Neulotut lahjat

Haluaisitko neuloa henkilökohtaisen lahjan onnekkaalle vastaanottajalle? Sitten olet laskeutunut oikealle puolelle. Olemme koonneet tänne suuren määrän ideoita, jotka voivat auttaa sinua matkan varrella. Täältä saat inspiraatiota erilaisiin neulottuihin lahjoihin. Sivun alalaidasta löydät vielä lisää inspiraatiota erityisiin vuosipäiviin.Katso laaja valikoima neulekuvioita täältä.

Mahdollisuudet ovat loputtomat, kun on kyse kotona kudotuista lahjoista. Voit joko lähteä mukaan pieneen ja helposti hallittavaan projektiin, kuten kuminauhat, patanpitimet tai liinat, tai heittäytyä isompaan projektiin ja esim. neulo neulepusero, peitto tai tyynyliina.

Nopea lahja

Ihanan lahjan neulomiseen ei tarvitse mennä kauan. Samoin neulotun lahjan ei tarvitse koostua edistyneistä neulontatekniikoista. Jos seisot viime hetkellä ja tarvitset lahjaa, tässä on ideoita, mitä voit neuloa lyhyessä ajassa.

Helppo ja nopea ratkaisu neulotun lahjan saamiseen ovat hiuskumit / rypyt tai meikkityynyt . Molemmat ovat hauskoja ja helppoja projekteja, ja täällä voit leikkiä väreillä ja jopa käyttää lankajäämiäsi.

Lue lisää neulotuista hiuskumihousuista / -hiustuista täältä.

Varma voittaja pikaneulottujen lahjojen suhteen on myös koristelu erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa lomana joulu, pääsiäinen, Halloween, syntymäpäivä tai jotain aivan muuta, voit lyhyessä ajassa neuloa kauniita koristeita, jotka koristavat lahjan saajasi kotia. Tältä sivulta löydät kaikki lomaan sopivat neulemallimme. Näitä ovat pääsiäiskanojen reseptit, kurpitsat, lippuviirit, kuppien kannet ja munanlämmittimet.

Henkilökohtainen lahja

Vastaanottajasi mukaan yksilöllinen lahja voi olla kaikenlaisia muotoja ja värejä. Voit kuitenkin saada alta inspiraatiota upeaan henkilökohtaiseen lahjaan.

Vaatteiden ja vaatteiden neulominen muille osoittaa, että olet käyttänyt aikaa vuosia käytettävän asian neulomiseen. Voit siis harkita kauniin ja lämpimän puseron, kauniin ja kevyen kesätopin tai pehmeän hatun neulomista talvikaudeksi.

Voit myös neuloa kauniin peiton joko vauvalle tai aikuiselle. Matto saattaa tuntua hallitsemattomalta projektilta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Riippuen siitä, minkä kaavan valitset neuloksesi, voit neuloa joko yksinkertaisen ja ainaoikeaa tai kokeilla erilaisia kuvioneuloksia, mikä tekee projektista hauskan ja haastavan. Matoista todella hyvän ja persoonallisen lahjan tekee se, että ne kestävät useita vuosia, ehkä sukupolviakin, ja että niitä voi käyttää lähes ympäri vuoden.

Lue lisää neulotuista matoista täältä.

Jos haluat neuloa persoonallisen lahjan, joka ei sisällä vaatteita tai peittoja, kiva tyynyliina tai lelu voi olla oikea valinta. Meillä on lukuisia reseptejä supermukaviin tyynyliinoihin sekä olohuoneeseen että lastenhuoneeseen. Lisäksi meiltä löytyy reseptejä söpöihin neuleleluihin, jotka putoavat varmasti hyvään multaan perheen tai kaveripiirin pienempien kanssa.


Käytännön lahja

Käytännön lahjat saattavat kuulostaa tylsiltä, mutta ne voivat usein olla parhaita lahjoja. Jos lahjan saaja rakastaa olla keittiössä ja kokata tai leipoa, harkitse muutaman herkullisen patalaukun neulomista hänelle/hänelle. Tarjoamme laajan valikoiman reseptejä neulottuihin patantelineisiin, jotka ovat joko täysin yksinkertaisia tai niissä on kuvion ja värin vaihto, joten valitse vain sinulle ja ajallesi sopiva kuvio.

Voit myös neuloa mukavan keittiöpyyhkeen tai -kankaan. Sekä patalajit, keittiöpyyhkeet että liinat ovat hyviä, käytännöllisiä lahjoja, joita voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Mutta se ei välttämättä tarkoita, että ne olisivat tylsää neuloa tai katsoa. Pelaa mm. väreillä, neulontatekniikoilla ja langoilla ja saavuta persoonallinen ja ainutlaatuinen lopputulos, jota lahjasi saaja rakastaa.

Neulottuja liinoja ei voi koskaan olla liikaa. Jos olet uusi neulemaailmassa, kankaat ovat loistava paikka aloittaa. Täällä voit samalla harjoitella neulomista ja samalla saada todella mukavan, käyttökelpoisen ja käytännöllisen lopputuloksen. Samalla voit käyttää myös osan kaikista mahdollisista lankajäämistä.

Toinen todella hyvä ja käytännöllinen lahjaidea on neulotut sukat. Kuten liinoja, sukkia ei voi koskaan olla liian vähän, ja siksi se on myös varma voittaja!

Lue lisää neulesukista/sukista täältä.


Pidätkö myös virkkaamisesta? Sitten on hyviä uutisia! Virkattuja lahjaideoita ja -reseptejä on runsaasti, kuten virkatut liinat, ostosverkot, kirjanmerkit ja matot.

Virkatuista lahjaideoista voit lukea täältä.

Alta löydät valikoiman artikkeleita, jotka on suunnattu merkkipäiville, jotta voit löytää täydellisen lahjan. Klikkaa artikkelia lukeaksesi lisää.

Todella hauskaa neulotun lahjasi kanssa :-)