Maalaa kivelle

Oletko sinäkin avannut silmäsi kuinka hauskaa on maalata kivelle? Aloittaminen ei vaadi paljoa - rannat ovat täynnä kiviä, ja sitten tarvitaan tappelua. Se on helppoa ja halpaa, ja se on tarkoitettu suurille ja pienille.

Tarvitsetko henkilökohtaisen lahjan vai haluatko vain olla luova? Onko sinulla rohkeutta päästää luovuutesi valloilleen ja maalata kivelle?

Sitten löydät sekä inspiraatiota että ohjausta tähän.

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kivimaalaukseen.

Sivun alalaidasta löydät linkkejä materiaaleihin ja oppaita, joissa on inspiraatiota kivimaalaukseen.

Maalatut kivet voidaan antaa myös lahjaksi kaiken ikäisille ja kaikkiin tilaisuuksiin, tai ne voidaan sisustaa olohuoneeseesi, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja puutarhaan - juuri sinne, missä ajattelet.

Haluatko antaa myös muita lahjoja? Täältä voit lukea lisää virkatuista lahjoista

Eläinten maalaaminen kivelle on ehdottomasti pienten suosikkia, ja lapset ovat todella hyviä keksimään luovia versioita eläimistä.

Mikään ei myöskään ole niin upeaa kuin maalattu kivi, jonka sisäänkäynnissä on kotisi sanat "Tervetuloa" - se tuo iloa.

Jos tarvitset pöytäkortteja isoihin juhliin, niin miksi et maalaa pöytäkortit kivelle, jonka vieraat voivat viedä kotiin upeana muistona upeasta juhlasta.

Avaa itsesi luovilla kykyjesi avulla ja tutustu tarkemmin moniin harrastusartikkeleihimme

Löydät kivet yhdeltä Tanskan lukemattomista rannoista. On litteitä kiviä, jotka sopivat erinomaisesti lainauksiin tai muuhun tekstiin. Siellä on pyöreitä ja vinoja kiviä, joiden muoto melkein määrää mitä kiveen maalataan.

Aamulla mukava rantareissu perheen tai ystävien kanssa, ja sitten loppupäivä on täynnä luovuutta niin isoille kuin pienillekin, ja lopputulos on aina onnistunut.

Haluatko nähdä vielä enemmän kivelle maalattavia aiheita? Sitten voit ostaa kirjan Art on Stone täältä

Emäntä lahja

Söpö emäntälahja pieni maalattu kukka - tai kaktuksiksi maalattu kivi kukkaruukuun laitettuna rantakuorten kanssa on myös hauska lahja, joka varmasti herättää jännitystä.

Opas ja emäntälahjaopas - klikkaa tästä.

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kivimaalaukseen.

Doodles

Doodle-piirtämisestä on vähitellen tullut koko taidetta ja se on kehittynyt erilaisiksi tyyleiksi. Tiedät sen, istut pitkässä puhelussa ja sinulla on paperia ja lyijykynää mukanasi, ja paperilla on joitain piirroksia – sitä kutsutaan nykyään doodleiksi.

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kivimaalaukseen.

Hauskoja eläimiä

Hauskat eläimet kivillä ovat aina suosikki - eläimet ovat söpöjä ja herättävät upeita tunteita jokaisessa, isossa ja pienessä. Leppäkerttu (tai pöllöt) on melko helppo maalata, ei vaadi paljoa hienovaraisuutta ennen kuin kaikki näkevät, mikä se on. Se on varmasti myös hyvä henkilökohtainen lahja lapsen syntymäpäiväksi

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset kivimaalaukseen.

pääsiäinen

Pääsiäinen on kevään värejä. Maalaus tuoreilla keltaisilla, oransseilla ja vihreillä väreillä tuo kotiin raikasta henkeä. Pitkän talven jälkeen on ihanaa pääsiäiskivillä, jotka on sijoitettu eri paikkoihin sekä ulkona että sisällä. Pienet maalatut kivet pääsiäisen lounaspöytään yhdessä luonnonvaraisten kukkien maljakko antaa kevään ensimmäisen silauksen.

Myös kivien maalaus tekstillä TERVETULOA on hitti. Vieraat, jotka tulevat käymään ja näkevät ihanan iloisen kiven toivottavan tervetulleeksi, on sitten loistava alku upealle illalle. Täältä voit valita isot kivet, jotka voivat olla ulkona, tai pienemmät kivet, jotka ovat esimerkiksi käytävällä huonekalujen päällä.

Maalaamalla kivet jouluesineillä kauniilla punaisilla, vihreillä ja valkoisilla väreillä - tai musta/valkoisilla väreillä, jos pidät enemmän graafisesta ilmeestä - koristele joulupöytää tai missä tahansa kotona. Voit maalata niin monia hauskoja ja iloisia jouluaiheita. Se on ehdottomasti asia, josta lapset olisivat erittäin iloisia kodikkaana jouluaktiviteetina äidin, isän, isovanhempien ja sisarusten kanssa - ja tietysti omenaviipaleita pitäisi olla kaikkien istuessa ja maalatessa.

Jos vietät isoa juhlaa, kiveen maalattu pöytäkortti on mukava lahja vieraille kotiin vietäväksi mukavan päivän muistoksi. Pöydällä on varmasti hauskaa myös laskea kiviä lyhyillä positiivisilla sanoilla.

Kasvojen maalaaminen hauskoilla irvistyksillä tuo hymyn huulille. Voit jättää kasvojen muodon kiven muodon mukaan; pitkänomainen, pyöreä tai kolmiomainen; iloiset, vihaiset, yllättyneet tai hullut kasvot - on monia mahdollisuuksia tehdä hauskoja ilmeitä. Kuva nro 2, jossa kivi oli porkkanan muotoinen, joten tietysti piti maalata porkkana, jolla oli hauska kasvo.

Hauskat ihmiset - lapset tai aikuiset - iloisilla kasvoilla tai hauskat kasvot todella kiihottavat. Piirustus tulitikku miehistä / naisista ei ole kovin vaikea piirtää. Jos haluat tehdä muotokuvia, suosittelen isoa kiveä ja sileää pintaa työstettäväksi, jotta saat parhaan lopputuloksen.

Kivien välillä on ero - on karkearakenteisia kiviä ja sileitä kiviä. Helpoin on maalata sileille kiville, se antaa suoran viivan, kun taas karkeat kivet antavat aina epätasaisemman viivan - sitä ei kuitenkaan näe paljaalla silmällä, vain jos katsot hyvin läheltä tai suurenna kuvaa kivi. Karkeat kivet antavat taiteellista luonnetta kiven luonteen noustessa esiin.

Materiaalit

Kaikki mitä tarvitset kivimaalauksen aloittamiseen löytyy täältä:

Katso kaikki tappelumme

Katso kaikki siveltimemme

Katso kaikki akryylimaalimme

Katso akryylimaalimme - Kun haluat maalata suuria pintoja, kannattaa käyttää akryylimaaleja

Katso kivilakkamme (tulossa pian)

Kirja Maalaa kivelle