Neulekuvio Rondeller

Kotona neulotut tai virkatut tyynyt - tai kauneus-/meikkityynyt, kuten niitä myös kutsutaan - ovat tulleet suosituiksi projekteiksi. Ja ymmärrämme sen hyvin! Kotitekoisilla pyöreillä saat mahdollisuuden hemmotella itseäsi, ystävääsi, äitiäsi jne., ja sitten se on yksinkertainen ja nopea projekti.

Kotikudottujen levyjen kauneus on, että ne voidaan pestä ja siten kierrättää. Samalla pääset vaikuttamaan siihen, miltä pyöreänneuleesi tulisi näyttää, millaisella kuviolla ne tulee neuloa ja minkä värisiä ne pitäisi olla.

Katso neulottujen kiekkojen reseptimme täältä.

Voit neuloa levyjä eri tavoilla. Riippuen siitä, mitä haluat, levyt voidaan neuloa edestakaisin suorilla ompeleilla tai joustinneuleina. Voit myös neuloa kiekkoja kauniilla patenttikuvioisilla tai helmikoristeilla. Molemmat tekniikat antavat liikenneympyrään kauniin ilmeen ja upean rakenteen.

Jos et ole aiemmin neulonut täyttä patenttia ilman kantta, voit katsoa tämän videon , joka opastaa sinut tekniikan läpi. Jos toisaalta haluat oppia neulomaan helmiä, tämä videoopas näyttää, kuinka se tehdään.

Puikot neulotaan edestakaisin ja päätät itse, kuinka isot ne haluat neuloa. Voit kuitenkin jatkaa neulelevyjen kokoa n. 7 x 7 cm, koska tämä on sopiva koko pyöreäksi.

Kun valitset lankaa kiertoradalle, kannattaa valita lanka, joka voidaan pestä koneessa korkeissa lämpötiloissa. Kun lanka pestään 60 asteessa, bakteerit kuolevat ja paljon likaa voidaan poistaa. Lisäksi on tärkeää valita luonnollinen lanka, joka imee vettä ja nestettä, jotta puhdistusaine ja vesi pääsevät imeytymään meikinpoistoon ja kasvojen puhdistamiseen.

Kaksi lankatyyppiä, jotka sopivat ihanteellisesti neulelevyille, ovat puuvilla ja bambu . Puuvillaa on käytetty kiekkoina jo vuosia, sillä se täyttää sekä konepesun vaatimukset että hyvän imukyvyn. Jos haluat vieläkin pehmeämmän vaikutelman, niin on hyvä valita puuvillan ja bambun sekoituslanka, joka on uskomattoman pehmeää hienoista bambukuiduista. Sekoituslankaa voi suositella erityisesti kiekkoille, joita tulee käyttää meikin hellävaraiseen poistoon iholta.

Jos päätät neuloa pyörteitä suosikkipuuvillalangastasi, voit olettaa pystyväsi neulomaan noin 8–10 50 gramman pyöreää lankaa, ts. avainlanka. Näin voit saavuttaa suuren määrän neulottuja kiekkoja lyhyessä ajassa kuluttamatta niihin suuria määriä lankaa.

Täältä näet valikoimamme puuvillalankoja.
Ja täältä näet bambulankavalikoimamme.

Puuvillan kauneus on siinä, että sitä on saatavilla lukemattomissa kauniissa väreissä. Voit siis neuloa suuren kasan pyöreitä pyörteitä itsellesi tai jollekulle välittävälle, tämän henkilön suosikkiväreissä. Jos levyt on tarkoitus antaa lahjaksi, voit yhdistää ne myös kotineulottujen liinasarjojen, kotineulotun pyyhkeen ja herkullisen saippuan tai kerman kanssa. Täältä löydät täydellisen emäntälahjan, joka varmasti tuottaa iloa vastaanottajassa.

Lue lisää neuloksesta täältä.
Katso valikoimamme sisätilojen neulekuvioita täältä.

Jos haluat mieluummin heiluttaa virkkuukoukkua ja virkata kauniita kiekkoja, se ei ole ongelma. Meillä on myös useita ilmaisia reseptejä virkattuihin pyörteisiin. Kun taikasormuksen takana oleva tekniikka on opittu, voi virkata hienoimmat tyynyt eri kuvioin ja väreihin.

Katso reseptimme virkatuista pyörteistä täältä.

Nyt toivomme, että olet valmis aloittamaan neulottujen levyjesi kanssa :-)