Mikä on sukkalanka?

Kuten nimestä voi päätellä, sukkalanka on parasta lankaa sukkien neulomiseen. Oletko koskaan miettinyt termiä "sukkalanka" ja kuinka sukkalanka eroaa muista langoista? Se tekee niin yhdellä ehdottoman tärkeällä parametrilla.

Sukkien neulomiseen käytetyn langan on oltava paljon kestävämpää kuin muun langan, jotta sitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Sukat voi periaatteessa neuloa mistä tahansa langasta, mutta jos haluat, että ne sukat, jotka neulot rakkaudella lapsillesi, miehellesi, lapsenlapsillesi ja itsellesi, kestävät pitkään ilman lävistystä, on tärkeää, että valitset oikean sukkalangan. .

Tutustu laajaan sukkalankavalikoimaamme tästä

Miten sukkalanka on niin kestävää ja kestävää?

Jotta lanka voidaan luokitella sukkalangaksi, sen tulee sisältää enemmän kuin villaa. Sen tulee sisältää materiaalia, joka vahvistaa langan rakennetta. Se voi olla esimerkiksi polyamidia tai nylonia, kuten usein tapahtuu.

Jos pidät enemmän luomulangasta, joka ei sisällä synteettisiä kuituja, meillä LindeHobbyillä on myös sukkalankaa, joka on vahvistettu 100 % luonnollisilla nokkoskuiduilla. Tämä koskee esimerkiksi sipulia nro. 4 Orgaaninen . Lisäksi ylivoimaisesti suurin osa sukkalangoista on superwash -käsitelty, mikä auttaa tekemään siitä entistä kestävämpää. Superwash- langan käytöllä sukissa on myös toinen merkittävä etu.

Katso laaja valikoima luomulankoja täältä

Lue lisää Superwash-käsitellystä langasta täältä

Ehkä tiedät haasteen neuloa superhienoja, lämpimiä sukkia, joita et pääse käyttämään, koska ne makaavat aina pyykkikorin pohjalla pitkään, koska ne eivät kestä konepesua. Se tekee vastineeksi superwash-käsitellyn langan. Kaikki superwashilla käsitellyt langat voidaan pestä koneessa 40°C villaohjelmassa kutistumatta.

Suosituin superpesukäsitelty sukkalangamme on DROPS Fabel . Kun neulepuikassa on DROPS Fabel , voit luoda erittäin kestäviä sukkia useissa herkullisissa väreissä. Fable sopii erinomaisesti sukkiin, mutta on myös suosittu vauvan neulomiseen, koska se on niin pehmeä ja hieno.

Sukella ilmaisiin sukka- ja tossuresepteihimme

Jos valitset sukkalangan, jota ei ole superwash-käsitelty, pese se aina 30°C villaohjelmalla tai vielä paremmin max 30°C pesualtaalla, jotta se ei kutistu.

LindeHobbyissä meillä on herkullinen valikoima Mayflowerin, Dropsin, Onionin, Dalen, Regian ja Järbon sukkalankoja.

Katso kaikki kestävät sukkalangat täältä

Sukkalanka: Paljon muutakin kuin vain sukkia

Sukkalanka on ihanteellinen lankatyyppi sukkien neulomiseen. Se on kestävä ja laatu korkea. Mutta sukkalankaa voidaan helposti käyttää moniin muihin neuleprojekteihin. Itse asiassa se sopii täydellisesti kaikkiin vaatteisiin, joiden on kestettävä ylimääräistä kulumista. Se voi olla esimerkiksi työpusero, tossut lapsille ja aikuisille tai lasten liivi, joka pitää pestä kerta toisensa jälkeen. Sukkalanka on myös uskomattoman hyvä hattuihin, huiviin ja moneen muuhun.

Sukkalangasta voidaan neuloa erityisesti sisätilat sekä vauvan- ja lastenvaatteet. Näin saat uskomattoman pehmeän lopputuloksen - niin lasten neulepuserossa, pöytämatoissa, tyynyliinassa, korissa tai missä tahansa muussa, josta haaveilet joutuvasi hyppäämään pois puikoistasi.

