Virkattu kuviollinen scrunchie

Haluatko myös päivittää hieman tavallista hiuskumia? Kyllä, sitten onneksi on melko helppoa aloittaa oman persoonallisen scrunchien virkkaaminen, halusitpa sitten kevyen ja tyylikkään tai ison ja paksun.

Katso valikoimamme ilmaisia scrunchien reseptejä täältä

Kauniissa, virkatussa hiuskumissa on se älykkyys, että sitä ei ole varattu vain hiuksille. Joustoa voidaan käyttää myös koristeena esimerkiksi ranteen ympärille. Virkkaa asuun sopiva rannerengas, josta tulee hieno rannekoru.

Virkatut hiuskumit, joita kutsutaan myös scrunchieiksi, ovat mukavan helppo työ, myös aloittelijalle. Se vaatii useiden maskien tuntemusta. Voit vain opetella kiinteitä ompeleita ja jatkaa myöhemmin tanko- tai puolitankoompeleilla. Oletko siis uusi virkkuukoukku? Kyllä, sitten vain heittäydy virkattuun scrunchieen sinulle tai jollekin tyttöystävästäsi.

Koska lanka on virkattu normaalin hiuskuminauhan ympärille, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se ei kestä hiuksiasi. Niin kauan kuin valitset kuminauhan, jolla on hyvä joustavuus ja sen voi kiedoa tiukasti hiusten ympärille normaalisti, kuminauha toimii täydellisesti. Jos sinulla on erittäin paksut hiukset, suosittelemme käyttämään puuvillalankaa, sillä se kestää hieman paremmin kuin velouuri, joka on erittäin sileä.

Osta hiuskuminauhat hiusten virkkaamiseen täältä

Hiuskumit ovat myös erinomainen tapa käyttää paljon lankajäämiä, sillä pieneen lisävarusteeseen menee vain muutama metre lankaa. Riippuen siitä, minkä mallin haluat, se vie 10 - 30 g. Joten se on uskomattoman vähän, joten täällä voit todella ohentua suuressa lankavarastossa pienillä tähteillä.

Virkatut scrunchit voidaan tehdä juuri sinun makuusi. Jos haluat paksumman scrunchien, leikkiä veluurilangalla, kuten Go Handmaden pehmeä Bohéme Velvet Fine . Lanka on hauska ja haastava työstää ja antaa aivan fantastisen lopputuloksen veluurilangan kauniilla leikillä.

Jos haluat kevyemmän ja tyylikkäämmän kuminauhan, suosittelemme puuvillalankaa 8/4. Puuvillalanka on erinomainen aloittelijalanka, jota voidaan käyttää virkatuissa patanteissä, liinoissa, peitoissa ja vaatteissa. Joten valitse vain haluamasi väri ja aloita virkatun scrunchiesi kanssa.

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Jotta virkattu kuminauha olisi entistä jännittävämpää katsoa, voit lisätä siihen glitterlangan tehokkuuden lisäämiseksi. Lisää se koko työhön tai sen loppuun, jotta se näyttää mukavan ja elävän valossa.

Katso laaja valikoimamme kiillelankoja täältä.

Haluatko apua seuraavan virkkausprojektisi aloittamiseen? Sitten olemme kirjoittaneet artikkelin siitä, kuinka pääset alkuun ja mitä reseptiä voit käyttää.

Lue lisää virkkauskuvioista täältä.

Pidä hauskaa virkatun scrunchiesi kanssa :-)