Neulepuikot ja virkkuukoukut

Tältä sivulta löydät juuri sen tyyppisen kepin tai virkkuukoukun, jota tarvitset uuteen luovaan projektiisi. Meillä on laaja valikoima neulepuikkoja, pyöröpuikkoja, neulepuikkoja, sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja, virkkuukoukkuja ja tunisialaisia koukkuja, joilla jokaisella on eri kokoja ja ominaisuuksia. Erilaiset tikkumme ja virkkuukoukkumme on valmistettu vahvoista materiaaleista, kuten alumiinista, messingistä ja puusta, ja siksi kaikki ovat korkealaatuisia. Sivulta löydät myös lisävarusteita, kuten vaijerit vaihdettaviin pyöreisiin tikkuihin.

Jos haluat puikkoja tai virkkuukoukkuja useassa eri koossa, olet tervetullut tutustumaan laajaan neule- ja virkkuukoukkuvalikoimaamme. Näissä sarjoissa eri koot on usein jaettu värillisesti hienoiksi väreiksi, ja samoin sarja tulee usein mukavassa ja käytännöllisessä kotelossa.

Tältä sivulta löydät puikot ja virkkuukoukut tunnetuilta merkeiltä, kuten DROPS, KnitPro, Addi, Clover, Pony, Hoooked, The Crochet Light, KnitAtHome ja HobbyArts.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR1.74
0 arvostelua
0 arvostelua
EUR18.23
EUR28.15
Säästät: EUR9.92
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Oikea keppi tai virkkuukoukku sinulle

LindeHobbyillä on monia erilaisia neuloja ja virkkuukoukkuja kaikkiin neule- tai virkkausprojekteihin. Meillä on useita erilaisia neuleita, jotka sopivat kaikenlaisiin neuleisiin ja joita on eripituisia ja -paksuisia. Olitpa aloittelija tai kokenut, löydät varmasti sauvan, joka palvelee juuri sinun tarkoitustasi. Myymme neulepuikot, neulepuikot ja pyöröpuikot. Löydät jopa vaihdettavat pyöreät nastat ja johdot, joten voit aina aloittaa päivälle asettamasi projektin.

Virkkuukoukkumme tulevat aivan kuten neulat kaikissa muodoissa ja väreissä, ja löydät varmasti juuri sinun otteeseen sopivan. Jos pidät pehmeästä kahvasta, Drops Pro Circus -virkkuukoukut ovat erinomainen valinta. Jos toisaalta kallistut enemmän sileisiin puusta tai bambusta valmistettuihin tuotteisiin, hyödyt taatusti KnitPro Tunisian vaihdettavasta tunisialaisesta virkkauskoukusta tai koukutusta bambusta. Jos pidät illalla neulomisesta, Virkkauskevyt virkkauskoukku on juuri sinulle sopiva, sillä tässä neulassa on sisäänrakennetut valot ja paristot.