Katso täältä laaja valikoima ilmaisia kuvioita sekä virkattuihin että neulottuihin sisustuksiin

Kun neulot sukat itse, saat myös persoonallisen ja ainutlaatuisen tyylin. Kukapa ei haluaisi heitellä ympäriinsä ihanissa, lämpimissä ja kotikudotuissa villasukissa?

Katso täältä monia hyviä neulekuvioita kaikilla vaikeusasteilla

Laatua kaikissa sateenkaaren väreissä

LindeHobbyin laajasta valikoimasta löytyy sekä edullisia sukkalankoja, monivärisiä sukkalankoja värinvaihdolla ja ylipäätään kaikkea parasta mitä voit kuvitella. Kun sinun on valittava lanka seuraavaan sukkaparisi, sitä on saatavana useissa eri sekoituksissa ja väreissä. Halusitpa sitten yksinkertaiset, yksiväriset sukat tai pidät suurista väripeleistä ja joulusukista, löydät ne LindeHobby.com-sivustolta.

Sinulle taataan myös hyvä laatu, kun teet ostoksia meillä. Valitsemme sinulle parhaat langat käsin. Se on paras perusta saada lopputulos, jota voit ylpeänä esitellä ja kantaa.

Katso laaja valikoima laadukkaita lankoja täältä

Olen uusi sukkahousujen parissa – mitä tarvitsen?

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun sinun on neulottava sukkapari, voit saada paljon apua yhdestä monista kuvioistamme. Se kertoo usein, mitä tarvitset kyseiseen reseptiin.

Totuus on, että on olemassa useita neuletarvikkeita, jotka on kehitetty erityisesti sukkien neulomisen helpottamiseksi. LindeHobbyillä haluamme tehdä kotineulottujen sukkien tekemisestä entistä hauskempaa ja helpompaa. Siksi verkkokaupastamme löydät esimerkiksi Prym Sock Knitting Rings -renkaat , jotka tekevät sinusta seuran nopeimman sukkaneulojan, sekä omat sukkapuikot . Jos tiedät, että aiot neuloa paljon sukkia, voit sijoittaa käytännölliseen sukkapuikkosarjaan.

Katso laaja valikoima sukkatappisarjojamme täältä

Voinko virkata sukkalangalla?

Haluat hemmotella itseäsi villasukilla, mutta et osaa neuloa. Jos on, voitko virkata sukkalangalla? Kyllä sinä voit! Sukkalanka sopii jopa erittäin hyvin, kun haluat virkata vaatteita lapsille ja vauvoille sekä asusteita lapsille ja aikuisille. Sukkalangalla saa tosi kivoja ja persoonallisia virkattuja juttuja upeilla värinvaihdoksilla. Sukkalankaa valmistetaan usein kauniissa väriyhdistelmissä ja värit muuttuvat matkan varrella - katso esimerkiksi DROPS Fabel Print ja Mayflower 1 Class Print . Se antaa eloisan ja ainutlaatuisen tuloksen - joka kerta.

Miltä lopputulos näyttää, riippuu mm. kuinka leveä tai kapea virkkaat tai neulot. Kuten kaikissa muissakin neuleprojekteissa, on vain tärkeää, että muistat tarkistaa langan juoksupituuden, jotta tiedät, sopiiko se hattua, jonka haluat neuloa. Jos olet epävarma, sinun on vihdoin lähetettävä meille viesti.

Hanki inspiraatiota seuraavaan virkkausprojektiisi

Tarvitsetko apua?

Jos haluat tietää lisää LindeHobbyissä myymistämme lukemattomista lankatyypeistä, löydät täältä paljon luettavaa ja inspiraatiota.
LindeHobbyilla takaamme nopean ja turvallisen toimituksen kotiisi. Sitten voit nopeasti aloittaa projektisi ja saada halusi neuloa. Jos sisälläsi polttaa sukkalankaa koskevia kysymyksiä, tiedämme juuri siitä paljon.

Ota meihin yhteyttä tästä