DROPS - Superwash

Voimme varmaan nopeasti olla samaa mieltä siitä, että neulotut ja virkatut vaatteet ovat kauniita, persoonallisia, hauskoja tehdä ja vielä hauskempia käyttää. Joskus kuitenkin se, että et joko pääse neulomaan unelmoimaa neulepuseroa tai et pääse käyttämään pörröisiä, neulottuja sukkia, joita sinulla on, on se, että niitä ei voi pestä koneessa, ja siksi ne ovat niin pitkät pyykkikorin pohjassa, niin että ne unohtuvat. Näin se on monelle, ja se on sääli. Siksi meille on tärkeää, että valikoimassamme on erilaisia lankoja erityisellä superwash-käsittelyllä.

Materiale_227: 100% Uld
EUR2.41
0 arvostelua
Materiale_227: 100% Merino uld
EUR3.35
0 arvostelua
Materiale_227: 50% Uld /50% Bomuld
EUR3.48
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.29
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.49
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.89
0 arvostelua
Materiale_227: 75% Uld / 25% Polyamid
EUR2.69
0 arvostelua

Super käytännöllinen

Superwash-lanka on erittäin kestävää ja sen voi jopa pestä koneessa jopa 40 asteessa. Suosittelemme kuitenkin aina olemaan käyttämättä huuhteluainetta, koska se voi vahingoittaa vaatteita. Se, että superwash-langan voi pestä koneessa, tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pääset alkuun monenlaisissa projekteissa, joita et ehkä ole vielä ehtinyt tehdä: lastenvaatteet, puserot, sukat ja paljon muuta. Yleistä on, että se kestää todella hyvin ja pitkään huolimatta paljon käytöstä, kulumisesta ja pesusta. Jos aiot tehdä jotain lahjaksi, voit ostaa älykkäitä tarrojamme pesuohjeineen, jotta lahjan saaja ei koskaan epäile, kuinka hänen uusi tuote sopii parhaiten.

Myymme monia erilaisia kestäviä ja superpesukäsiteltyjä lankoja, mukaan lukien puhdasta villaa, puhdasta merinovillaa sekä erilaisia villa- ja puuvillasekoituksia. Mahdollisuudet langan käyttöön ovat rajattomat.

Yksi superwash-lankatyypeistämme on Fabel, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kauniisiin ja värikkäisiin sukkiin, sillä lankaa on monia eri väriyhdistelmiä ja erityisesti eri moniväriset mallit ovat erittäin suosittuja valikoimassamme. Lisäksi langan pehmeyteen perustuva Merino Extra Fine -malli sopii täydellisesti lasten ja vauvan vaatteisiin, koska se on myös täysin naarmuuntumaton.

Aloita - helppoa ja nopeaa!

Tutustu sivuillemme ja löydä juuri sinulle ja tarpeisiisi sopiva superwash-lanka. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen, toistuvia tarjouksia sekä neuvoja ja opastusta, jos olet epävarma jostain. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.