Virkatut kuviolliset vaatteet

Aiotko aloittaa egovirkkauksen tai kenties uuden puseron tyttöystävällesi? Sitten löydät täältä kaiken avun, jota tarvitset projektin käynnistämiseen.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Virkatut vaatteet on jo vuosia nähty kompaktina ja raskaana vaatteiden valmistusmenetelmänä, mutta sen ei tarvitse olla ollenkaan. Virkatut vaatteet, kuten neulotut ja kudotut, voivat olla sekä paksuja että rakenteellisia tai kevyitä ja herkullisia kesäksi. Täältä LindeHobbyistä löydät laajan valikoiman kaikkea puseroista ja neuletakeista sukkiin ja liiveihin. Joten vain mielikuvitus asettaa rajat virkattujen vaatteiden aloittamiselle.

Olipa etsimäsi pusero tai uusi liivisi, meillä on varmasti tarpeisiisi sopiva resepti. Sivun alalaidasta täältä voit lukea lisää erilaisista resepteistämme puseroihin, liiveihin jne.

Kun käytät virkkaustekniikoita vaatteiden virkkaamiseen, voit luoda paljon erilaisia rakenteita. Virkkaaminen mahdollistaa kuplamakit, jotka ovat suuria naamioryhmiä, jotka antavat virkattuihin vaatteisiin hauskan ja erilaisen vaikutelman. Kuplat eivät vain lisää kauniita tekstuureja, vaan ne voidaan myös muotoilla kuvioiksi, jotta ne voivat muodostaa sydämen tai tähden virkattuun vaatteisiin

Käyttämällä tekniikoita monien ilmamaskien kanssa voit luoda kevyen ja ilmavan kesäpuseron tai huivin. Täällä sinulla on mahdollisuus sisällyttää hauskoja kuvioita ja murusia ja näin saada aikaan kivan vaikutelman vaatteisiin, jotka sopivat täydellisesti kesään.

Virkattu vaatteita ei tarvitse olla vain aikuisille. Yllä oleva pusero on virkattu pyöreällä tukikappaleella, joten puserossa on hyvä liikkumavara pienimmille. Se on virkattu Drops Sky -langasta, joka on herkullinen ja täysin ainutlaatuinen alpakkalanka, joka antaa paljon ilmaa kuitujen väliin. Tämä edistää hyvää hengittävyyttä ja on sitten hyvä myös lämpötilan säätelyyn. Siksi tämä lanka on todella hyvä lasten vaatteisiin.

Lue lisää alpakkalangasta täältä

Jos olet epävarma siitä, mitä lankaa voidaan käyttää virkattuihin vaatteisiin, ei ole yhtä oikeaa vastausta. On hyvin yksilöllistä, mikä on täydellinen lanka virkattuihin vaatteisiin. Jos se on pienemmille lapsille, suosittelemme lankaa, joka voidaan pestä koneessa. Lue lisää erityyppisistä langoista, jotka voidaan pestä koneessa täältä. Siksi on tärkeää, että päätät itse, minkä tyyppistä lankaa etsit. Pitäisikö sen olla paksu ja lämmin vai kevyt ja hengittävä? Langalla on monia erilaisia ominaisuuksia.

Lue lisää eri langoista täältä.

Kun olet valinnut langan, on tärkeää, että oikea virkkuukoukku on valmiina. Vaatteiden kohdalla on tärkeää virkattaessa, että liian pientä virkkuukoukkua ei käytetä. Silloin vaatteista tulee kompakteja ja vaikeasti siirrettäviä. Tässä on järkevää tehdä virkkausnäyte ennen työn aloittamista, jotta voidaan tarkistaa, onko oikea virkkauslujuus noudatettu. Kuvion kehittäjä on jo ottanut huomioon, että virkkauksessa pitää olla hyvää liikettä ja siksi on tärkeää pitää kiinni virkkauksen vahvuudesta.

Toivomme, että olet nyt valmis aloittamaan omien virkattujen vaatteiden kanssa :-)

Lue lisää virkatuista vaatteista valitsemalla kategoria alta