neulepuseroista, takeista, neuletakeista, hatuista, pikkulapsista, vauvan kengistä, housuista, lappuhousuista ja mekoista vauvan tarvikkeisiin, kuten peitoihin ja liinaan, ratsastuslaukkuihin, joulupukin hattuihin, ristiämekkoihin ja hienoihin kauluksiin.

Monet malliston neulekuvioista ovat ilmaisia, kun taas muita malleja myydään hyvillä ja kohtuullisilla hinnoilla. Ilmaiset neulemallit voi ladata suoraan nettisivuilta tabletille, tietokoneelle tai puhelimeen. Voit tietysti myös tulostaa reseptit. Kohtuuhintaan myytävät reseptit tulee klikata ostoskoriin, maksaa ne ja sitten ne voidaan lukea samalla tavalla näytöltä tai tulostaa.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR17.30
EUR19.78
Säästät: EUR2.48
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR20.36
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR12.23
EUR13.52
Säästät: EUR1.29
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR15.33
EUR16.62
Säästät: EUR1.29
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Hyödynnä viihtyisten neuleprojektien pitkä odotus

Yhdeksän kuukauden raskaus voi tuntua äärettömän pitkältä. Sekä siksi, että odotat todennäköisesti innolla uuden tapaamista, mutta myös siksi, että raskaus voi olla raskas kehollesi ja vaatia tavallista enemmän istumishetkiä ja rentoutumista.

Voi myös olla, että odotat vauvaa tulevana isovanhempana, odottavan äidin ystävänä tai muun perheenä, ja sellaisissa tapauksissa jännitys voi olla myös niin suurta, että kuukaudet tuntuvat äärettömän pitkiltä. Odottaessasi ei ole mitään mukavampaa kuin viettää aikaa mukavien, persoonallisten ja hyödyllisten esineiden ja lahjojen luomisessa pienelle.

Jos olet raskaana, neuleprojekti voi olla mukavaa viihdettä lepoaikoina sohvalla tai sängyssä. Näin sinulla on jotain mukavaa huolehdittavana lepääessäsi ja huolehtiessasi itsestäsi ja vauvastasi.

Vaatteiden ja asusteiden neulominen vauvalle voi olla myös hyvin meditatiivista ja mukavaa ja henkistä valmistautumista tulevaan elämääsi vanhempana. On vaikea olla kuvittelematta, kuinka mukavalta pieni vauva näyttää neulomassasi vauvankääreessä tai puserossa.

Kuka tahansa voi liittyä

Voit helposti heittäytyä neuleprojektiin vauvalle, vaikka et olisikaan hyvä tai kokenut neuloja. Meiltä löydät neulekuvioita useissa vaikeusasteissa, ja vaikka lopputulos ei olisikaan aivan kuten kuvassa, projekti on rakkaudella tehty ja on sekä persoonallinen että ainutlaatuinen.

Neulo oikean kokoisena: Katso neuleohjeet ohjeesta

Katso resepteistä, kuinka neuloa erilaisia vaatteita oikean kokoisina.

Kiinnitä huomiota käyttämäsi lankaavaimen pesuohjeisiin. Väärällä pesuasteella pesu voi pilata tuloksen. Jos olet neulomassa äitiyslahjaksi, on hyvä idea sisällyttää lahjaan lanka-avaimen pahvi- tai paperipakkaus, jotta uudet vanhemmat osaavat pestä lahjasi.

Resepteissä koot on ilmoitettu vauvan iän perusteella arvioidun koon perusteella. Tämä on kuitenkin vain ohjeellinen, joten on tärkeää pitää mielessä, oletko neulomassa isommalle vai pienemmälle vauvalle.

Neulo oikean kokoisena: Kiinnitä huomiota ohjeisiin, mutta arvioi itse

Jos neulot vastasyntyneelle, voit aloittaa arvioidun syntymäpainon perusteella. Ehkä tulevat vanhemmat ovat arvioineet vauvan painon kätilökäynnillä ja siten heillä on jo käsitys siitä, odottavatko he isompaa vai pienempää vauvaa.

