Du Store Alpakka

Haluatko neuloa jotain, joka voi pitää sinut erityisen lämpimänä? Tai jotain, joka voi kestää useita vuosia, koska sitä ei tarvitse pestä? Valitse sitten Du Store Alpacan lanka. Suuri norjalainen yritys on erikoistunut alpakkakuiduista valmistettuun käsin neulelankaan.

Alpakka on harvinainen, korkealla Etelä-Amerikan Andeilla elävä kamelin kaltainen eläin, jonka karva on yksi maailman hienoimmista kuiduista, mikä muun muassa tekee villasta kolme kertaa lämpimämpää kuin tavallinen villa.

Näistä kuiduista valmistetut vaatteet olivat erittäin suosittuja Perun inkakuninkaiden keskuudessa, ja sanotaan, että alpakkavaatteet oli tarkoitettu vain valituille tai ne myönnettiin ihmisille, jotka olivat tarjonneet maalle jotain poikkeuksellista. You Store Alpaca tarjoaa siis laajan valikoiman lankoja uskomattoman korkealaatuisina.

Säästä jopa 30 %
Materiale_227: 70% Baby alpaca / 17% Akryl / 13% Polyamid
EUR8.99
0 arvostelua
Säästä jopa 30 %
Materiale_227: 40% Alpaca / 40% Merinould / 20% Nylon
EUR6.50
0 arvostelua
Materiale_227: 78% Suri-alpaca / 22% Nylon
EUR6.81
EUR7.56
Säästät: EUR0.75
0 arvostelua
Säästä jopa 25 %
Materiale_227: 100% Fineste alpaca
EUR7.99
0 arvostelua
Säästä jopa 31 %
Materiale_227: 50% Alpaca / 30% Merinould / 20% Donegal
EUR6.99
0 arvostelua
Säästä jopa 32 %
Materiale_227: 60% Fineste alpaca / 40% ren fin uld
EUR6.99
0 arvostelua
Säästä jopa 30 %
Materiale_227: 40% Fineste alpaca / 40% Merinould / 20% Nylon
EUR6.50
0 arvostelua
Säästä jopa 31 %
Materiale_227: 50% Alpaca / 30% Merinould / 20% Donegal
EUR6.99
0 arvostelua

Laaja laatu- ja värivalikoima

LindeHobbyistä löydät tämän Du Store Alpacan luksuspaketin langan monissa eri laaduissa ja väreissä. Kuten alla olevasta valikoimasta näet, voit valita esimerkiksi 100% alpakan, baby alpakan ja silkin sekä suri alpakan välillä ja kaikkia näitä tyyppejä on saatavana kaikenlaisissa eri väreissä. Lisäksi voit valita kiillepohjaisen langan eli ns. Du Store Alpaca Bling Effect -langan ja näin saat arkeen hieman lisää blingiä esimerkiksi käyttämällä lankaa yksityiskohteena reuna. Du Store Alpaca toimittaa sekä puhdasta alpakasta valmistettua lankaa että myös sekoitettua lankaa useissa eri väreissä, joten jokaiseen projektiin ja jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Hanki vaatteita, jotka kestävät monta vuotta

Alpakasta valmistettuja vaatteita ei tarvitse pestä, koska lanka sisältää runsaasti rikkiä, joten se voi puhdistaa itsensä ilmastamalla. Vaatteita ei käytetä pesussa, joten ne voivat kestää useita vuosia. Lisäksi niveltulehduspotilaat ja muut, joilla on huonot nivelet, hyötyvät suuresti alpakasta, joka ei myöskään sisällä villarasvaa, tai lanoliinia, jolle jotkut ihmiset ovat allergisia.
Klikkaamalla eri lankatyyppejä saat lisätietoa eri laaduista sekä siitä, mitä neulepuikkoja kannattaa käyttää. Lisäksi näet myös tarkan värivalikoiman ja löydät todella hyvää inspiraatiota siihen, mihin eri tyyppejä voidaan käyttää, sekä miten eri ominaisuuksia voidaan yhdistää. Yksi asia on varma: Du Store Alpacan valmistama alpakkalanka on yksi pehmeimmistä materiaaleista, mitä voit saada!

Turvallista kauppaa, joka tukee hyvää asiaa

Joka kerta kun ostat lankaa Du Store Alpacalta, tuet automaattisesti Mirasolin koulua Perussa ja autat siten kouluttamaan Andien köyhiä lapsia. LindeHobby takaa sinulle hyvän ja helpon kaupan, jossa saat paketin yleensä tilausta seuraavana päivänä, mutta enintään 2 päivän kuluttua tilauksesta. Helpottaaksesi sinua, voit maksaa MobilePaylla, joten voit vapaasti syöttää tietosi tietokoneelle. Pysy ajan tasalla LindeHobbyin uutisista seuraamalla meitä Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeemme. Katso laaja valikoima luksuslankoja silloin, kun se sinulle sopii, tilaa ja toimita se kotiovellesi seuraavana päivänä!