Virkattu kuviollinen pääsiäiskoristeita

Mahdollisuuksia on monia, kun tulee itse virkattu pääsiäiskoristelu: pääsiäismunat, pääsiäispuput, pääsiäiskana ja paljon muunnelmia pääsiäisaikaa leimaavista kauniista keltaisista ja vihreistä väreistä. Pääsiäinen on mahdollisuus kutsua kevään kirkkaat värit sisälle ja tuoda pääsiäisloma. Täältä LindeHobbyistä löydät laajan valikoiman virkkauskuvioita, jotka sopivat täydellisesti pääsiäisen viettoon.

Katso laaja valikoima pääsiäisreseptejä täältä

Kun ensimmäinen täysikuu kevätpäiväntasauksen jälkeen on tapahtunut, pääsiäinen osuu seuraavana sunnuntaina. Ei siis ole kiinteää päivämäärää, kuten jouluaatto, mutta pääsiäinen osuu aina 22. maaliskuuta ja 24. huhtikuuta väliin. Täällä pääsiäistä vietetään Jeesuksen ristiinnaulitsemisen muistoksi ja hänen ylösnousemuksensa kunniaksi. Pääsiäinen ei siis ole vain avaamista kevään tulolle, vaan myös tärkeä, kristillinen juhla.

Kuten joulukoristeluissa, myös pääsiäiskoristeluissa on monenlaisia tyylejä. Siellä on mm. perinteisempi vahvoilla keltaisilla väreillä ja pohjoismainen vaimeammilla väreillä. Mahdollisuudet ovat siis loputtomat, kun tulee löytää itsellesi sopiva pääsiäiskoristelu.

Virkatut pääsiäiskoristeet ovat myös helppo ja selkeä projekti aloittaa. Olipa kyseessä ripustettavat munat, pienet jänikset koristamaan ikkunalaudaa tai patapitimet oikeissa väreissä, nämä ovat nopeita ja pieniä projekteja. Siksi ei ole väliä olla vähän myöhässä. Jos valitset projektisi huolellisesti, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia sisustaa kotisi perinteisissä pääsiäisväreissä.

Tutustu laajaan lankavalikoimaamme virkattuihin koristeihisi

Suosikkiruokaa pääsiäisenä ovat tietysti munat. Oletko myös kyllästynyt kylmiin kananmuniin aamiaiseksi, kun pääsiäisaamuna kaikki ovat vihdoin istuneet aamiaispöytään? Kyllä, munanlämmittimet ovat vastaus huoleesi. Hienot, koristeelliset munanlämmittimet sopivat erinomaisesti myös pääsiäispöydän koristeluun. Hauskat ja erilaiset munanlämmittimet voivat saada hymyn huulille jo aamusta ja tuoda vielä enemmän iloa mukavaan pääsiäisen aikaan.

Katso monet makeat reseptit klikkaamalla kuvaa.

Pääsiäinen on loistava tilaisuus kävellä luovaan nurkkaan ja koristella kotitekoisilla koristeilla. Jos haluat heittää itsesi koristeisiin esim. pahvia ja höyheniä, niin onneksi meillä on myös suuri valikoima tätä varten. Täältä saat inspiraatiota kaikenlaisiin kotitekoisiin pääsiäiskoristeisiin, olitpa sitten malin, leikkaa ja liimaa tai helmilautasia rakastava.

Tutustu laajaan pääsiäistarvikevalikoimaamme tästä

Jos haluat perehtyä tarkemmin pohjoismaisiin pääsiäiskoristeisiin, voimme tarjota myös kirjan, joka on täynnä kauniita reseptejä pohjoismaisiin pääsiäiskoristeisiin. Kirja antaa inspiraatiota sisustaa kotiasi upeilla pääsiäisresepteillä sekä hyvillä vinkeillä ja temppuilla. Kirja on siis sekä uudelle virkkaajalle, mutta voi varmasti haastaa myös kokeneet virkkausreseptit laajalla valikoimallaan.

Löydä kirja täältä.

Jos haluat nähdä lisää virkattuja pääsiäismunia, lue lisää klikkaamalla linkkiä artikkelin alla tästä. Täältä voit lukea lisää eri langoista ja siitä, mitä lankaa suositellaan hienoksi koristeeksi.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan kotivirkattujen joulukoristustesi.

Nauttia :-)