Neulottu joululahja

Onko mitään parempaa kuin itse neulotut joululahjat? Ei, jos kysyt meiltä! Neulottujen lahjojen mahdollisuuksia on yksinkertaisesti niin monia. Siksi olemme koonneet joukon joululahjaideoita sinulle, jolla ei ole inspiraatiota täydelliseen lahjaan rakastamallesi.

Katso kaikki joulureseptimme täältä.

Neulottujen joululahjojen mahdollisuudet ovat rajattomat. Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on, voit valita joko suuremman projektin tai hallittavamman projektin, jonka neulomiseen kuluu vain muutama tunti.

Suuri joululahja

Olitpa aikuinen tai lapsi, upeat joululahjat ovat aina varma hitti joulukuusen alla. Voit aloittaa useita hienoja projekteja, kunhan aloitat vähän aikaa.

Todella hyvä (ja hieno) lahja on neulottu matto. Olipa matto mikä tahansa vauvalle, lapselle tai aikuiselle, sinulle taataan viihtyisä neuleprojekti. Samalla saat mahdollisuuden kokeilla erilaisia neulontatekniikoita ja leikkiä kauniilla väreillä. Neulottu matto voi kestää useita vuosia, ja samaan aikaan kotineulottu matto liittyy usein viihtyisyyteen ja nostalgiaan.

Voit lukea lisää neulotuista matoista täältä ja katso valikoimamme malleja alta.

Toinen loistava joululahja voi olla lämmin ja herkullinen pusero. Neulotut villapaidat ovat joitain parhaista. Joten jos sinulla on aikaa ja ylijäämää neuloa villapaita rakastamallesi ihmiselle, se ei todellakaan ole turhaa työtä!

Kotona neulotut villapaidat voivat - kuten peitot - kestää vuosia ja tuottaa suurta iloa vastaanottajalle. Tarjoamme laajan valikoiman reseptejä kauniisiin neulepuseroihin sekä lapsille että aikuisille. Voit valita, voidaanko puseroa käyttää ympäri vuoden vai onko se joulupusero, jonka löytämistä odotat joka vuosi joulukuuhun asti.

Henkilökohtainen joululahja

Vaihtoehtoja henkilökohtaisiin joululahjoihin on monia ja ne riippuvat paljon siitä, kenen tulee vastaanottaa lahja. Alta löydät inspiraatiota siitä, kuinka henkilökohtaiset joululahjat neuleissa voivat muotoutua.

Et voi koskaan mennä vikaan lämpimien joulukäsineiden kanssa kaupungissa. Rukkaset ovat pakollinen hankinta talvikaudella, ja miksi et kävelisi tyylikkään ja ainutlaatuisen parin kanssa? Neulekuvioiden valikoimastamme löydät suuren määrän ilmaisia kuvioita lämpimiin lapasiin. Toimikunta tarjoaa mm. kauniissa joulukuvioisissa lapasissa ja yksivärisissä lapasissa.

Toinen ihana joululahja saatava on tyyny, jossa on mukava neulottu tyynynpäällinen. Jos lahjasi saaja tarvitsee sisustusta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen, niin kauniit tyynyt voivat olla sinulle sopivia.

Onko joululahjan saaja lukuhevonen? Sitten voit ilahduttaa henkilöä mukavalla joulukirjanmerkillä . Kirjanmerkki on helppo ja nopea projekti, joka on samalla superhenkilökohtainen ja jouluinen.

Persoonallinen ja ihana lahja on myös hyvinvointipaketti, joka on muokattavissa lahjan saajalle sopivaksi. Täytä mukava kori neuloksilla, meikkityynyillä, saippuapusseilla ja pyyhkeillä ja lisää tarvittaessa. herkullinen kerma tai saippua. Eri neuleosien neulominen ei vie kauaa, ja siksi voit täyttää korin monilla neulotuilla herkuilla lyhyessä ajassa.

Käytännöllinen joululahja

Käytännön lahjat ovat usein parhaita, koska niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä. Käytännöllisiä joululahjoja voi olla monessa eri sävyssä, ja täältä löydät ehdotuksia niihin.

Neulotut patalaukut ovat keittiön välttämätön osa. Samalla voidaan neuloa setti vastaanottajan kotiin parhaiten sopivaan tyyliin. Pottapaikat neulotaan usein puuvillasta, sillä puuvilla kestää hyvin kattiloiden, pannujen ja astioiden lämpöä. Samaan aikaan monet puuvillalangat kestävät konepesun ja korkeita lämpötiloja, mikä helpottaa astioiden puhdistamista.

Neulekuvioiden valikoimastamme löydät ainaoikeinneulottuja patannuksia, vohvelikuvioita, helmiä ja pohjoismaisia kuvioita. Lisäksi löydät yksivärisiä patalaukkuja ja monivärisiä patantelineitä. Mahdollisuuksia on siis monia, joten on vain valittava resepti.

Muita käytännöllisiä joululahjoja ovat liinat ja keittiöpyyhkeet, jotka ovat välttämättömiä myös keittiössä. Lisäksi neulotut sukat eivät koskaan mene pois muodista. Sukkia ei voi koskaan saada liikaa ja siksi tällainen lahja on myös varma voittaja, joka voi kestää vuosia.

Nopea joululahja

Joululahjan neulomiseen ei tarvitse mennä kauaa, mikä tuo lahjan saajalle suurta iloa. Jos olet viime hetkellä ja tarvitset joululahjan, voit saada alta inspiraatiota mahdollisiin lahjoihin.

Hiuskumit / hiuskumit ja meikkityynyt ovat helppoja, nopeita ja hauskoja projekteja. Täällä voit käyttää osan kaikista lankajäämistäsi ja leikkiä langan väreillä ja kuvioilla.

Joulukoristeet ovat myös hyvä idea, jos jokin nopea lahja puuttuu. Joulukoristeita voi ripustaa ylös vuodesta toiseen ja muistuttaa vastaanottajaa siitä, että olet neulonut hienon koristeen. Tältä sivulta löydät kaikki joulukuviomme, joiden joukosta löydät erittäin hienosti neulottuja joulukoristeita. Valikoimasta löydät mm. pieniä söpöjä hiiriä, enkeleitä ja lumiukkoja.


Jos haluat mennä joululahjan kanssa todella nopeasti, tarjoamme myös lahjakortteja. Tämä on ihanteellinen lahja hänelle, joka haluaa neuloa tai virkata itse. Näin ihminen voi valita, mitä häneltä puuttuu luoviin projekteihinsa.

Tutustu digitaaliseen lahjakorttiimme tästä.

Todella hauskaa neuloa ihana joululahja :-)