Jos olet neulomassa jo muutaman kuukauden ikäiselle vauvalle, niin sinulla ja vanhemmilla on luultavasti jo käsitys siitä, kannattaako neuloa isompana, jotta vauva mahtuu varmasti mukavaan kotiin. -neuleet ja henkilökohtaiset asiat.

Jos olet kovasti epävarma koosta, on aina hyvä neuloa kokoa suurempi turvallisuussyistä. Jos neulevaate on hieman liian iso, vauva kasvaa ajan myötä, kun taas liian pienestä vaatekappaleesta on pitkällä aikavälillä vähemmän hyötyä.

Valikoima lankaa ja neulepuikkoja projektiisi

Valitsemassasi lankaavaimessa on yleensä suositus, minkä kokoinen neulepuikko sopii lankatyypille.

Jos sinulla on tapana neuloa hyvin löysästi, voi kuitenkin olla eduksi valita pienempi neulepuikkosarja, kun taas on hyvä idea valita suurempi neulepuikkosarja, jos sinulla on tapana neuloa paljon. tiukka.

Neuleet, jotka on neulottu pienillä neulepuikoilla (ja/tai erittäin tiukalla), saavat tiiviin ja jäykemmän lopputuloksen ja voivat joissain yhteyksissä olla kooltaan pienempiä valmiissa ilmaisussa kuin neulekuviossa on ilmoitettu.

Isommilla puikoilla (ja/tai erittäin löyhästi) neulottu neule saa rei'itetymmän ja ilmavamman lopputuloksen ja voi joissain yhteyksissä olla loppujen lopuksi kooltaan suurempi kuin neulekuviossa on ilmoitettu.

Neulekuvioissa tehdään ehdotus, minkä tyyppinen lanka LindeHobbyin valikoimasta on hyvä vaihtoehto. Kuviokuvassa ilmoitetaan myös, mitä värisävyä neuleprojektissa on käytetty, jotta saat samanlaisen tuloksen.

Voit tietysti valita käytettävän langan tyypin, kuten voit valita itsellesi parhaiten sopivan langan värin. Voit myös yhdistellä useita värejä ja sävyjä saadaksesi erilaisemman ja hauskempaa lopputulosta. Jälleen kerran, mahdollisuuksia on monia ja vain sinä asetat rajat.

DROPS Baby Merino: Ilmeinen valinta vauvan neulekuvioihin

Lankatyyppi DROPS Baby Merino sopii useimpiin vauvan neuleprojekteihin. Vauvat eivät voi itse säädellä lämpöä samalla tavalla kuin aikuiset ennen kuin he ovat 2-vuotiaita. Siksi villa on todella hyvä ratkaisu vauvoille, sillä villalla on lämpöä säätelevä toiminto. Villa auttaa vauvaa pysymään lämpimänä kylminä päivinä, mutta ei anna tukkoista ja ylikuumentunutta tunnetta lämpiminä päivinä, kuten muut synteettiset langat voivat tehdä.

DROPS Baby Merino on erittäin pehmeää eikä naarmuta. Siksi vauvat eivät koe sitä ärsyttävää, naarmuuntuvaa tunnetta, jota voi kokea muiden villatyyppien kanssa. Siksi lanka on itsestään selvä valinta myös vauvallesi, sillä siinä on sekä hyvä ja mukava mukavuus että käytännöllinen toiminto lämmönsäädön yhteydessä.

Myymme DROPS Baby Merinoa laajassa värivalikoimassa. Voit käyttää lankaa monissa vauvan neuleprojekteissa eduksesi.

Lankatyyppi voidaan pestä 40 asteen hienopesussa, joten laatu ja lopputulos pysyvät. Myös villalle sopivalla pesuaineella kannattaa pestä.