Alpaka - luonnollinen ylellisyys

Alpakka on yksi maailman hienoimmista kuiduista, ja sitä käyttivät aiemmin vain Perun inkakuninkaat. Alpakan karva on peräisin alpakasta, joka elää korkealla Andeilla Etelä-Amerikassa. Eläimet ovat suhteellisen harvinaisia ja raaka-aineen hinta on siksi melko korkea. Alpakassa on monia vertaansa vailla olevia käytettävyysominaisuuksia, jotka eroavat tavallisesta villasta. Alpaka on n. kolme kertaa lämpimämpi kuin tavallinen villa. Kuitu on onttoa, se on karvaa, ja se hengittää niin, että se tuntuu lämpimältä kylmänä ja viileältä kuumana.

Thin Alpaca on Du Store Alpacan kokoelman tukipilari. Lanka on kolmilanka 100 % alpakasta ja soveltuu sekä kone- että käsineulomiseen. Thin Alpaca on neulottu ohuilla puikoilla ja tuloksena on kevyitä ja ilmavia vaatteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Lanka on huovutettavissa ja sopii myös asusteisiin.
Kuten nimestä voi päätellä, vaatteet on neulottu Faerytale- seikkailun valossa. Tämä on harjattua lankaa 100 % alpakasta. Täällä voit kokeilla kättään puikkojen paksuuksilla 4½ - 9. Sopii myös kaksinkertaiseen neulomiseen muiden lankalaatujen kanssa.
Säästä jopa 25 %
Materiale_227: 100% Fineste alpaca
EUR7.99
0 arvostelua

Ylellinen ja pehmeä lanka

Anna kaikille käsin neulotuille luomuksille sileä, kashmiria muistuttava viimeistely Du Store Alpacan alpakkalangoilla. Alpakan villa on yhtä lämmin kuin tavallinen villa pehmeämpää, ryppytöntä, luonnollisesti hypoallergeenista ja silkkisen kiiltävää, joten se on loistava valinta allergikoille tai herkkäihoisille.

Huippulaatua

100 % Alpaca-langan elastinen rakenne tekee niistä paitsi helppo neuloa, myös tekee niistä täydellisesti venyviä. Vettä hylkivien ominaisuuksiensa ja ihanan luonnollisen kiillonsa ansiosta tämä Du Store Alpaca -lanka on haluttu monista syistä. Valittavana on laaja valikoima värejä, joten tulet rakastamaan tämän langan käyttöä kaikissa luomuksissasi.