Baby Alpaca & Silke

Jos etsit silkkisen pehmeää lankaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät vauvaalpakan ja silkin sekoituksen, joka on erittäin pehmeä lanka, joka sopii erityisen hyvin vauvojen ja lasten neulomiseen. Jos neulot tai virkkaat vaatteita tästä materiaalista, voit olla varma, että pysyt lämpimänä kylminä talvikuukausina, mutta samalla tunnet olosi mukavaksi lämpiminä kesäkuukausina. Tämän tyyppinen lanka on monella tapaa loistava käytettäväksi sekä lapsille että aikuisille ja myös ympäri vuoden. Kun liikut tällä sivulla, huomaat nopeasti, että meillä on erilaisia versioita eri merkeiltä, ja siksi sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää juuri sinulle sopiva lankaversio.

Materiale_227: 63% bomuld / 37% Babyalpaca
EUR8.95
0 arvostelua
Materiale_227: 85% Baby Alpaca / 15% Merinovilla
EUR8.95
0 arvostelua
Materiale_227: 63% Puuvillaa / 31% Alpakka / 6% Merinovillaa
EUR8.95
0 arvostelua
Materiale_227: 35% Puuvilla / 30% Nailon / 25% Alpakka / 10% puhdas uusi merinovilla
EUR5.95
0 arvostelua
Materiale_227: 70 % babyalpakkaa / 30 % mulperisilkkiä
EUR13.50
0 arvostelua

Tutustu moniin resepteihimme

Baby alpakka ja silkki ovat täydellinen yhdistelmä, koska se on erityisen hellävarainen iholle, pitää lämpimänä talvella ja viilentää kesällä. Siksi se on täydellinen lankatyyppi käytettäväksi melkein minkä tahansa vaatekappaleen kanssa, erityisesti perheen pienimmille. Olipa se sitten omalle lapsellesi, lapsenlapsellesi tai tyttöystäväsi lapsille, on varma voittaja neuloa tai virkata yksi tai useampi vaatekappale vauvaalpakasta ja silkistä. Jos sinulla ei ole inspiraatiota uusien neule- tai virkkausprojektien aloittamiseen, olemme onneksi omistaneet kokonaisen sivun ilmaisille kuvioille, joilla voit leikkiä kaikenlaisissa eri kuvioissa, väreissä ja muodoissa.

Kannattaa tietää

Kun napsautat erilaisia lankavaihtoehtojamme, huomaat, että olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman helpon ja huolettoman. Olemme koonneet suuren joukon tärkeitä tietoja kyseessä olevasta vaihtoehdosta, jotta tiedät mitä neule- tai virkkauspuikkoja kannattaa käyttää, miten materiaali pestään ja mihin se sopii erityisen hyvin. Tämä tarkoittaa, että tiedät kaikessa langan tärkeät tiedot, jotta voit tehdä oikean ostopäätöksen. Ja jos etsit erityisesti konepesun kestäviä lankatyyppejä , ne löydät täältä. Muista, että olet aina enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää valikoimastamme ja tietyistä tuotteista.

Helppo ja nopea toimitus

Jos et ole tottunut tekemään ostoksia verkossa, älä pelkää. Se on 110 % turvassa ja käsittelemme henkilötietojasi aina täysin harkinnan mukaan. Sinun tarvitsee vain lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin oikeaan yläkulmaan ja täyttää sitten pyydetyt tiedot - niin pakettisi on matkalla kotiin luoksesi. Päätät jopa itse, haluatko noutaa sen lähimmästä pakettilaatikostasi vai toimitetaanko se suoraan kotiovellesi. Se ei muutu helpommaksi! Voit odottaa saavasi paketin käsiisi 1-2 päivän sisällä ja jos tilaat ennen 16.00, voit jopa odottaa saavasi uuden langan jo seuraavana päivänä.