Hoooked

Pidätkö ajatuksesta kierrättää materiaaleja ja antaa vanhoille esineille uusia ominaisuuksia? Siinä tapauksessa tutustu Hookedin lankavalikoimaamme. Hooked on hollantilainen lankavalmistaja, joka toimittaa erittäin korkealaatuista kierrätyslankaa. Lanka on kehitetty suuren intohimon muotiin, luovuuteen ja kestävyyteen pohjalta, jota myös tuetaan, sillä laadukasta lankaa on saatavilla laajassa värivalikoimassa, mikä takaa sinulle loistavan lopputuloksen.

Materiale_227: 100% Genanvendt tekstilgarn
EUR15.00
0 arvostelua
Materiale_227: 80% Bomuld / 20% Andre fibre
EUR15.00
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Lankaa mihin tahansa projektiin

LindeHobbyillä olemme ylpeitä saadessamme valikoimassamme Hookedin kierrätyslankaa. Hoooked valmistaa sekä vankkaa, sisustustavaroihin sopivaa lankaa että pehmeämpää ja - mikä tärkeintä - kutiamatonta lankaa, joka sopii täydellisesti vaatteisiin, nallekarhuihin tai vastaaviin. Lanka koostuu joko 100- tai 80-prosenttisesta kierrätyspuuvillasta, joka on valmistettu tekstiilijätteistä, kuten vanhoista t-paidoista. Vaikka lanka on valmistettu kierrätysmateriaalista, laatu ei ole huono tästä syystä. Hooked on panostanut vahvasti siihen, että materiaali, josta lanka on tehty, on todella laadukasta.

Ainutlaatuinen laadukas lanka, jolla on monia ominaisuuksia

Brändi erottuu joukosta useilla eri parametreilla. Kierrätyslanka ei ole vain uskomattoman korkealaatuista, vaan myös täysin ainutlaatuinen. Tämä johtuu siitä, että kaikkea lankaa ei ole värjätty, ja siksi et voi saada kahta täysin yksiväristä lankaavainta. Lisäksi langan paksuus vaihtelee usein juuri siksi, että se on tehty tekstiilijätteistä, mikä tekee langasta jotain hyvin erikoista. Nämä tekijät eivät kuitenkaan ole esteenä Hookedin värien valinnassa, jonka näet myös klikkaamalla eri lankatyyppejä. Emme tietenkään voi näyttää sinulle tarkkaa värivalikoimaa kaikissa tyypeissä, koska osa langoista, kuten yllä on kuvattu, ei ole värjätty. Se tulee kuitenkin aina mahdollisimman lähelle. Lisäksi lankaa valmistetaan myös eri väriyhdistelmillä, jotta luovuus pääsee todellakin koetukselle! Tapauksissa, joissa lanka on värjätty, se tehdään eurooppalaisen REACH-standardin mukaisesti, mikä varmistaa, että kemikaalien käyttö tähän tarkoitukseen on huippuluokkaa. Lisäksi Hoooked-tuotantokeskus Portugalissa varmistaa, että Hookedilla on täysi määräysvalta heidän työoloistaan ja tuotantostandardeistaan.

Ympäristöystävälliset virkkuukoukut

Hoooked on tehnyt myös kaksi virkkuukoukkua käytettäväksi langan kanssa, joka on myös ympäristöystävällinen ja valmistettu joko 100 % kierrätetystä muovista tai bambusta. Virkkuukoukkujen kanssa on helppo ja mukava työskennellä niiden kevyiden ja sileiden ominaisuuksien ansiosta. Lisäksi niitä ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ympäristöystävällisyys säilyy näissäkin tuotteissa. Nämä herkulliset virkkuukoukut auttavat sinua hyvin matkalla kohti hyvää tulosta tulevassa projektissasi.

Turvallista ja helppoa kaupankäyntiä salamannopealla toimituksella

LindeHobbyistä voit tilata tuotteesi juuri silloin, kun se sinulle sopii, ja usein saat sen toimitettua suoraan kotiovellesi seuraavana päivänä. Toimitusaika, riippumatta siitä, milloin tilaat tavarasi, on enintään kaksi työpäivää. Voit maksaa MobilePaylla, mikä tekee asioinnista uskomattoman turvallisen ja helpon sinulle asiakkaana. Pysy ajan tasalla Hoookedin tai jonkin muun brändimme uutisista seuraamalla meitä Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeemme.