Mikä on lanka, jossa on värinmuutos?

Lanka, jonka väri muuttuu, on lanka, joka muuttaa väriä kankaan avautuessa. Erilaiset väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Lanka, jonka väri muuttuu, voi alkaa sinisenä, vaalenee vähitellen, sitten vihreänä ja takaisin.

Lanka, jonka väri on muuttunut, ei ole lankamateriaalia. Se on eräänlainen lanka, eli tapa, jolla lankamateriaalia - joka voisi olla puuvillaa - käsitellään, värjätään.

Monivärinen lanka on siis makuasia, ei sellaisenaan laadun ilmaus. Monivärinen lanka on erityisen suosittu sukkia valmistettaessa, mutta älä lopuksi anna itseäsi rajoittaa.

Katso jännittävä valikoimamme väriä vaihtavia lankoja täältä

Miksi käyttää lankaa värinvaihdon yhteydessä?

Tarvitset lankaa värinvaihdolla, jos pidät langasta useissa väreissä. Jos rakastat väriyhdistelmiä etkä halua tyytyä yhteen väriin.

Jos sinulla on useita suosikkivärejä, liitä ne kaikki neuleeseen.

Tietysti aina on mahdollisuus yhdistää eri värejä virkkaattaessa tai neulottaessa litteällä langalla. Siitä ei vain tule niin villiä ja värikästä kuin monivärisellä langalla.

Kun kuulet tämäntyyppisistä langoista, ne saattavat kuulostaa sotkuisilta ja vähemmän houkuttelevilta. Tämä kuitenkin muuttuu, kun näet lopullisen tuotteen.

Neulepusero, jossa on useita värejä, jotka risteytyvät, yhdistyvät ja törmäävät toisiinsa, on kiiltävä sen päällä, joka näyttää itse asiassa erittäin rauhoittavalta ja mukavalta, ei sotkuselta ja häiritsevältä.

Se on vain makuasia. Jos kuitenkin maistuu usean värinen lanka, sitä on vaikea vastustaa. Kauniit langat värinvaihdolla löydät täältä

Mitä materiaalia minun pitäisi käyttää?

Lanka, jonka väri muuttuu, ei estä sinua millään tavalla. Se edellyttää vain, että sinulla on reilu tieto siitä, mitä materiaalia käytetään tietyssä tilanteessa.

Sivuiltamme löytyvät lankatyypit ovat puuvillaa, akryylia, polyamidia, villaa ja niiden yhdistelmiä. Erittäin monipuoliset langat, joita voit käyttää melkein mihin tahansa projektiin.

Jos sinun täytyy tehdä pari herkullisia sukkia, se on luultavasti parempi herkullisen puuvillan kanssa. Kun olet valinnut puuvillan, sinun on selvitettävä langan laatu ja väriyhdistelmä.

Myöskään värinvaihdolla varustetulla langalla ei ole vain ainutlaatuista ja tiukkaa tapaa tuottaa värinmuutos. Väreissä on erilaisia vahvuuksia ja erilaisia herkullisia siirtymiä.

Ne voivat olla voimakkaita, eloisia värejä, jotka vangitsevat erittäin silmiä, tai ne voivat olla rauhallisia ja tummempia värejä, jotka antavat vähemmän huomiota herättävän mutta miellyttävämmän kohtaamisen.

Se on aina makuasia, minkä yhdistelmän valitset. Harkitse kuitenkin lopputulosta aina huolellisesti. Lanka ei tyypillisesti ole kallista, mutta on aina sääli olla ärsyyntynyt ja pettynyt lankavalintaan.

Tutustu laajaan lankavalikoimaamme tyypin mukaan lajiteltuna tästä

Piristä elämääsi neule- ja virkkausprojekteissasi

Jos olet neulonut tai virkkaanut jonkin aikaa etkä ole vieläkään eksynyt lankaan värinvaihdon myötä, tee se. Hattu , lapaset , neuleet ja lumput saavat todella kauniin ulkonäön. Niistä tulee hieman hauskempi, hieman elävämpi katselu kuin musta, punainen tai keltainen kangas.

Aina voi kokeilla aluksi sukkien kanssa. Väriä vaihtuvia sukkia on erittäin mukava katsella, ja jos sitten kadut värivalintaasi, ne eivät ole yhtä näkyvästi kuin neulepuseron väri.

Katso tästä sukkalankavalikoimamme

Jos tarvitset hieman apua nähdäksesi tarvitsemasi langan värinvaihdolla, etsi inspiraatiota resepteihin täältä .

Neule- ja virkkausprojektisi saavat uuden ja raikkaan elämän värinvaihdolla varustetun langan avulla.