Virkattu kuviokäyrä


Oman sisustuksen virkkaamisesta on tullut todella suosittua, eivätkä virkatut korit ole tässä poikkeus. Hienolla virkatulla korilla on todella monia mahdollisuuksia. Niitä voidaan käyttää isompien tavaroiden, kuten tyynyjen tai peittojen, säilytykseen, mutta niitä voidaan valmistaa myös omien virkattujen kiekkojen, liinavaatteiden tai kodin pysyvää paikkaa tarvitsevien pienten tavaroiden säilytykseen.

Löydä täältä laaja valikoima ilmaisia virkattujen korien reseptejä.

Kauniita koreja voidaan käyttää kaikissa paikoissa, joissa tarvitset persoonallista ja kaunista säilytystilaa. Korit ovat loistava tilaisuus yksilöidä kotisi, jotta voit esitellä luomuksiasi, mutta myös käyttää niitä käytännössä. Koreihin on myös mahdollista virkata kannet, jolloin sisältö on mahdollista säilyttää paremmin poissa.

Korin voi myös virkata kukkaruukun kannen ympärille, jotta kotiin saadaan hieman enemmän väriä.

Virkkauskorit virkataan yhtä usein joko nauhalangasta, kangaslangasta tai useasta puuvillalangasta . Tämä tehdään saadaksesi paksun pois korista, joka voi seisoa yksinään. Nauhalanka on joustava puuvillalanka, joka koostuu usein kierrätetystä puuvillasta ja synteettisestä kuidusta, kuten polyamidista, joka antaa sille lujuutta ja joustavuutta. Nauhalankaa, kuten Ribbon XL tai Mayflower Ribbon, voidaan käyttää kaikenlaisiin sisätiloihin, kuten laukkuihin, matoihin, koirakoreihin, säilytyskoreihin, pöytäsuojaimiin ja patalappuihin.

Katso nauhavalikoimamme tästä

Kangaslanka on valmistettu kierrätetystä T-paitalangasta. Lankaan on lisätty hieman elastaania, mikä tekee siitä joustavamman, mikä on selkeä etu koreja virkattaessa. Kun lanka on valmistettu kierrätetyistä tekstiilijätteistä, se tarkoittaa myös sitä, että eri värejä voi olla useita sävyjä. Ribbonin tapaan kangaslanka sopii moneen erityyppiseen sisustukseen, joten jos ostoskoristasi jää ylimääräistä lankaa, heittäydy sitten sopiviin virkattuihin patalappuihin.

Täältä näet kangaslankavalikoimamme.

Puuvillalanka on myös suosikkivalinta korien virkkaamiseen. Lankaa voidaan käyttää vaatteisiin, sisustukseen, nallekarhuihin ja virkattuihin koreihin. Suuren korin saamiseksi virkkaa useammalla kuin yhdellä puuvillalangalla. Korin voi virkata yksilangasta puuvillaa 8/8, mutta silloin on suuri todennäköisyys, että kori romahtaa, koska joudut virkkaamaan erittäin tiukasti. Siksi suosittelemme periaatteessa virkkaamista 2-3 puuvillalangalla koriin.

Löydä uusi suosikkipuuvillalankasi täältä

Virkatut korit on helppo muokata kotiisi sopivaksi. Ompele koriin nahkahihna , joka sopii hyvin kotisi väreihin tai tutustu moniin hauskoihin virkkaustekniikoihin, joita voit käyttää korin tekemiseen. Kansi voidaan myös virkata, mikä voi tehdä säilytyksestä näkymättömämpää.

Haluatko korin lastenhuoneeseen? Ryhdy tekemään hauskoja kasvoja koreihin tai anna sille kaasua väreillä. Vaihtoehtoja virkatuilla kaarevilla on runsaasti ja vain mielikuvitus asettaa rajat.

Kahden suloisen eläinkorin resepti löytyy sekä isosta että pienestä.

Kun aloitat korin virkkaamisen, on tärkeää, että sinulla on oikea virkkauskoukku. Se voi olla kovaa sormille raskaan langan ja tiukkojen ompeleiden vuoksi. Siksi suosittelemme virkkuukoukkua, joka istuu hyvin käteen, jotta et ylikuormita sormiasi. On hyvin henkilökohtainen asia, kuinka virkkuukoukku sopii sinulle, mutta voit lukea lisää virkkuukoukuistamme täältä

Pohjan virkkaamisen sijaan voit käyttää myös nahkaa. Nahkainen pohja voi antaa korille lisää vakautta ja lisäksi antaa koriin herkullisen ja elegantin nahkailmeen. Yhdistä nahkapohja kauniiseen Go Handmade Bohéme Velvet Double -langaan ja nahkahihnaan , ja sinulla on itse asiassa yläkori. Löydät korin reseptin täältä

Jos olet kiinnostunut virkkaamaan lisää sisustusta kotiisi, voimme auttaa myös tässä. Meillä on laaja valikoima reseptejä erilaisiin sisustuksiin, kuten virkatut matot , tyynyt , patanpitimet ja jakkarapäälliset .

Lue lisää virkkauskuvioistamme täältä ja katso koko laaja valikoima ilmaisia virkkauskuvioita täältä .

Toivomme, että olet nyt täysin valmis aloittamaan virkatun korisi käytön :)

Nauttia ;-)